Head isu: lõuna- ja õhtusöök vol. 2009

Nämmu
Abikokk
2009-10-22 15:21:33
Igati maitsev ja toitev kõrvitsasupp. Kõrvale sooja odrajahukaraskit, kuhu lisasin riivitud kõrvitsat ja suitsuliha. Väga mõnus sai! Õhtuks tulevad praetud räimed ja vast röstin veel ahjus kõrvitsat.

Kaie

Kirsike
Abikokk
2009-10-22 16:19:05
Tegin päeval viineripirukaid ja juustuküpsiseid ja marinaadis liha valmistasin ette, mees ja lapsed käisid ja nokkisid ning nüüd ütlevad, et kõht täis ja süüa ei tahagi. Nii et seenepitsa lükkub tulevikku, kahjuks :( Aga endale teen õhtuks veel kõrvitsa-piimasuppi klimpidega :D :D Mul ei saa sellest kunagi isu täis :D Pereliikmed muidugi vaatavad mind nagu tulnukat, kui ma seda söön :D :D PS Minu kõrvitsasupp on magus piimasupp.

Lindude toitmine

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-10-22 16:29:47
Mina sõin lõuna ajal koos tütrega peedisuppi (selle juustusupi ainetel), lisaks tegin südamehautist ning küpsetasin peenjahust rukkileiba ning tegin leedrikreemi (sidrunivõide ainetel).

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Kairit
Abikokk
2009-10-22 18:52:08
Õhtuks olid meil täna nisutortiljad erinevate täidistega ja magusaks arbuus.
Sandra
Abikokk
2009-10-22 19:50:42
Sombuse neljapäeva puhul sööme puupliidi peal valmistatud kartuli-tanguputru, kukeseene-tomati-sojalihakastet ning kodust marjamorssi.

Taimetoit.ee - 100% taimne

Martiina
Abikokk
2009-10-22 20:06:53
Meil oli õhtuks hakkliha-kartulivorm. Maitses vägagi hea.
Mari-Liis
Abikokk
2009-10-22 20:47:45
Päeval sõin Solarise Vapianos caesari salati. Läksin Solarisse, et uut toidupoodi tšekata, aga pisipoja arvas, et ta tahab peale Vapianot hoopis koju minna ja mis sa selle 8-kuusega ikka vaidled :D. Õhtuks keetsin frikadellisuppi veisehakklihast frikadelliga, sõime oma rukkileivaga. Magusaks mõned tükid mõru šokolaadi.

Siit nurgast ja sealt nurgast

Zoozi
Abikokk
2009-10-22 22:49:36
Lõunaks sõin Kaubamajast ostetud kapsa-porgandisalatit. Ei olnud hea, jätsin pool järgi :( Õhtul sõime väga head porgandi-läätsesuppi. Supp saab meie pere poolt 5+. Minu suureks imestuseks soovisid suuremad poisid suppi maitsta ning olles maitsnud, nõudsid omale ka portsu. Keskmine küsis veel lisa, aga supp oli otsas. Uskumatu!!! Nad pole kunagi sarnast suppi süüa tahtnud, isegi maitsta pole tahetud. Mul muidugi hea meel :) Magusaks oli Pariisi õunakook. Üpris hea oli. Ka vanem poiss maitses lõigu - tema poolt saavutus. Homme hommikuks tegin seda tursamaksasalatit. Mehele nii maitses, pidavat olema hirmus hea :) Hommikuks jäi kõigest pisike kausitäis. Veel küpsetasin jälle muhvineid ning viineripirukaid. Nüüd suuremal klassiõhtu :)

Zoozi tegemised

Ullike
Abikokk
2009-10-23 08:25:00
Kirsike:
Aga endale teen õhtuks veel kõrvitsa-piimasuppi klimpidega :D :D Mul ei saa sellest kunagi isu täis :D Pereliikmed muidugi vaatavad mind nagu tulnukat, kui ma seda söön :D :D PS Minu kõrvitsasupp on magus piimasupp.
Kirsike, jaga palun seda retsepti. Lapsepõlvenostalgiasse langedes meenub, et ka ema tegi mul piima-kõrvitsa suppi, mis oli ka magus. Aga tehti seda miskipärast vaid siis kui ma olin haige (või vähemalt nii ma mäletan). Ja haige olin ma harva....ja pole enam ema, kellelt küsida...

Söömine on ainuke töö, mis toidab

Kodukanake
Abikokk
2009-10-23 09:31:27
Lõikasin eile kõrvitsa lahti ja tegin kaneelise kõrvitsa-õunasalati, aga ma arvan, et selles retseptis on 6 tl kaneeli liiast - ma panin kolm ära ja siis hakkas asi imelik tunduma, riivisin veel ühe õuna juurde ja oli söödav (meeldivgi), aga 6 tl oleks selgelt liig. Järsku on viga? Ja kartulipudrusse lisasin ka kõrvitsat, aga mu kõrvits oli nii hele, et sellist Pille esitletud ereoranži putru kahjuks ei saanud.
<< 257 | 258 | 259 | 260 | 261 | 262 | 263 | 264 | 265 >>