Kirsike
Abikokk 2009-10-14 10:50:34 |
Pille:
Jah, seda küll, aga mul oli kinnisidee teha praegust lemmikut, Kiilikese blogist, rummiga õunakooki (3 munaga) ja alternatiiviks oleks tahtnud teha Kanada õunakooki :D :D
Kirsike:
Kirsike, munade puudus pole õunakoogi küpsetamisel mingi probleem :)
(Mulle nii meeldis, kuidas üks kommentaatoritest igaks juhuks lisas ikka mune ka. Namis on kümneid õunakoogiretsepte munaga, aga siis valis ta munata koogiretsepti ja lisas ikkagi ka mune :D :D)Tavaline ilma retseptita kartuli-porgandi-lihasupp. Tahtsin ka õunakooki teha, aga tüdruk oli päeval pannkooke teinud ja kõik munad ära kasutanud :( :) |
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-10-14 20:54:09 |
Tänase päeva jooksul söödud ja kokatud (peale hommikusööki siis):
- spinatipirukas & latte koos sõbrannaga Viimsi Delicatos
- tass teed naabrinaisega ning tilluke kausitäis eilset juustusuppi riisi ja porgandiga.
- viil poeleiba avokaado-suitsulõhemäärdega
- taldrikutäis külasuppi ning viil Pariisi õunakooki, lisaks paar ampsu fariinsuhkrukompvekke.
|
|
Kätrin
Abikokk 2009-10-14 21:37:44 |
Nigella sidrunipasta ja peekonipirukad. Pasta oli tõeliselt hea. | |
Zoozi
Abikokk 2009-10-14 22:11:29 |
Lambalihavorm datlitega ja praekartul ning kirsstomatitest salat. Väga maitsev.
Magusaks Juc'i blogist toorjuustukook laimi ja granadilliga. Meeldis väga, mõnus hapukas.
|
|
Kärt
Abikokk 2009-10-14 23:45:37 |
Käisime täna sünnipäeval kus söögilaual oli esikohal veiseliha. Ehk siis veiselihast kotletid, böff ? la tatar krõbedal praesaial ja lõpuks sisefilee fondüü. Oli väga maitsev ja äärmiselt liharikas õhtusöök :D | |
Infanta
Kokaõpilane 2009-10-15 10:27:40 |
Eilseks õhtusöögiks tegin kookospiimaga läätsesuppi ja pean tunnistama, et see oli vapustavalt hea...ma oleksin võinud üksi terve poti nahka pista :) Prantslasest abikaasa ei olnud samuti kiitusega kitsi ;) | |
Merilin
Abikokk 2009-10-15 10:32:27 |
Eile lõunaks vorstivõileibu, õhtuks õuna ja hurmaad, hilisõhtul viil suitsulihaleiba. Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-10-15 11:01:07 |
Infanta:
Infanta, mis retsepti kasutasid? Ma tegin kookospiimaga läätsesuppi alles paar päeva tagasi ja oli ka vapustavalt hea :P
Eilseks õhtusöögiks tegin kookospiimaga läätsesuppi ja pean tunnistama, et see oli vapustavalt hea...ma oleksin võinud üksi terve poti nahka pista :) Prantslasest abikaasa ei olnud samuti kiitusega kitsi ;) |
|
Infanta
Kokaõpilane 2009-10-15 11:36:19 |
Pille:
Just sedasama retsepti kasutasingi - suur aitäh selle maitseelamuse eest! :) Infanta, mis retsepti kasutasid? Ma tegin kookospiimaga läätsesuppi alles paar päeva tagasi ja oli ka vapustavalt hea :P |
|
Seenekas
Abikokk 2009-10-15 12:38:26 |
Meie sõime ikka kartulivormi tursaga ja endale tegin päeval praeliha sibularõngastega, no oli ikka vahelduseks lihtsalt sealiha süüa päris tore. Magusaks sai küpsetatud õunakook, millest kirjutan õunakookide juures. | |
| << < 248 | 249 | 250 | 251 | 252 | 253 | 254 | 255 | 256 > >> | ||