Toidu-ostu ving

Elis
Abikokk
2011-02-26 21:09:26
Ma ei osanud oma küsimust kuskile teemasse täpselt sobitada (Pille teeb ehk vajadusel ümberkorraldused), aga Selver toob sisse sellist kakaod: nüüd aga on just see piparmünt mõnda aega kõigis Selverites otsas. Keegi äkki on kursis, mis probleemiks? Kas seda enam ei müüdagi? Või saab äkki kuskilt mujalt ka neid osta? Või on olemas mõne muu tootja alternatiiv, mida oskate soovitada?
Anu
Abikokk
2011-02-27 00:07:22
Kas sa Tallinnas Kaubamajja oled vaadanud? Vähemalt Tartu kaubamaja müüb küll selle firma kakaosid.
Annuzhka
Kokaõpilane
2011-02-27 00:27:06
Küsi poest, seal nad ka aegajalt teavad, mis asju enam ei ole.

It´s all about seasoning!

Elis
Abikokk
2011-02-27 09:40:35
Poemüüjad pole osanud mulle midag öelda, aga Tallinna kaubamajja peaks vaatama minema küll.
Netcat
Abikokk
2011-02-28 16:06:40
Antud firma kakaod müüdi Stockmannis mitu aastat enne seda, kui see Selverisse ilmus, niiet ma ei usu, et Selver maaletooja on.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Sirliiz
Abikokk
2011-02-28 20:34:45
Elis, ma ei tea küll, kas sa sellesse kanti satud, aga ise ostsin alles paar päeva tagasi antud purgikese Mustakivi selverist. Seega peaks neil sortimendis ikka alles olema. Netcat, Stocmann võib seda müüa küll, kuid maaletoojaks on sellel konkreetsel tootel A-Selver AS. Vastav märge ka purgil kirjas.
Heleen
Abikokk
2011-02-28 21:51:49
Tziiki:
Heleen:
Minu arvates on lahtiselt müüdavad pählid küll päris mustad... Pigem ei eelista neid.
vabandust, aga mis moodi need pähklid mustad peaksid olema? ei ole mina seal kedagi käsipidi sees sorimas näinud ja viimasel ajal on sootuks nii, et neid pähkleid ei kallata nendesse kastidesse üldse väljagi, vaid avatakse ainult see kott, millesse need esialgselt pakitud on. Ja värskuse seisukohalt-pole veel ei Selverist ega Rimist sattunud rääsunud pähklite otsa. Need müüakse siiski suhteliselt kiiresti läbi...
Ma ei mõelnudki, et keegi kätpidi pähklites soperdaks vaid seda, et nad on erinevalt pakipähklitest tihti mingi tolmu ja "mustusega" koos.

Armastus käib kõhu kaudu :)

Seenekas
Abikokk
2011-03-01 12:58:12
Tahan ka vinguda! Aga hoopis mitte inimtoidu teemal. Kassitoit - no täielik jama eile. Tallinnas polnud aega rohkem kui Selveris käia. Tagasi koju sõitsin Keila kaudu, seal saan nimelt tühja gaasiballooni täis ballooni vastu vahetada, ja mõtlesin, et sealt siis ostan. Kolmes poes oli kõigis ainult kahte sorti krõbusid, millest ühtesid mu nuhtlused lihtsalt ei söö ja teise söömise järel on oksendamine vältimatu. Teeb viha, eks? Eriti, kui see kass, kes õues käia ei julge (loll, arg, aga muidu armas ja nurrub kõige kõvemini) on viimaste nädalatega silmnähtavalt kõhnemaks jäänud, sest nüüd on veel üks toit söödavate nimekirjast tal maha tõmmatud ja muud kodus pole. Hiiri on ka toas harva, viimati oli nädal tagasi kinnipüütu pisimate detailideni ära söödud. Ja kliinikutoitu nad ka ei taha.
Zapxpxau
Abikokk
2011-03-01 13:03:50
Seenekas:
Tahan ka vinguda! Aga hoopis mitte inimtoidu teemal. Kassitoit - no täielik jama eile. Tallinnas polnud aega rohkem kui Selveris käia. Tagasi koju sõitsin Keila kaudu, seal saan nimelt tühja gaasiballooni täis ballooni vastu vahetada, ja mõtlesin, et sealt siis ostan. Kolmes poes oli kõigis ainult kahte sorti krõbusid, millest ühtesid mu nuhtlused lihtsalt ei söö ja teise söömise järel on oksendamine vältimatu. Teeb viha, eks? Eriti, kui see kass, kes õues käia ei julge (loll, arg, aga muidu armas ja nurrub kõige kõvemini) on viimaste nädalatega silmnähtavalt kõhnemaks jäänud, sest nüüd on veel üks toit söödavate nimekirjast tal maha tõmmatud ja muud kodus pole. Hiiri on ka toas harva, viimati oli nädal tagasi kinnipüütu pisimate detailideni ära söödud. Ja kliinikutoitu nad ka ei taha.
Aga toorest sööb? Minu kass, kes ka õues ei käi, sööks ainult toorest liha/kala kui saaks, aga me anname vahel konservi ka. Muidu lemmikuks tal veisemaks ja süda. Mingit lihaollust ikka poes on tavaliselt. Krõbinatest tal lemmikuks hambakrõbinad, sellised suuremad palad, mingi dental.. kirjaga.

Zap*

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-03-01 13:17:48
Zapxpxau:
Seenekas:
Aga toorest sööb? Minu kass, kes ka õues ei käi, sööks ainult toorest liha/kala kui saaks, aga me anname vahel konservi ka. Muidu lemmikuks tal veisemaks ja süda. Mingit lihaollust ikka poes on tavaliselt. Krõbinatest tal lemmikuks hambakrõbinad, sellised suuremad palad, mingi dental.. kirjaga.
Nii, kõikide kassi-, koera-, hobuse-, kana-, roti- jms kasvatajate rõõmuks: Koduloomad: rõõmud ja mured. Tõstan need kaks postitust ka sinna üle. Jätkake seal, eks ;)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

<< 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 >>