Tullia
Abikokk 2009-10-18 21:53:05 |
Tegin õhtusöögiks mehele omletti juustu ja vorstiga, endale omletti spinati ja juustuga ning laps sõi keedukartuleid kapsa-hakklihahautisega.
|
|
Aurora
Abikokk 2009-10-18 21:57:52 |
Ahjus koos porgandite ja kartulitega küpsetatud metskits. Magusaks õunakooki. | |
Mari-Liis
Abikokk 2009-10-18 22:20:15 |
Kuna oli hiline ja pikk hommikusöök, siis lõuna jäi vahele.
Õhtul värskekapsasupp vasikalihaga ja õuna-kohupiimakook.
|
|
Seenekas
Abikokk 2009-10-18 22:32:28 |
Sõime kartuliputru ja kotlette. Magusaks tegin muretaignal aprikoosi-kohupiimakoogi, mis õnnestus suurepäraselt ja kahanes kiiruga. | |
Zoozi
Abikokk 2009-10-18 22:45:17 |
Seenekas:
Seekord ostsin Stockmannist. Esimest korda sattusin seal nägema. Olid ilusti tükeldatud ja pakendatud. Muidu olen ostnud veel Priisle turult. Balti jaama turul olen ka näinud, aga välimus pole kõige kenam olnud.
Lõunatasin sõbrannaga Rocca Da Vincis. Sõin pastat veiselia ja päikesekuivatatud tomtitega. Söödav, aga elamust ei tekitanud.
Õhtuks tegin mämmi vahukoore ja pohladega. See oli väga hea. Isegi mu mees, kellele mämmi muidu ei maitse, sõi täna kohe kaks portsu :) Kuid teinekord pohladele suhkrut ei lisaks, läheb liiga magusaks. Kasutasin muidugi Nopri vahukoort, muud enam ei taha. Ja hea meel on mul selle üle, et üks karp mämmi on mul veel sügavkülmas :P
Zoozi, kust härjasaba pärineb? Ma olen korra turul näinud, aga see oli nii niru, et ei oska kirjeldadagi. Olen kolmapäeval nõus erinevatest kohtadest otsima, mul linnas piisavalt aega seekord.
Leiba küpsetasin ka, just võtsin ahjust. Aga kas võtan viilu leiba veel täna, seda ei oska öelda... tahaks küll :)
|
|
Merilin
Abikokk 2009-10-19 08:38:07 |
Viimased kaks õhtut oleme väljas söönud - üleeile Vihula mõisa jääkeldris ja eile Tallinnas Viljandi maanteel miskis aserite söögikohas (täitsa hea liha oli :P). Isu süüa teha on mõneks päevaks täiesti kadunud (ja nina ei tunne lõhna jne. - sügise "mõnud"). Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Nipitiri
Abikokk 2009-10-19 09:42:41 |
Eile veetsin esimese poole päevast küpsetades ja teise poole päevast küpsetatut ära süües. Kõigepealt järjekordne leivategu (olin hiljem sunnitud poolsoojalt lahti lõikama ja seega oli natuke nätske) - leiva juurde tegin hiljem munavõid ja seenesalatit. Siis küpsetasin röstitud tomatipirukat: väga mõnus mure tainas oli, ja mulle meeldis ka tugev sinepimaitse. Järgmisena läksid ahju kringel ja õuntega pidusaia retsepti järgi tehtud saiakesed (panin täidisesse suhkrut ka). Saiakesed tulid väga mõnusad ja pehmed. Kõige eksperimentaalsem oli filotaigna-pirnistruudel Earl Grey sorbetiga. Sorbett oli mõnus, maitses nagu jäätee. Struudel osadele sööjatele väga maitses, teistele mitte nii väga. Lisaks tegin veel kanasalatit. Oli küll maitsev, aga nii suurt vaimustust kui esimesel korral tehes ei tekkinud - eelkõige vist selle pärast, et tookord sain turult imelisi rohelisi oakaunu, aga seekord olid salatis natuke ülekasvanud kollased aedoad. | |
Kairit
Abikokk 2009-10-19 12:15:15 |
Eile õhtusöögiks juurikatest wokiroog ja lõheliblikad. | |
Silx
Abikokk 2009-10-19 13:16:06 |
Laupäeva õhtuks olid parmesani/basiiliku hakkliha pallid tomati ja punase veini kastmes. Salatiks roheline salat tomati ja punase sibula ning sidrunimahla-kõrvitsaseemne kastmega. Magusaks tatraküpsised ja Pihlaka sefiiritort.
Eile õhtusöök oli hea lahja ühepajatoit sealihaga ja suuuuuure kääru soooooooja isetehtud äsja ahjust välja võetud rukkileivaga, millele määritud kihike head värsket kitsejuustu. :) Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Kairit
Abikokk 2009-10-19 15:42:23 |
Täna ikka veel wokilainel. Panin pannile porgandi, lillkapsa, kartuli, suvikõrvitsa, porru, küüslaugu, seened ja peekoni. Küll oli maitsev! Magusaks õunakook. | |
| << < 253 | 254 | 255 | 256 | 257 | 258 | 259 | 260 | 261 > >> | ||