Toidu-ostu ving

Redfox
Abikokk
2010-09-21 22:41:16
Zoozi:
Sissela:
Kätrin:
Ka Sikupilli Prismas olid eile ainult tühjad letid.
Mainin, et ka Tallinna Kaubamajas valitsesid tühjad letid tatra osas (isegi 66.-/kg ökotatar oli viimseni otsas)
Mulle toodi paar päeva tagasi Raplast ja ema tõi eelmisel nädalal Balti jaama turult.Nii nõme on sedasi kokku osta,aga mul pole valikut.Tatar on lisaks kartulile ainus mida pisem poja sööb või saab süüa.
ei ole jah kuskil tatart isegi siin Pelgurannas, ma ei kujuta ette kuidas siinsed vene pered üldse nüüd elavad. venelased puha tatrausulised ju. kahtlustan siiski et siin imelikus poes Randla tn-s võib olla.
Netcat
Abikokk
2010-09-22 09:21:43
Redfox:
Zoozi:
Sissela:
Mainin, et ka Tallinna Kaubamajas valitsesid tühjad letid tatra osas (isegi 66.-/kg ökotatar oli viimseni otsas)
Mulle toodi paar päeva tagasi Raplast ja ema tõi eelmisel nädalal Balti jaama turult.Nii nõme on sedasi kokku osta,aga mul pole valikut.Tatar on lisaks kartulile ainus mida pisem poja sööb või saab süüa.
ei ole jah kuskil tatart isegi siin Pelgurannas, ma ei kujuta ette kuidas siinsed vene pered üldse nüüd elavad. venelased puha tatrausulised ju. kahtlustan siiski et siin imelikus poes Randla tn-s võib olla.
Järve selveris ka ei olnud eile tatart. Isegi tühja kohta ega silti mitte. Kahtlustan muide, et kuna tatrapaanika saigi alguse venelastest, ei tasu peamiselt nende poodidest kindlasti otsida - seal sai arvatavasti esimesena otsa.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Marju
Abikokk
2010-09-22 10:34:50
Elis:
Netcat:
Hoiatan: ärge minge Kristiine Prismasse. Seal on _ikka veel_ remont. Mis tähendab, et: 1) kauba paigutus on totaalselt segamini 2) paljud kaubad on puudu üldse 3) nii mõndagi kaupa hoitakse sellele sobimatutes tingimustes minuarust selline jama kestab juba kevadest alates või nii. Poleks osanud arvata, et ikka veel pole midagi paremaks läinud. Aga nii see on.
Ma paaril korral vihastasin ka selle peale, et midagi üles ei leidnud ja elementaarsed asjad olid kohati üldse puudu ja olen peale seda ringiga Kristiinest mööda läinud. Nad vist on kõvasti kliente tänu sellele kaotanud ka. Lõputu õudus.
Käisin seal kogemata eile. Olin kindel, et remont on läbi. Aga SEAL EI OLNUD MITTE MIDAGI. Isegi see mis oli, oli kole ja seal oli pime ja nii jube ja halb ja ... brrrr.... .
Vernanda
Abikokk
2010-09-22 11:16:11
Kristiine laieneb. muidu oleks üsna ükskõik, aga MS toidupood pidi ka tulema:)

Da Vahtra Residence

Enely
Abikokk
2010-09-23 00:11:30
Netcat:
Redfox:
Zoozi:
Järve selveris ka ei olnud eile tatart. Isegi tühja kohta ega silti mitte. Kahtlustan muide, et kuna tatrapaanika saigi alguse venelastest, ei tasu peamiselt nende poodidest kindlasti otsida - seal sai arvatavasti esimesena otsa.
Pärnu Rimis ei ole ka enam tatart-natukene koomiline on see olukord :)

Ega söömisel pole jõudu vaja, lased aga hammastel naks-naks käia

Triin
Abikokk
2010-09-23 12:34:08
Mul on Kristiine kõige lähem pood ja kuna ma üldse olen Prisma fänn, siis ikka käin ja kirun :) ja ootan väga, et asi muutuks normaalseks - kaua võib. Aga tatra isu on küll juba mastaapne - kogu selle jutu peale, et seda enam saada ei ole :).
Vernanda
Abikokk
2010-09-24 19:17:37
et mismõttes - "Kalevi" kaalumartsipan on tootmisest maas? (täna selveris öeldi)

Da Vahtra Residence

Köögikatake
Abikokk
2010-09-24 20:29:26
mismõttes? täna oli ju müügil küll just selveris

Tee seda, mida armastad ja armasta seda, mida teed.

Tziiki
Abikokk
2010-09-24 21:03:55
Vernanda:
et mismõttes - "Kalevi" kaalumartsipan on tootmisest maas? (täna selveris öeldi)
ongi nii jah? selles see asi oligi...ma augusti lõpus tegin sõbrannale torti ja käisin läbi kõik lähikondsed poed-lõpuks leidsin viimase üksiku paki konsumist. Kalevil on nüüd uues pisikeses 40 gr pakendis martsipan (minu teada ilma glasuurita)-aga selle kilohind on ikka oluliselt kõrgem. aga see on küll täielik totrus kui see tõsi on!

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Martiina
Abikokk
2010-09-24 21:52:50
Tziiki:
Vernanda:
ongi nii jah? selles see asi oligi...ma augusti lõpus tegin sõbrannale torti ja käisin läbi kõik lähikondsed poed-lõpuks leidsin viimase üksiku paki konsumist. Kalevil on nüüd uues pisikeses 40 gr pakendis martsipan (minu teada ilma glasuurita)-aga selle kilohind on ikka oluliselt kõrgem. aga see on küll täielik totrus kui see tõsi on!
Oioi. See on küll halb uudis. Jookse või poodi viimaseid pakikesi igaks juhuks ära ostma...
<< 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 >>