Seenekas![]() Abikokk 2010-06-22 19:03:59 |
Netcat:
Käisin ka täna seal. Hinda isegi ei vaadanud, aga kribalad olid nad tõesti ja sellele lisaks veel üsna kuivanud-määrdunud väljanägemisega. Selliseid ei sooviks eriti miski hinnaga osta. Eile Järve Selveri vestibüülis, Leedu kukeseenekribalad 290.- Sellest, et ma teate siia rubriiki panin, võib järeldada, mida ma hinnast arvan. |
|
Shyla![]() Kokaõpilane 2010-06-28 22:23:09 |
Ei tea veel kas tasub vinguda, esialgu lihtsalt küsiksin kus Tallinnas kuivatatud puravikke müüakse? Ei raatsi Stockmanni 50g eest 159.- küll välja käia. Need mingid Vertigo silti kandvad superkaunid ja kindlasti käsitsi sorteeritud iludused, aga ma tahaks vähegi normaalsema hinna eest täitsa tavalisi kuivatatud puravikke... Mingeid vihjeid on olnud, et keskturult, aga no turg on suur ja lai, olen silmad lahti hoidnud aga ei leia... | |
Vernanda![]() Abikokk 2010-06-28 23:26:39 |
Shyla:
keskturul ka müüakse, kui neid vähe rohkem liikuma hakkab, mammid kuivatavad ise. aga ma hinda ei mäleta, kuigi odavad kindlasti ei olnud.
Ei tea veel kas tasub vinguda, esialgu lihtsalt küsiksin kus Tallinnas kuivatatud puravikke müüakse? Ei raatsi Stockmanni 50g eest 159.- küll välja käia. Need mingid Vertigo silti kandvad superkaunid ja kindlasti käsitsi sorteeritud iludused, aga ma tahaks vähegi normaalsema hinna eest täitsa tavalisi kuivatatud puravikke... Mingeid vihjeid on olnud, et keskturult, aga no turg on suur ja lai, olen silmad lahti hoidnud aga ei leia... |
|
Redfox![]() Abikokk 2010-06-29 11:18:02 |
miks halvaa on nii kallis. õnneks Selveri laadapäevadel müüakse 10 krooniga...aga kas jälle meie Selverisse tuleb, eelmine kord pold. | |
Tziiki![]() Abikokk 2010-08-14 10:26:43 |
kus müüakse Tartus Halloumi juustu? As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Tullia![]() Abikokk 2010-08-15 16:56:09 |
Tziiki:
Kaubamaja toidupoes on alati olnud.
kus müüakse Tartus Halloumi juustu? |
|
Netcat![]() Abikokk 2010-08-18 10:18:30 |
Hoiatan: ärge minge Kristiine Prismasse. Seal on _ikka veel_ remont. Mis tähendab, et:
1) kauba paigutus on totaalselt segamini
2) paljud kaubad on puudu üldse
3) nii mõndagi kaupa hoitakse sellele sobimatutes tingimustes
minuarust selline jama kestab juba kevadest alates või nii. Poleks osanud arvata, et ikka veel pole midagi paremaks läinud. Aga nii see on. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Elis![]() Abikokk 2010-08-18 12:13:37 |
Netcat:
Ma paaril korral vihastasin ka selle peale, et midagi üles ei leidnud ja elementaarsed asjad olid kohati üldse puudu ja olen peale seda ringiga Kristiinest mööda läinud. Nad vist on kõvasti kliente tänu sellele kaotanud ka. Lõputu õudus. Hoiatan: ärge minge Kristiine Prismasse. Seal on _ikka veel_ remont. Mis tähendab, et: 1) kauba paigutus on totaalselt segamini 2) paljud kaubad on puudu üldse 3) nii mõndagi kaupa hoitakse sellele sobimatutes tingimustes minuarust selline jama kestab juba kevadest alates või nii. Poleks osanud arvata, et ikka veel pole midagi paremaks läinud. Aga nii see on. |
|
Redfox![]() Abikokk 2010-08-18 22:30:12 |
see pole tükk aega juba Pood old. meenutab Vanalinna pärast aprillimäsu....või tolla ajal isegi... | |
Dee![]() Abikokk 2010-08-19 12:34:34 |
Kui loen siit Kristiine kohta, siis nüüd kahtlustan, et samasugune sõjaolukord tuleb varsti ka Sikupilli Prismasse. Pead ei julge muidugi anda, aga kui seal üleeile toitu ostmas käisin, siis oli lipsudega onudest koosnev delegatsioon lettide vahel ringi käimas ja kuna põrkasin nendega igas letivahes aina uuesti kokku, siis kuulsin , et "nämä tulisi tänne" ja "nämä menee uusiksi". No loodame parimat, Sikupilli mu lemmikkoht. :) | |
<< < 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 > >> |