Sandra
Abikokk 2009-10-16 16:44:02 |
Keetsin makarone ja tegin "kanakastet" sojalihast, karrist, kaerakoorest ja küüslaugust. | |
|
Martiina Abikokk 2009-10-16 18:01:06 |
Meil õhtuks viimasest OmaMaitsest hatšapuri. Nii mulle kui mehele maitses. Mehele isegi väga, kuna ta on suur juustusõber. Tahtis, et ma teinegikord seda teeks :)
Pilt siis ahjusolevast küpsetisest (ahjust väljavõtmise järgselt kadus lihtsalt nii kiiresti, et ei taibanudki enam pilti teha :D ) |
|
Ullike
Abikokk 2009-10-16 18:03:03 |
Kirsike:
See oli ka minu selle suve lemmik kook - aga minu mäletamist mööda oli algses retseptis samuti katteks suhkur-muna-või... Pariisi õunakook on ahjus. Loodan, et sööjatele meeldib, minu koogieksperdist vend tuleb külla, näis kas saab heakskiidu :D :D Edit: kõigile meeldis! Kate on veel eriti mõnus (panin õli asemel 2 spl võid). Söömine on ainuke töö, mis toidab |
|
Kirsike
Abikokk 2009-10-16 18:42:14 |
Täna oli hapukapsa-loomaliha bors. Minu lemmiksupp, aga puberteet ei võta suu sissegi :( Talle tegin kartulisalatit. Magusat pole, pesto-toorjuustusaiakesi veel järgi ja viimane selle-sügisene värske-hapukurgi laar ka valmis (ilusatest pisi-pisikestest kurkidest), keegi magusat ei tahagi :) | |
Merilin
Abikokk 2009-10-16 18:50:39 |
Meil lahtine praekilupirukas ja magusaks õuna-kohupiima plaadikook. Hõõgveini ja külalisi saab vist ka. Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-10-16 18:51:54 |
Kirsike:
Ahh, kui ahvatlevalt see kõlab!!
Ahjus on Saaremaa advendivorstikesed, potis podisevad kartul ja kõrvits (teen kõrvitsa-kartuliputru), magustoiduks järjekordne õunakook - sedakorda täisterajahust.
viimane selle-sügisene värske-hapukurgi laar ka valmis (ilusatest pisi-pisikestest kurkidest)
|
|
Nämmu
Abikokk 2009-10-16 18:53:27 |
Lõunaks koorene lõhesupp lõhehakklihaga. Magusaks sõin eile tehtud pirnikooki.
Nüüd õhtuks valmib karask suitsulihaga ja külmikus ootab kondentspiimajäätis.:P Kaie |
|
Seenekas
Abikokk 2009-10-16 18:58:56 |
Üle pika aja söök õhtusöögi ajal. Ootan kaetud laua taga. Laual kartulipuder tilliga, suured lihapallid lambahakklihast, tomati-sibula salat punastest ja rohelistest tomatitest. Õunakoogi sõi mees lõuna ajal ära, näis, mis siis tema magusaks on. Mina krõbistan mandlitega šokolaadi. | |
Kiilike
Abikokk 2009-10-16 21:55:32 |
Õhtusöögiks pärastlõunal tehtud pelmeenid küüslauguse hapukoorkastmega. Magusaks erinevaid õunu ämma aiast. | |
Zoozi
Abikokk 2009-10-16 22:07:23 |
Õhtuks oli selline kummaline supp. Ei tea, kas sain valesti aru, et söömiseks mõeldi seda vedelamat osa? :) Mees küsis, et kas ma mõnitan teda, et mis söök see selline on. Lurr!! Mina aga vastu, et süüdistagu poolakaid :D :D Aga supist siis - maitses tegelikult hea, emale meeldis kohe väga. Mees keeldus proovimast. Sõi laste toitu. Rohkem ma aga seda suppi teeks.
Halvaa-õunakook oli aga päris maitsev. Sõime jäätisega. Aga minu jaoks oli natuke liiga magus.
|
|
| << < 250 | 251 | 252 | 253 | 254 | 255 | 256 | 257 | 258 > >> | ||