Aurora
Abikokk 2009-10-16 22:18:50 |
Kukeseenerisoto. Väga mõnus. Kõht sai nii täis, et magusat ei mahtunudki. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-10-16 22:27:36 |
Zoozi:
Zoozi, kui algset Valio fotot vaadata, siis tundub küll, et said õigesti aru:
Õhtuks oli selline kummaline supp. Ei tea, kas sain valesti aru, et söömiseks mõeldi seda vedelamat osa? :) Mees küsis, et kas ma mõnitan teda, et mis söök see selline on. Lurr!! Mina aga vastu, et süüdistagu poolakaid :D :D Aga supist siis - maitses tegelikult hea, emale meeldis kohe väga. Mees keeldus proovimast. Sõi laste toitu. Rohkem ma aga seda suppi teeks. |
|
Kirsike
Abikokk 2009-10-16 23:17:40 |
Zoozi:
Zoozi - said küll õieti aru :D :D Ma olen Poolas restoranis selle supi tellinud, lootuses saada borsˇi Poola moodi ja sain ka ainult vedeliku :D :D Väga maitsev ja soojendav vedelik oli, aga isegi pirukat ei antud kõrvale :D :D
Õhtuks oli selline kummaline supp. Ei tea, kas sain valesti aru, et söömiseks mõeldi seda vedelamat osa? :) Mees küsis, et kas ma mõnitan teda, et mis söök see selline on. Lurr!! Mina aga vastu, et süüdistagu poolakaid :D :D Aga supist siis - maitses tegelikult hea, emale meeldis kohe väga. Mees keeldus proovimast. Sõi laste toitu. Rohkem ma aga seda suppi teeks. |
|
Mari-Liis
Abikokk 2009-10-17 10:44:16 |
Meil oli eile õhtul riisipanniroog veisehakkliha, porgandi ja kõrvitsaga.Sibul ja küüslauk olid ka sees. Magusaks martsipani-õunakook :)
|
|
Nipitiri
Abikokk 2009-10-17 11:04:12 |
Zoozi:
Mina ka olen Poolas seda suppi söönud, väga maitsev oli. Serveeriti seda tookord erinevate täidistega pelmeenide (pirogi) kõrvale, aga poolakatega vesteldes sain teada, et sellised ainult vedelikust koosnevad supid on väga tavalised.
Viimati muuseas sain samalaadset suppi Ös, seal vist küll nimetati pidulikult konsommeeks ja oli osa peakoka tervitusest. Ei tea, kas sain valesti aru, et söömiseks mõeldi seda vedelamat osa? :) |
|
Zoozi
Abikokk 2009-10-17 11:39:30 |
Aitäh, Pille, Kirsike ja Nipitiri - olen nüüd ise ka veendunud, et selline see supp pidigi olema. Kusjuures mees teatas täna hommikul, kui oli eilsest shokist üle saanud, et talle meenus, et sai ka sarnast suppi Poolas olles. Küll oli sinna juurde olnud valik lisandeid :) Aga jah, eile oli ta päris kuri mu peale. Ma muidugi ei saanud aru, et miks. Püreesuppe ta ju sööb! Ju siis oli kuuseis ka lisaks vale. Meile emaga meeldis :D | |
Aurora
Abikokk 2009-10-17 13:41:32 |
Lõpetasin just lõunasöögi - läätse-kookosesupp on tõesti imeline. Magusaks munata õunakook, mis demerara ja viskiga üle piserdatud sai. Mõnus karamelline kate tuli. Poole tunni pärast tuleb ahjust veel leib. | |
Sandra
Abikokk 2009-10-17 17:40:38 |
Täna kokkasin tatra-pruuni riisi putru, šampinjonikastet ning falafele (ülihead küüslaugused!) | |
Ragne
Abikokk 2009-10-17 18:29:23 |
Täna tegin üle pika aja ise pelmeene, kahe erineva täidisega - hakkliha ja peekoni-juustu. Kasutasin vareenikute vormi- sellega tulevad suuremad pelmeenid. Õhtuseks magustoiduks ahjuõunad (küpsevad veel) kodutehtud vanillijäätisega. | |
|
Martiina Abikokk 2009-10-17 18:51:33 |
Meil täna lõunaks kummelitee ja paar väikest saiakest.
Õhtuks nuudlid köögiviljadega.
|
|
| << < 251 | 252 | 253 | 254 | 255 | 256 | 257 | 258 | 259 > >> | ||