Toidu-ostu ving

Tziiki
Abikokk
2010-11-07 18:01:39
huvitav...greibid on küll praegu imehead... aga no selge siis-eks siis ootan natuke ja proovin uuesti :)

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Sasha
Abikokk
2010-11-07 21:41:01
Minu eile Rimist ostetud pomelo oli küll nagu peab.
Netcat
Abikokk
2010-11-24 14:45:41
Kristiine Prisma on... jajah, ikka veel remondis. Seekord tabasin leivanurga lähedal loosungi "Ükskord me avame niikuinii". Ausalt öeldes mul ei olnud naljakas. Kui kaua saab üht remonti teha, ega siin pole mingi gooti katedraali restaureerimisega tegemist. Ega ma muidu nuriseks, see pole minu kodupood ega midagi, aga kui vahel ette võtta pikem poodlemine mingis keskuses, siis küll ei jaksa pärast veel sõita kuskile mujale toidupoodi. Arvestad ikka, et kohapeal saab _kõik_ asjad ära aetud nii suures keskuses. Aga võta näpust. Lonkisin selles segipaisatud poes ringi, ei osanud midagi, mis vaja leida ja lõpuks lahkusin ainult poole kilo teeküünaldega :(

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Silx
Abikokk
2010-11-24 16:03:55
Netcat:
Kristiine Prisma on... jajah, ikka veel remondis. Seekord tabasin leivanurga lähedal loosungi "Ükskord me avame niikuinii". Ausalt öeldes mul ei olnud naljakas. Kui kaua saab üht remonti teha, ega siin pole mingi gooti katedraali restaureerimisega tegemist. Ega ma muidu nuriseks, see pole minu kodupood ega midagi, aga kui vahel ette võtta pikem poodlemine mingis keskuses, siis küll ei jaksa pärast veel sõita kuskile mujale toidupoodi. Arvestad ikka, et kohapeal saab _kõik_ asjad ära aetud nii suures keskuses. Aga võta näpust. Lonkisin selles segipaisatud poes ringi, ei osanud midagi, mis vaja leida ja lõpuks lahkusin ainult poole kilo teeküünaldega :(
Njah.. ma otsisin seal alles hiljuti talleggi ahjukana (laiskus il grandemosos oli peal).. no ei olnud kusagil.. küsimise peale sain teada.. et neil ei mahu need müüki.. :(

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

Redfox
Abikokk
2010-11-24 18:17:24
mul on hakanud tekkima kahtlus et see on kõik mingi sotsiaaluuring või kunstiprojekt aint et siis on müüjad jõle head näitlejad... huvitav, kuidas nad küll jõuludega toime tulevad. juba praegu teistest poodidest pika puuga maas
Netcat
Abikokk
2010-12-02 17:24:23
Tsiteerime EPL-i: "Prisma Peremarketi kommunikatsioonijuhi Kadri Lainase sõnul ei ole Kristiine Prisma remonditöödes olnud mingeid takistusi, segadust on tekitanud see, et sügiseses keskuse avamisreklaamis polnud märgitud, et Prisma veel valmis ei saa. Nüüd aga on märgata juba asjade edenemist. „Avame järgmisel nädalal ühe suure, umbes tuhanderuutmeerise osa, mis on umbes viiendik kogupindalast“ ütles Kadri Lainas ja lisas, et seejärel tuleb tööd lõpetada veel mõnel väiksemal töösaarekesel. Prisma saab lõplikult valmis eeldetavalt märtsis. "

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Enely100
Abikokk
2010-12-02 19:40:09
Sattusin Kristiine Prismasse esimest korda üleeile. See pood ajab mu hulluks! Loogikat pole seal poes kaupa välja pannes küll kasutatud.
Muzi
Kokaõpilane
2010-12-02 23:48:13
Mina otsisin hiljuti Kristiine Prismas beebitoitude riiulit vandumiseni, et ma kunagi enam sinna poodi ei lähe.
Vandiste
Abikokk
2010-12-03 13:43:25
Mina ei saa aru, miks Valio või tundub mulle margariinine - no selline liigkreemijas ja kipub suulakke kile jätma. Pakendil on kirjas, et juuretisega tehtud. Kas siis selles on asi? Igatahes käisin seetõttu ekstra Tori-Seljal või järel, vaja ju hakata pipargoogitainast tegema ja siis peab olema aus kraam.
Köögikatake
Abikokk
2010-12-03 19:14:32
Ostsin täna Pirita Selverist muule kaubale lisaks ka kolm maitseainepakki ja kaks kohukest lapsele. Kui asju kotti pakkisin, nägin lindil ainult ühte maitseainepakki. Küsisin siis kassapidajalt, et kus mu ülejäänud pakid on ja sain vastuseks, et ju nad lindi alla läksid. Kiskus selle musta lindi üles ja seal olid lisaks maitseainepakkidele ka kohukesed?!?! Vaat kus kaval viis klientide asju endale smugeldada. Hea küll, minul polnud täna väga palju asju ja jõudsin jälgida, mida kotti panin. Teinekord on aga kaupa mitme koti jagu ja kõike nagu täpselt ei vaata-loenda-mäleta, et kuhu kotti ja mida paned. Vähe sellest, et kassas peab hindu jälgima, nüüd pead ka jõudma vaadata, kas kogu kaup ikka lindi peale jääb :mad:

Tee seda, mida armastad ja armasta seda, mida teed.

<< 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 >>