Toidu-ostu ving

Anu
Abikokk
2010-02-17 10:50:19
Enely100:
See siis pooleldi ving ja pooleldi küsimus. Olen juba mitmest kohast otsinud suuremat sorti tuhksuhkru pakki (no minimaalselt ikka 500g), aga silma jäänud aint need pisikesed (ja värvilised). On keegi kuskil näinud ka suurt kotti? Eriti hea oleks kuskil kilone kott.
500g on Tartus vähemalt Selveris ja Rimis kogu aeg olemas.
Netcat
Abikokk
2010-02-22 15:54:59
Mingi uus artikkel on tekkinud peibutama hakklihaostjaid. Rakvere kodune kotletisegu. Tasub siis meeles pidada, et ootamatult soodne hind tuleneb sest, et hakkliha ennast on seal midagi 60% ringis. Teine alatu võte, mille eest sooviks hoiatada, on see, et Rama Creme Bonjour on end juba mõni aeg tagasi lihtsalt Creme Bonjouriks ümber nimetanud. Kui saadate mõne poevõhiku enda eest sisseoste tegema, ei piisa enam manitsusest vältida Rama nime karbil.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Tullia
Abikokk
2010-02-22 16:19:28
Ostisin Säästumarketist lehttainast, vähemalt pakendil oli nii kirjas (ei olnud isegi pärmi-lehttainas), kuid tulemus oli nagu pärmitainaküpsetis. Nimi oli vist Virtuosa. Pakend oli juba prügikastis, kui küpsetist sööma hakkasin.

Tullia jutukesed

Mann
Abikokk
2010-03-03 16:17:23
kus te palun ostate kalmaari tallinnast? olen kohanud vaid külmutet kujul kalmaarirõngaid, aga sabakestega varianti mitte. ja ilma nendeta oleks kalmaar justkui poolik.
Pille
Nami-Nami peakokk
2010-03-03 16:46:43
Mann:
kus te palun ostate kalmaari tallinnast? olen kohanud vaid külmutet kujul kalmaarirõngaid, aga sabakestega varianti mitte. ja ilma nendeta oleks kalmaar justkui poolik.
Kas KalaKala poisid ei paku?

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pozataja
Abikokk
2010-03-07 17:36:09
enamus selverites pole šašlõkimaitseainet mitte kunagi ja santa maria zelatiini ja rimis on ka mitu asja mida polegi mõtet sealt otsida (suusajogurt nt). parim valik on prismas kuigi minu nõudmised ei ole ju eriti peened.

Pozataja

Tziiki
Abikokk
2010-03-07 19:09:38
pozataja:
enamus selverites pole šašlõkimaitseainet mitte kunagi ja santa maria zelatiini ja rimis on ka mitu asja mida polegi mõtet sealt otsida (suusajogurt nt). parim valik on prismas kuigi minu nõudmised ei ole ju eriti peened.
suusajogurt on hooaja kaup...järgmisel talvel saad jälle ;)

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Pozataja
Abikokk
2010-03-07 19:13:56
see oleks nii hea värskendav suvelgi :P aga rimis pole seda ka talvel.

Pozataja

Frieda
Abikokk
2010-03-13 12:24:51
Ei ole päris kindel, kas see on nüüd õiges teemas, aga siiski - tige olen. Huvitav, kas see on ka kuidagimoodi reguleeritud, kui palju peab külmutatud toode kaaluma peale üles sulatamist? See ei tundu ikka päris normaalne, et 200 g külmutatud krevettidest jääb peale sulamist alles 70 g. Pakki avades kahtlustasin, et tegemist on vahepeal üles sulanud ja uuesti külmutatud krevettidega, sest jääd oli kuidagi väga palju, aga vabalt võib siin taga näha ka lihtsat kasumiahnust. Järgmine kord võiks tootja paki peale ka kirjutada "netokaal 200 g, sellest krevette 70 g ja vett 130 g". Ma saan aru, et päris kuivalt ei anna ei krevette ega midagi muud külmutada juba nende enda veesisalduse tõttu, seetõttu ei saa 200 grammist täpselt samapalju alles jääda, aga selline kadu on mu meelest ikka liig mis liig. Eks teinekord tuleb lihtsalt tähelepanelikum olla, muud midagi.

Söömine on ainus töö, mis toidab

Tziiki
Abikokk
2010-03-13 13:16:55
Frieda:
Ei ole päris kindel, kas see on nüüd õiges teemas, aga siiski - tige olen. Huvitav, kas see on ka kuidagimoodi reguleeritud, kui palju peab külmutatud toode kaaluma peale üles sulatamist? See ei tundu ikka päris normaalne, et 200 g külmutatud krevettidest jääb peale sulamist alles 70 g. Pakki avades kahtlustasin, et tegemist on vahepeal üles sulanud ja uuesti külmutatud krevettidega, sest jääd oli kuidagi väga palju, aga vabalt võib siin taga näha ka lihtsat kasumiahnust. Järgmine kord võiks tootja paki peale ka kirjutada "netokaal 200 g, sellest krevette 70 g ja vett 130 g". Ma saan aru, et päris kuivalt ei anna ei krevette ega midagi muud külmutada juba nende enda veesisalduse tõttu, seetõttu ei saa 200 grammist täpselt samapalju alles jääda, aga selline kadu on mu meelest ikka liig mis liig. Eks teinekord tuleb lihtsalt tähelepanelikum olla, muud midagi.
:O see on küll hämmastav...mina vist kirjutaks miski kaebuse tootjatele vmt...see ju sulaselge tarbija petmine!

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

<< 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 >>