Toidu-ostu ving

Tiina
Abikokk
2011-03-12 13:06:25
Selveri laadapäevadel on müügil Ybarra oliiviõli, kahte sorti, üks ekstraneitsioliiviõli ja teine neitsioliiviõli ja rafineeritud õli segu. Lugesin eestikeelseid silte ja ostsin esimese. Järgmine kord uurisin pudeleid täpsemalt - selgus, et maaletooja on sildid ära vahetanud, nii et need, kes ostsid omaarust ekstraneitsioliiviõli, sad hoopis õlisegu. Juhtisin ka müüja tähelepanu sellele, kes lubas asjaga tegeleda, aga ilmselt on väga paljud juba vale asja ostnud :(

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Netcat
Abikokk
2011-03-18 18:40:57
Järve Selveris ei ole kadakamarju ega digestive küpsiseid. Mis kadakamarjadesse puutub, siis neid ei olnud ka Comarketis ega Prismas. Pidin endale maakodust ühe purgi järele tellima. Ma olen nagu täitsa hämmingus. Pole vist selline eksootika ju nagu siinmail see kadakamari, et peaks Stockmanni selle järele minema. Aga et selline elementaarne küpsiseliik nagu digestive küpsis on Järve Selveri suurusest poest puudu on mulle küll arusaamatu.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Ilse
Abikokk
2011-03-18 18:42:59
Netcat:
Järve Selveris ei ole kadakamarju
Kadakamarju müüakse eestis apteekides.

Ilse köögis

Pisi-Pisi
Abikokk
2011-03-18 21:25:28
Raplas müüakse kadakamarju lillepoes.

Pisi-Pisi on see, kes ülesoolamise hirmus soola lisamata unustab...

Netcat
Abikokk
2011-03-21 08:34:27
Ilsu:
Netcat:
Aga mina olen siiani neid ikka Santa Maria maitseainesarjast ostnud. Kenasti korraliku purgi sees ja.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

ErleS
Abikokk
2011-03-21 08:41:14
Netcat:
Ilsu:
Netcat:
Aga mina olen siiani neid ikka Santa Maria maitseainesarjast ostnud. Kenasti korraliku purgi sees ja.
Marks & Spenceris müüakse ka, kui õigesti mäletan.
Seenekas
Abikokk
2011-03-21 10:38:50
Vabandust, aga mis vahet seal on, kas purgis Santa Maria või apteegist paberkotikeses kadakamarjad? Peale hinnavahe.
Pille
Nami-Nami peakokk
2011-03-21 10:43:35
Seenekas:
Vabandust, aga mis vahet seal on, kas purgis Santa Maria või apteegist paberkotikeses kadakamarjad? Peale hinnavahe.
Ilmselt polegi, aga kui mul on nt kõik maitseained topsikutes, siis vist eelistaks ka topsikut. Neid paberkotikesi ja kilepakikesi on jube raske korras hoida (minul vähemalt)..

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Merilin
Abikokk
2011-03-21 10:57:48
Pille:
Seenekas:
Ilmselt polegi, aga kui mul on nt kõik maitseained topsikutes, siis vist eelistaks ka topsikut. Neid paberkotikesi ja kilepakikesi on jube raske korras hoida (minul vähemalt)..
Ma olen siis üldse imelik - korjan oma kadakamarjad ise ja panen PURKI :D Ürdid, mis vahel apteegist tulevad, lähevad ka kodus purki ja kilepakis müügil olevad loorberilehed samuti. Ei salli seda kotindust ja sassis kotikestekarpe...

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

Zapxpxau
Abikokk
2011-03-21 15:01:30
Mul kasvab loorber potis, asendamatu värskus!

Zap*

<< 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 >>