Toidu-ostu ving

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-12-04 09:34:29
Köögikatake:
Ostsin täna Pirita Selverist muule kaubale lisaks ka kolm maitseainepakki ja kaks kohukest lapsele. Kui asju kotti pakkisin, nägin lindil ainult ühte maitseainepakki. Küsisin siis kassapidajalt, et kus mu ülejäänud pakid on ja sain vastuseks, et ju nad lindi alla läksid. Kiskus selle musta lindi üles ja seal olid lisaks maitseainepakkidele ka kohukesed?!?! Vaat kus kaval viis klientide asju endale smugeldada. Hea küll, minul polnud täna väga palju asju ja jõudsin jälgida, mida kotti panin. Teinekord on aga kaupa mitme koti jagu ja kõike nagu täpselt ei vaata-loenda-mäleta, et kuhu kotti ja mida paned. Vähe sellest, et kassas peab hindu jälgima, nüüd pead ka jõudma vaadata, kas kogu kaup ikka lindi peale jääb :mad:
:O :O :O
Vandiste:
Mina ei saa aru, miks Valio või tundub mulle margariinine - no selline liigkreemijas ja kipub suulakke kile jätma. Pakendil on kirjas, et juuretisega tehtud. Kas siis selles on asi? Igatahes käisin seetõttu ekstra Tori-Seljal või järel, vaja ju hakata pipargoogitainast tegema ja siis peab olema aus kraam.
Vandiste, see me lemmikvõi ja pole kunagi margariinine tundunud? :O Tori-Selja või on küll maitsev - ostame seda kord aastas augustis, kui Toril ühel meespoole suguvõsaüritusel käime, aga muidu ei pakuta seda lähikonnas kuskil..

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Kiilike
Abikokk
2010-12-04 15:33:47
Köögikatake:
Ostsin täna Pirita Selverist muule kaubale lisaks ka kolm maitseainepakki ja kaks kohukest lapsele. Kui asju kotti pakkisin, nägin lindil ainult ühte maitseainepakki. Küsisin siis kassapidajalt, et kus mu ülejäänud pakid on ja sain vastuseks, et ju nad lindi alla läksid. Kiskus selle musta lindi üles ja seal olid lisaks maitseainepakkidele ka kohukesed?!?! Vaat kus kaval viis klientide asju endale smugeldada. Hea küll, minul polnud täna väga palju asju ja jõudsin jälgida, mida kotti panin. Teinekord on aga kaupa mitme koti jagu ja kõike nagu täpselt ei vaata-loenda-mäleta, et kuhu kotti ja mida paned. Vähe sellest, et kassas peab hindu jälgima, nüüd pead ka jõudma vaadata, kas kogu kaup ikka lindi peale jääb :mad:
:S sinna lindi vahele ei lhe ainult maitseainepakid vaid ka keefiri- ja piimapakid. Kusjuures jäävad täitsa terveks, mõnikord venib kott välja aga sedagi mitte alati. Olen seda sel sügisel 2 x näinud( selveris ja rimis).

kiilikese köögikatsetused

Silx
Abikokk
2010-12-04 19:01:20
Rimi tudish-piip juust tähtajaga veebruaris läks igatahes kinnises pakis halli. Oli külmkapis. Tagasi viimisel saime sõimata ka veel, et meil polnud nädal aega tagasi ostetud juustu jaoks kassatsekki.. Nad ei uskunud seal, et tudish-piip kirjadega asi on neilt ostetud.. piisava kaklusega saime oma raha ikka tagasi..

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

Cousinella
Kokaõpilane
2011-01-19 23:37:02
Kiilike:
Köögikatake:
Ostsin täna Pirita Selverist muule kaubale lisaks ka kolm maitseainepakki ja kaks kohukest lapsele. Kui asju kotti pakkisin, nägin lindil ainult ühte maitseainepakki. Küsisin siis kassapidajalt, et kus mu ülejäänud pakid on ja sain vastuseks, et ju nad lindi alla läksid. Kiskus selle musta lindi üles ja seal olid lisaks maitseainepakkidele ka kohukesed?!?! Vaat kus kaval viis klientide asju endale smugeldada.
:S sinna lindi vahele ei lhe ainult maitseainepakid vaid ka keefiri- ja piimapakid. Kusjuures jäävad täitsa terveks, mõnikord venib kott välja aga sedagi mitte alati. Olen seda sel sügisel 2 x näinud( selveris ja rimis).
Ma nägin kunagi, kuidas müüja lindi alt lõhefileepaki välja koukis. Mõni võis küll päris pettunult koju minna.

http://cousinella.blogspot.com/

Netcat
Abikokk
2011-01-20 10:06:38
Cousinella:
Kiilike:
Köögikatake:
Ostsin täna Pirita Selverist muule kaubale lisaks ka kolm maitseainepakki ja kaks kohukest lapsele. Kui asju kotti pakkisin, nägin lindil ainult ühte maitseainepakki. Küsisin siis kassapidajalt, et kus mu ülejäänud pakid on ja sain vastuseks, et ju nad lindi alla läksid. Kiskus selle musta lindi üles ja seal olid lisaks maitseainepakkidele ka kohukesed?!?! Vaat kus kaval viis klientide asju endale smugeldada.
Ma nägin kunagi, kuidas müüja lindi alt lõhefileepaki välja koukis. Mõni võis küll päris pettunult koju minna.
Aa, vaat kuhu kõik need salaamid on kadunud, mille ma omast arust ise olen kassasse unustanud :(

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Köögikatake
Abikokk
2011-01-20 20:56:22
Ei tea kas päris õige teema aga kas keegi teab kuhu on kadunud kreekapähklid, pole kusagilt enam leidnud :(

Tee seda, mida armastad ja armasta seda, mida teed.

Tiina
Abikokk
2011-01-20 21:46:34
Köögikatake:
Ei tea kas päris õige teema aga kas keegi teab kuhu on kadunud kreekapähklid, pole kusagilt enam leidnud :(
Maximas on küll alati olnud.

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Netcat
Abikokk
2011-01-21 14:50:38
Köögikatake:
Minumeelest neid ikka on igal pool, hoopis pekaanid on kadunud. Aastavahetusel oli Stockmann ainus koht, kust sain pekaane.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Köögikatake
Abikokk
2011-01-22 11:43:14
Tänan Tiina ja Netcat, leidsin pähklid Prismast, sealtki vaid väikseid 100g pakke, kodupoodides on ainult sildid juba pikemat aega, Selveris pole lahtiselt müüdavate pähklite hulgas enam isegi mitte tühja kohta. Varem sai ikka ise sealt vajalik kogus kaalutud. Ahjaa, Sadama turul oli küll lahtiselt aga hind juba 180 krooni/kg.

Tee seda, mida armastad ja armasta seda, mida teed.

Lixey
Kokaõpilane
2011-02-23 11:11:53
Kuhu kookospiim on kadunud? Prismas Rainbow oma pole ammuilma näinud ja kõk teised sordid on ka letilt kadunud? Ainult kõige pisemaid ja kallimaid võib veel mõnes poes leida... :/

Mmmmaitsev...

<< 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 >>