Kätrin![]() Abikokk 2010-08-19 14:16:46 |
Dee:
Ai, see on nüüd küll hirmus uudis. (kuigi natuke ka hea)
Sikupilli ka minu lemmik koht ja kui see uuendusi saab, on see muidugi positiivne, kuid see vahepealne remondiaeg on muidugi pöörane. Kuid kuna seal vast maja ümber ehitama ei pea, läheb asi kiiremini.
Kui loen siit Kristiine kohta, siis nüüd kahtlustan, et samasugune sõjaolukord tuleb varsti ka Sikupilli Prismasse. Pead ei julge muidugi anda, aga kui seal üleeile toitu ostmas käisin, siis oli lipsudega onudest koosnev delegatsioon lettide vahel ringi käimas ja kuna põrkasin nendega igas letivahes aina uuesti kokku, siis kuulsin , et "nämä tulisi tänne" ja "nämä menee uusiksi". No loodame parimat, Sikupilli mu lemmikkoht. :) |
|
Netcat![]() Abikokk 2010-08-23 17:56:47 |
Suht veider ving. Aga. See kohvik, mis vahest ka bensiini müüb ja Statoili nime all tuntakse, on viimasel ajal kõvasti arendanud oma võileivavalikut. Esimese hoobiga ma päris rõõmustasin, kui leidsin sealt saialise, mis lubas röstbiifi marineeritud kurgi, sibula ja salatilehega. Tundus nagu üsna viisakas võileivatäide kiirustavale inimesele.
Istusin siis maale minevat bussi oodates ja mugisin selle rostbiifisaia sisse. Rostbiifil polnud harjumuspärast maitset, aga arvasin selle pikalt seismise veaks. Buss jäi aga hiljaks ja hakkasin meelelahutuseks pakendil olnud koostist lugema. See oli ilmne viga. Ärme räägi sellest, et saia vahele (õnneks napilt) määrit majonees koosnes peamiselt kõikvõimalikest kunstlikest ühenditest, et marineeritud kurgid olid maitsestatud sahhariiniga; peamine kild oli "röstbiif sealihast" (sic!)
Andke andeks, kas ma olen valesti aru saanud millestki? Kuidas saab rostbiif olla tehtud SEALIHAST???
Õnneks ma ei ole tõsiusklik juut ega muslim. Aga Statoil nähtavasti kerjab kohtukeissi. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2010-08-23 18:14:12 |
Netcat:
No ilmselt täpselt samamoodi, nagu ühes väga populaarses kokaraamatute sarjas on mitu korda esinenud retsept "böfstrooganov sealihast". Mitte Kurzeme strooganov (käibki sealihast), mitte "strooganov sealihast". Ikka BÖFstrooganov sealihast :D :D :D
peamine kild oli "röstbiif sealihast" (sic!) Andke andeks, kas ma olen valesti aru saanud millestki? Kuidas saab rostbiif olla tehtud SEALIHAST??? |
|
pk![]() Kokaõpilane 2010-08-29 21:22:02 |
Prismast (Sikupilli) on müstiliselt kadunud soodsama hinnaga ristotoriisid. Kahtlustan, et seoses sellega, et sortimenti on lisatud uued fäänsid 60-kroonised variandid. Mis iseenesest nägid loomulikult vääga head välja, ent ei mahu kuidagi praegu toidueelarvesse. Pudruriisi kasutamise teed ka just kui ei tahtnud minna. Jääb sedapuhku tegemata. | |
Profa![]() Abikokk 2010-08-30 09:30:34 |
Statoili saiakestest on siin ennemgi juttu olnud, keegi kirjutas et 14 E ainet on sees. Minul õnnestus osta 15 ja 8 E-ga saiakesed. Seda on palju jah ühe väikse saiakese kohta. Praegult on nad veel pakendis ja autos. Eksperiment käib - kuu ajaga pole muutunud midagi :) | |
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2010-08-30 09:35:01 |
Profa:
:D :D :D
Statoili saiakestest on siin ennemgi juttu olnud, keegi kirjutas et 14 E ainet on sees. Minul õnnestus osta 15 ja 8 E-ga saiakesed. Seda on palju jah ühe väikse saiakese kohta. Praegult on nad veel pakendis ja autos. Eksperiment käib - kuu ajaga pole muutunud midagi :) |
|
Sissela![]() Kokaõpilane 2010-09-20 15:01:58 |
Kas keegi on näinud tatart müügil? Selle nõmeda "paanika" pärast ei olnud näiteks Lasnamäe Prismas ühtki müügil olevast 3-4 tatrasordist (silt ainult, et otsas). Solarises ka ei olnud. Jube tatrapudru isu on :( | |
Kätrin![]() Abikokk 2010-09-20 15:06:22 |
Sissela:
Ka Sikupilli Prismas olid eile ainult tühjad letid.
Ja kuabakäru peal (just pandi välja tooteid) ei paistnud ka ühtki pakki.
Kas keegi on näinud tatart müügil? Selle nõmeda "paanika" pärast ei olnud näiteks Lasnamäe Prismas ühtki müügil olevast 3-4 tatrasordist (silt ainult, et otsas). Solarises ka ei olnud. Jube tatrapudru isu on :( |
|
Sissela![]() Kokaõpilane 2010-09-20 18:51:19 |
Kätrin:
Mainin, et ka Tallinna Kaubamajas valitsesid tühjad letid tatra osas (isegi 66.-/kg ökotatar oli viimseni otsas) Sissela:
Ka Sikupilli Prismas olid eile ainult tühjad letid.Kas keegi on näinud tatart müügil? Selle nõmeda "paanika" pärast ei olnud näiteks Lasnamäe Prismas ühtki müügil olevast 3-4 tatrasordist (silt ainult, et otsas). Solarises ka ei olnud. Jube tatrapudru isu on :( |
|
Zoozi![]() Abikokk 2010-09-20 19:07:01 |
Sissela:
Mulle toodi paar päeva tagasi Raplast ja ema tõi eelmisel nädalal Balti jaama turult.Nii nõme on sedasi kokku osta,aga mul pole valikut.Tatar on lisaks kartulile ainus mida pisem poja sööb või saab süüa.
Kätrin:
Mainin, et ka Tallinna Kaubamajas valitsesid tühjad letid tatra osas (isegi 66.-/kg ökotatar oli viimseni otsas)Sissela:
Ka Sikupilli Prismas olid eile ainult tühjad letid.Kas keegi on näinud tatart müügil? Selle nõmeda "paanika" pärast ei olnud näiteks Lasnamäe Prismas ühtki müügil olevast 3-4 tatrasordist (silt ainult, et otsas). Solarises ka ei olnud. Jube tatrapudru isu on :( |
|
<< < 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 > >> |