Pille Nami-Nami peakokk 2011-03-23 17:53:37 |
See mõttearendus peaks ju aiandusteema all olema????? | |
ErleS Abikokk 2011-03-23 18:23:42 |
Pille:
:D Seepärast ma artikli lingi jagamisel mõtlesingi, et kas on ikka õige teema. Olin kahe vahel, et kas see on aiandusteema või toidu-ostu ving, aga kuna artikkel oli poes müüdava toidu kohta, siis tundus see koht pisut õigem. Aga peakokal on ju võimalus vestlusi ümber tõsta :) Mul on ka ehk plaanis õhtul paar sõna porgandite ja kapsaste teemal sekka öelda, nii et arutelu võib veelgi pikemaks venida... See mõttearendus peaks ju aiandusteema all olema????? |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-03-23 18:48:27 |
ErleS:
:) Algus oli igati sobiv, aga siis läks väga aiakahjuriteteemaliseks ;) Tõstan siia üle.
Pille:
:D Seepärast ma artikli lingi jagamisel mõtlesingi, et kas on ikka õige teema. Olin kahe vahel, et kas see on aiandusteema või toidu-ostu ving, aga kuna artikkel oli poes müüdava toidu kohta, siis tundus see koht pisut õigem. Aga peakokal on ju võimalus vestlusi ümber tõsta :) Mul on ka ehk plaanis õhtul paar sõna porgandite ja kapsaste teemal sekka öelda, nii et arutelu võib veelgi pikemaks venida...See mõttearendus peaks ju aiandusteema all olema????? |
|
Zapxpxau Abikokk 2011-04-12 17:50:30 |
Ma tahaks vinguviiuldada sel teemal, et minu kõige lemmikumat tomatikastet/ketšupit ei toodeta vist enam :( F&M Chilli Tomato Ketchup. Kasutasin seda alati pitsa peal kastme asemel. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-04-12 18:02:30 |
Zapxpxau:
No nende sahvripaketis on see endiselt täitsa olemas.
Kuidas Sa seda üldse endale muretsesid? Lasid aga Londonist vajaduse korral tuua?
Mul on nii mõnigi F&M lahtine tee hinges ja mõtteis, no aga viimati olin Londonis 2009. a. novembris, kui ESA mind Eesti kööki tutvustama saatis. Siis ei jõudnud isegi F&Mi muidugi :(
Ma tahaks vinguviiuldada sel teemal, et minu kõige lemmikumat tomatikastet/ketšupit ei toodeta vist enam :( F&M Chilli Tomato Ketchup. Kasutasin seda alati pitsa peal kastme asemel. |
|
Zapxpxau Abikokk 2011-04-12 18:56:34 |
Kel vajadus, sel jalad, nagu öeldakse ;) Neil on päris hea teenindus, saadavad igale poole kui just värske (riknev) kaup ei ole. Store Cupboard Box on ka Out of stock. Nende Chocolate & macadamia küpsised on väga head. | |
Kärt Abikokk 2011-04-13 12:48:44 |
Ma tahaks viriseda selle üle, et Rakvere Lihatööstuse lihaveise kilohinnad on üle mõistuse kalliks läinud, hindu on tõstetud vähemalt kahekordseks :o. Kui varem oli kilohinnad 130-190 krooni, siis nüüd on 240-270 krooni kilo. Ma sain poes kohe tigedaks :mad:. FBs vastasid nad järelpärimise peale nii: [1quote]Rakvere LK Lihaveise liha hinda on viimasel ajal kergitanud nii teraviljahinna tõus maailmaturul, kui ka Türgi kokkuostjad. Kas see ka nii jääb on raske täna öelda, sõltub kindlasti selle aasta viljasaagist ja ka majanduse üldistest tõusudest ja mõõnadest.[/quote] Selle hinna eest, kahju küll, nii tihti seda enam ostma ei kipu. Kui üldse. Väga, väga kahju. | |
Tiina Abikokk 2011-04-16 13:56:32 |
Ei Maximas ega Säästumarketis pole kookoshelbeid sortimendis. Ma ei saa aru, kas kookoshelbed on mingi eriti eksootiline asi, mida keegi ei kasuta?
Teine eriti eksootiline asi Eestis on kreeka pähklid, mis küll Maximas on olemas, aga näiteks Konsumis ei ole. Mõnes suuremas poes muidugi võib olla ka, kuid nt Eedeni Konsum on ju ometi suur pood :O
Ühesõnaga käisin täna kolmes eri poes, et saada seda, mida vaja ja seetõttu kulutasin kõvasti rohkem, kui olin plaaninud. Ja seda mitte esimest korda, kuigi seekord ei otsinud erilisi asju üldse. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Pisi-Pisi Abikokk 2011-04-16 18:59:17 |
Kohilas ei olnud ka kookoshelbeid! Käisin kahes poes, siis andsin alla. No tõesti, eksootika. Ja mooniseemneid pole ka kusagil... Pisi-Pisi on see, kes ülesoolamise hirmus soola lisamata unustab... |
|
Tziiki Abikokk 2011-04-17 17:41:33 |
Tartus on näiteks Kaubamaja toiduosakonnas kõik need olemas-kookoshelbed, mooniseemned, kreekapähklid jne...ehk on siis Tallinna Kaubamajas ka? As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
<< < 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 > >> |