Head isu: lõuna- ja õhtusöök vol. 2009

Merilin
Abikokk
2009-10-15 15:48:54
Lõunaks täna maailma parim kapsa-hakklihahautis (väikse kiiksuga) leivaga. Nii hea oli, et õhtuks ilmselt sama, aga kartuliga.

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

Silx
Abikokk
2009-10-15 15:54:01
Mul jupp kõrvitsat, mis nõuab endast õhtusöögiks tegemist. :) Ideid? (piimatooted ja nisu-rukis-oder ei sobi juurde) :(

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-10-15 16:02:33
Silx:
Mul jupp kõrvitsat, mis nõuab endast õhtusöögiks tegemist. :) Ideid? (piimatooted ja nisu-rukis-oder ei sobi juurde) :(
Vaata siia. Ma panin küünlad põlema, lapse vankriga õue magama, Mariza fadosid laulma ning hiivasin garaažist järjekordse kõrvitsa kööki. Kuna leiba ja karaskit juba küpsetasin, siis teen suppi alustuseks..

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Silx
Abikokk
2009-10-15 16:04:27
Pille:
Silx:
Vaata siia. Ma panin küünlad põlema, Mariza fadosid laulma ning hiivasin garaažist järjekordse kõrvitsa kööki. Kuna leiba ja karaskit juba küpsetasin, siis teen suppi alustuseks..
Ma täiesti uimerdan siin tööl ja muidugi on siin foorumis kõrvitsateema. :) Oleks nagu puuga pähe saanud.. kohe-kohe jään magama.. Hea muusika, küünlavalgus ja valmistamistnõudev sööks oleks just see mis vaja. :) Tund aega veel.........

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-10-15 19:32:19
Pille:
Silx:
Vaata siia. Ma panin küünlad põlema, lapse vankriga õue magama, Mariza fadosid laulma ning hiivasin garaažist järjekordse kõrvitsa kööki. Kuna leiba ja karaskit juba küpsetasin, siis teen suppi alustuseks..
Nagu öeldud, siis täna valmisid me köögis kaks pätsi imemaitsvat rukkileiba (lisanditeta), üks odra-spelta-kohupiimakarask, kohupiima-munavõi ning muskaadiga kõrvitsasupp. Kõike neid sai proovida ka külaline, kellega kõiksugu Nami-Namiga seonduvaid küsimusi arutasime :) Magustoiduks sõime mangojäätist. Kristjan sõi veel lõpetuseks kaks viimast tükki Pariisi õunakooki.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Kirsike
Abikokk
2009-10-15 19:42:33
Ooteks olid pesto-toorjuustusaiakesed, Qsti blogist. Tegin juba teist korda, perele meeldivad väga. Õhtuks oli pikkpoiss peediga, kõrvale röstitud porgandiviilud ja keedukartul :) Kastmeks hapukoore-küüslaugu-kurgi-tilli kaste. Pariisi õunakook on ahjus. Loodan, et sööjatele meeldib, minu koogieksperdist vend tuleb külla, näis kas saab heakskiidu :D :D Edit: kõigile meeldis! Kate on veel eriti mõnus (panin õli asemel 2 spl võid).

Lindude toitmine

Martiina
Abikokk
2009-10-15 21:21:23
Meil oli õhtusöögiks vorstikaste leivaga, kõrvale praekapsas. Magustoiduks üks banaan.
Zoozi
Abikokk
2009-10-15 22:42:32
Meil oli täna kapsa-hakklihavorm riisiga. Meeldis kõigile. Hea lihtne ja kodune.

Zoozi tegemised

Sandra
Abikokk
2009-10-16 00:50:38
Tegin täna kiirelt baklažaani pannirooga. Kõigile väga maitses. Retsept olemas www.taimetoit.net "Pannitoitude" all.

Taimetoit.ee - 100% taimne

Silx
Abikokk
2009-10-16 09:06:56
Aga sain kõrvitsaga ühele poole. Kasutasin kodus oleva kraami ära ja valmis miskit järgnevat: Hakkisin kõrvitsa kuubikuteks ja viskasin pannile, sinna juurde killu peenestatud ingverit ja 2 tomatit. Panin hauduma ja mõne aja pärast viskasin ka peoga köömneid juurde. Teisel pannil küpsetasin seafilee lõigud pruuniks. Maitsestasin soola ja pipraga ja segasin need lõpuks kõrvitsate hulka. :) Tulemus oli üpris hea ja sellise külma sügisõhtu jaoks seestsoojendav. :) Natukene tuli söömise juures soola lisada (et olen armunud kokk, siis ei julge kunagi toitudele palju soola panna ja nimelt siis kipuvad magedaks). Magusaks oli arbuusi. Õhtul küpsetasin veel oma nn "firmakoogi" - keefiritaignaga kookosekoogi meesloomale sünnipäevaks tööle kaasa. :) Suur plaaditäis tuli ja hea lõhn pidi tapma. :) Selline kiusatus oli nuga kätte haarata ja lõikuma hakata. Kahjuks pole kummaski roast pilte, sest olin kaamera vanematekoju unustanud. :) Täna tuleb kergem lõuna ja õhtusöök meeslooma ema juures sünnipäevalauas. :)

<< 249 | 250 | 251 | 252 | 253 | 254 | 255 | 256 | 257 >>