Täpik![]() Abikokk 2010-01-05 21:43:03 |
Kiunun, sest ei õnnestu karbiga värsket rosmariini saada (loorberit on küll). Potis kah pole... | |
Merilin![]() Abikokk 2010-01-05 21:52:58 |
Täpik:
Sama nutt ja hala. Ja kirsstomatit Rimis ka juba nädal aega pole. Teist pole jälle mõtet osta... Kiunun, sest ei õnnestu karbiga värsket rosmariini saada (loorberit on küll). Potis kah pole... Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Zoozi![]() Abikokk 2010-01-05 22:20:04 |
Thredahlia:
Prismas oli küll mõlemat.Rosmasriin oli sellisel väikesel alusel.
Täpik:
Sama nutt ja hala. Ja kirsstomatit Rimis ka juba nädal aega pole. Teist pole jälle mõtet osta...Kiunun, sest ei õnnestu karbiga värsket rosmariini saada (loorberit on küll). Potis kah pole... |
|
Seenekas![]() Abikokk 2010-01-05 23:16:06 |
Ma ka täna Prismast ostsin rosmariini ja kirsstomateid oli nii Rimis kui Prismas. Käisin Mustamäel. | |
Merilin![]() Abikokk 2010-01-06 10:11:26 |
Seenekas:
Ju on see ikaldus siis ainult Ülemiste Rimis - kahjuks ainult see jääb mulle mugavalt koduteele. Ma ka täna Prismast ostsin rosmariini ja kirsstomateid oli nii Rimis kui Prismas. Käisin Mustamäel. Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Netcat![]() Abikokk 2010-01-07 15:56:15 |
Karbiga (või õigemini kandikul) värsket rosmariini ma just ostsin eile Linnu tee Rimist. Aga kõrvitsat neil ei ole. Ja veel üks ikaldus, et neil olid varem kotisalatid (puhtaks pestud salatilehed, nagu rukola ja mingid segud) pidevalt saadaval, aga uuest aastast on need kadunud. Ja potis kasvav rukola on enamasti nii närbi olemise ja mõttetu maitsega et seda pole mingit mõtet osta. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Netcat![]() Abikokk 2010-01-11 18:28:53 |
Kui keegi on kohanud peale aastavahetust Tallinna poodides Marli Premium punast glögi, palun andke teada. Jõulude ajal oli seda justkui igal pool, aga nüüd enam mitte kuskil? Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Netcat![]() Abikokk 2010-02-14 00:01:18 |
See ei ole küll päris toiduostuving, aga toiduga seonduv siiski. Klaasist mõõdunõu läks katski. Tundus kõige lihtsam olevat hankida uus Kaubamaja kodutarvete osakonnast. Noh, et seal kindlasti on ju. Eelminegi vist sealt hangitud. Tutkit. Ainult plastmassist mõõdukruusid ja müüja ütleb, et ammu pole enam klaasist tehtuid olnud. No hea küll, Stockmanni koduosakonda siis. Seal ju peaks kindlasti olema, mille vahel valida. Ja kujutage ette, ainult üksainus sort ja suurus hirmjämedast klaasist Pyrexi kruuse oligi. Hea muidugi, et üldse oli, aga siiski, WTF? Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Zapxpxau![]() Abikokk 2010-02-14 20:49:56 |
Ega odava plastikuga ei jõua keegi võistelda. Ma ise imestan, et Eestis ei müüda enam fontina juustu! Müüjad pole kuulnudki, et misasjatetahate!? Kunagi oli üks väike pood, mis müüs itaalia toidukraami, seal oli, eeldasin rumala peaga, et see on küllalt levinud juustusort ja Toidumaailmas või Stockis ikka on. Uhh. | |
Enely100![]() Abikokk 2010-02-17 09:28:17 |
See siis pooleldi ving ja pooleldi küsimus. Olen juba mitmest kohast otsinud suuremat sorti tuhksuhkru pakki (no minimaalselt ikka 500g), aga silma jäänud aint need pisikesed (ja värvilised). On keegi kuskil näinud ka suurt kotti? Eriti hea oleks kuskil kilone kott. | |
<< < 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 > >> |