Stardust![]() Abikokk 2010-03-13 15:35:39 |
Et keegi mõnd konkreetset tootjat ei süüdistaks, siis olgu mainitud, et niiviisi on absoluutselt kõikide külmutatud krevettidega (siinkohal mõtlen neid pisikesi roosasid krevette). Umbes kolmandik jääb alles, pea iga päev tõden seda. Nagu Friedagi mainis - kuna krevetid koosnevadki suures osas (~80%) veest, siis on see ilmselt paratamatu. Külmutatakse nad ilmselt nii märjana (veest võetuna?), nii et see seob veel omakorda vett. Sulatades voolavad veed välja... Kena oleks küll, kui pakil umbkaudseltki kaalukadu mainitaks. | |
Netcat![]() Abikokk 2010-03-14 00:32:42 |
Heh, mul oli umbes sama keiss hiljuti mingi väikse krevetipakiga. Üldiselt kooritud krevette tasub osta pigem kalaletist lahtiselt, kaaluga. Kaubamajas müüakse kahte sorti, väiksemad ja natuke suuremad. Ma olen alati võtnud neid suuremad, ja need on päris toredad, ei kaota kaalust sugugi palju.
Neile mis pakis müüakse on vett pakki juurde valatud, ma olen päris kindel. Mida väiksemad krevetid, seda rohkem vett nende vahele aitab ära peita. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Tiina![]() Abikokk 2010-03-14 15:17:35 |
Ma olin täpselt sama pettunud, kui esimest korda külmutatud kooritud krevette ostsin. Mitte midagi ei jäänud järele, lisaks maitsesid kummiselt. Rohkem tõesti enam ei osta. Kusjuures läbi paki paistsid täiesti normaalse suurusega krevetid olema. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Netcat![]() Abikokk 2010-03-17 20:48:44 |
See on nüüd küll täitsa uskumatu. Olen küll juba ammu arvamusel olnud, et Linnu tee Rimi sortiment on väheke kiiksuga, aga suudate ette kujutada, et end hüpermarketiks tituleerivas asutuses pole lihtlabaseid külmutatud herneid? See-eest on aga 3 erineva tootja täpselt samasuguseid külmutatud ubasid... Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Kingadraakon![]() Abikokk 2010-03-17 22:09:53 |
Netcat:
suudan küll. rimid ongi veidike veidrad. alles hiljuti ei müüdud rimides kõrvitsaseemneid, ei pakitult, ei lahtiselt. nädal tagasi neid norde centrumi rimist siiski leidsin.
"see-eest" oli valida kolme erinevat sorti avokaado vahel. nagu kuskil lõuna-ameerikas elaks... See on nüüd küll täitsa uskumatu. Olen küll juba ammu arvamusel olnud, et Linnu tee Rimi sortiment on väheke kiiksuga, aga suudate ette kujutada, et end hüpermarketiks tituleerivas asutuses pole lihtlabaseid külmutatud herneid? See-eest on aga 3 erineva tootja täpselt samasuguseid külmutatud ubasid... |
|
Elis![]() Abikokk 2010-03-18 09:24:47 |
Frieda:
Ma polegi kusjuures kunagi julgenud osta neid pakis olevaid külmutatud krevette. Ostan alati lahtisest letis ja nende sulamisel see veehulk küll nii katastroofiline ei ole. Ei ole päris kindel, kas see on nüüd õiges teemas, aga siiski - tige olen. Huvitav, kas see on ka kuidagimoodi reguleeritud, kui palju peab külmutatud toode kaaluma peale üles sulatamist? See ei tundu ikka päris normaalne, et 200 g külmutatud krevettidest jääb peale sulamist alles 70 g. Pakki avades kahtlustasin, et tegemist on vahepeal üles sulanud ja uuesti külmutatud krevettidega, sest jääd oli kuidagi väga palju, aga vabalt võib siin taga näha ka lihtsat kasumiahnust. Järgmine kord võiks tootja paki peale ka kirjutada "netokaal 200 g, sellest krevette 70 g ja vett 130 g". Ma saan aru, et päris kuivalt ei anna ei krevette ega midagi muud külmutada juba nende enda veesisalduse tõttu, seetõttu ei saa 200 grammist täpselt samapalju alles jääda, aga selline kadu on mu meelest ikka liig mis liig. Eks teinekord tuleb lihtsalt tähelepanelikum olla, muud midagi. |
|
Vernanda![]() Abikokk 2010-05-30 17:53:27 |
mul on lihtsalt retooriline küsimus, et kui kaua see Vigala u 3 aastat turul ja poodides olnud ja iseenesest hea ürdimääre veel "uudistoote" nimetust kannab? | |
Tziiki![]() Abikokk 2010-05-30 21:06:18 |
Vernanda:
seni kuni iga viimane kui eestlane sed proovinud on...seni ju on veel mõne jaoks uudis-toode :D mul on lihtsalt retooriline küsimus, et kui kaua see Vigala u 3 aastat turul ja poodides olnud ja iseenesest hea ürdimääre veel "uudistoote" nimetust kannab? As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Vernanda![]() Abikokk 2010-05-30 21:37:55 |
ma vinguks veel toorjuustude teemal, kui juba alustet sai. kõigepealt kadus see "õige" bonjour. nüüd ei ole ka igal pool enam seda philadelphia ürdivarianti. aga mõlemad olid ju nii head:( | |
Kolhoositar![]() Kokaõpilane 2010-06-18 12:10:09 |
Mina olen vist kuskilt maximast viimati seda ürdi Philadelphiat saanud. Aga ma vinguks ühel leivateemal. Nimelt on Vikerraadios selline meelelahutuslik saade nagu Huvitaja, eriti meeleolukad on sealsed kuulajate kõned... a see selleks - üks tädi tegi seal toiduvingu ja ütles, et Leiburi uus toode Ruks sisaldab mingeid räigeid E-sid, mille kohta ta ütles umbes, et: "euroopa liidus on need keelatud, sest põhjustavad vähki ja kasvajaid". Kas keegi on sel teemal rohkem kodus ja oskab kaasa vinguda/argumenteerida ka mingitele faktidele tuginedes? | |
<< < 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 > >> |