Anu![]() Abikokk 2010-09-25 10:02:34 |
Konsumites on küll kaalumartsipani palju. | |
Triinpvr![]() Abikokk 2010-09-25 10:06:07 |
Mandlimartsipan on maas? Seda tõesti oli vähe, see-eest arahhiisimassi jalaga segada. | |
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2010-09-25 13:47:01 |
Triin:
:) Täna Viimsi Marketis oli tatart (seda "klassikalist", Veski-Mati oma) lademeis, aga pakk oli 37 krooni. Kas tõesti oli enne ka selline üsna korralik hind??
Enely:
Aga tatra isu on küll juba mastaapne - kogu selle jutu peale, et seda enam saada ei ole :).Netcat:
Pärnu Rimis ei ole ka enam tatart-natukene koomiline on see olukord :)Järve selveris ka ei olnud eile tatart. Isegi tühja kohta ega silti mitte. Kahtlustan muide, et kuna tatrapaanika saigi alguse venelastest, ei tasu peamiselt nende poodidest kindlasti otsida - seal sai arvatavasti esimesena otsa. |
|
Redfox![]() Abikokk 2010-09-25 22:35:08 |
Randla tn veidras poolenisti alkopoes Liiko on tatart täitsa tavalise hinnaga aga mul on nagunii pudrust natuke kõrini | |
Seenekas![]() Abikokk 2010-09-26 19:31:12 |
Redfox:
Ja mis see "tavaline" hind siis on? Randla tn veidras poolenisti alkopoes Liiko on tatart täitsa tavalise hinnaga aga mul on nagunii pudrust natuke kõrini |
|
Redfox![]() Abikokk 2010-09-26 22:18:53 |
Seenekas:
14 eeku Redfox:
Ja mis see "tavaline" hind siis on?Randla tn veidras poolenisti alkopoes Liiko on tatart täitsa tavalise hinnaga aga mul on nagunii pudrust natuke kõrini |
|
Netcat![]() Abikokk 2010-09-27 10:16:21 |
Maal külapoes igatahes tatart ei olnud. Aga mul on tunne, et nad varustavad end mingi Haapsalu Säästuka baasil vms niiet pole ka ime. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Redfox![]() Abikokk 2010-09-27 22:38:06 |
nonii OLI 14. üleöö tõusis 39.90 peale JIIZÖSKRAIST selle eest saaks auto. ...mängu. | |
Noor_Perenaine![]() Abikokk 2010-10-26 17:39:08 |
Käisin hommikupoole turul ja Eedeni Konsumis, plaanisin õhtul spinati-feta pirukat teha. Selles Konsumis külmutatud spinatit polnud. Mõtlesin siis, et lähen õhtupoole Jaama Selverisse (need kodu lähedased jala-käidavad poed)...ka seal polnud külmutatud spinatit :( Värske on parem, ma tean, aga küpsetistes olen siiani edukalt külmutet spinatit kasutanud ja ei raatsinud värsket osta. Nutt, hala ja kassiahastus :D No feta-juust ootab homseni siis kapis ja eks ma pean kuskilt mujalt spinatit jahtima. P.S. Positiivset ka: Jaama Selveris endiselt/jälle konserveeritud kikerherned olemas. Varusin endalegi paar purki, aga riiulile jäi neid veel hulga. | |
Tziiki![]() Abikokk 2010-10-26 21:58:31 |
Noor_Perenaine:
Lõunaka rimis on kindlasti! Käisin hommikupoole turul ja Eedeni Konsumis, plaanisin õhtul spinati-feta pirukat teha. Selles Konsumis külmutatud spinatit polnud. Mõtlesin siis, et lähen õhtupoole Jaama Selverisse (need kodu lähedased jala-käidavad poed)...ka seal polnud külmutatud spinatit :( Värske on parem, ma tean, aga küpsetistes olen siiani edukalt külmutet spinatit kasutanud ja ei raatsinud värsket osta. Nutt, hala ja kassiahastus :D No feta-juust ootab homseni siis kapis ja eks ma pean kuskilt mujalt spinatit jahtima. As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
<< < 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 > >> |