Toidu-ostu ving

Ullike
Abikokk
2009-08-07 18:52:12
Aga minul tõmmati eile niimoodi nahk üle kõrvade, et häbi rääkidagi :mad Ostsin eile Ülemiste keskuse koduextrast uue kaanetaja, hinnaga 129.-krooni. Ja siis läksin rimisse süüa ostma ning mida ma näen! Seesama kaanetaja seal 33.- maksab :ma :mad :mad. Tegu ikka 6täielise röövimisega!

Söömine on ainuke töö, mis toidab

Kiilike
Abikokk
2009-08-07 21:13:30
kevadel oli lahtiseid juuste 3 erinevat, üks punakama tooniga( mäletan et oli kitse ... - hind oli liiga asjalik minu jaoks) ja pakendatult oli ka päris mitu erinevat st tootjad ólid erinevad aga äkki maitselt üks. Olen suht niru kitsepiima ja nende toodete tarbija :) . seda soignoni on alati aga midagi oli pakendatult kohe kindlasti veel - kusjuures paiknevad vastavalt tootjale mitte vastavalt sordile.

kiilikese köögikatsetused

Netcat
Abikokk
2009-08-07 23:55:13
Rocca Prismas oli kitsejuustu pehmest, tahkest, viilutatud ja määritavast peast, lisaks veel kreeka tüüpi Getost. Ainult riivitud kitsejuust oli puudu... Järve Selverist võiks ka vaadata kui ette jääb. Teised Selverid on viimasel ajal kahetsusväärselt alla käinud valiku poolest

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Silx
Abikokk
2009-08-08 11:52:20
Ma siis käin halbades poodides. :(

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-08-08 12:33:23
Silx:
Ma siis käin halbades poodides. :(
:D :D :D See pole muidugi nüüd tüüpiline pood, aga me kohalik delipoeke (ehk siis Viimsi Delicato) pakkus eile lausa nelja erinevat kitsejuustu. Neist ükski polnud määrdejuust ja vaid kaks olid Soignonid (Buche Soignon & Chevres). Kaks olid "prantslased" ning kaks itaallased (Capra Sarda & Cacioricotta). Lisaks oli veel lambapiimajuustu Roquefort Société. Ja siis hulk erinevaid "tavalisi" lehmapiimajuuste (ise ostsime eile õhtul nt Morbieri tuhajuustu). Hinnad on muidugi delipoele kohased, aga kui juba niisama veinijoomiseks läheb, siis võib ju natuke ka juustu peale kulutada :D

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Seenekas
Abikokk
2009-08-21 20:23:57
Ma pole just eriline vinguja, aga nüüd olen poest juba teist korda sattunud ostma mingeid JUBE KEHVASID kartuleid. Mulle pestud kartuleid osta ei meeldi, nii sai mingist kastist valitud. Juures kiri, et varajane kartul, misiganes see siis tähendama pidi. Sordinime juures polnud. See on küll nüüd viimane kord, kus meie peres poest kartulit ostetakse. Enda mõned pesad kartuleid on väga vaevaliselt kasvanud, kuid nüüd nokin küll kõik üles ja kui otsas, siis lähen naabritelt ostma. Või turult. Kartulitel esimesel korral seisnes kehvus lihtsalt olematus maitses, teisel korral tundusid nad esiteks vanade kartulitena peale pesemist (eriliselt paksu ja tumeda koorega), teiseks pärast keedetud kartuli koorimist olid osad siniseid plekke täis nagu pekssasaanud ja üldse kutsuti selliseid meil maal seakartuliteks. Ainult need seakartulid olid lisaks veel väikesemõõdulised. Vot selline ving!
Ullike
Abikokk
2009-09-20 15:47:56
Tahaks ka vinguda. Tundub, et jutud tänavusest inimesi tabanud "sissetegemise maaniast" on täitsa õiged. Nüüd on poodidest kadunud vanillikaunad. Isegi Supernetos olid otsas (tõsi - olid suure purgiga, aga no rahakotile tundus see hetkel ikka liigraske koorem olevat). Ja alles 2 nädalat tagasi oli neid igal pool (minu trajektooril) ning ma veel mõtlesin, et "ahh, mul veel piskuke on - ostan hiljem...need piisavalt kallid, et vaevalt need otsa saavad"...no said, näed sa!

Netcat
Abikokk
2009-09-21 12:28:23
Ullike:
Tahaks ka vinguda. Tundub, et jutud tänavusest inimesi tabanud "sissetegemise maaniast" on täitsa õiged. Nüüd on poodidest kadunud vanillikaunad. Isegi Supernetos olid otsas (tõsi - olid suure purgiga, aga no rahakotile tundus see hetkel ikka liigraske koorem olevat). Ja alles 2 nädalat tagasi oli neid igal pool (minu trajektooril) ning ma veel mõtlesin, et "ahh, mul veel piskuke on - ostan hiljem...need piisavalt kallid, et vaevalt need otsa saavad"...no said, näed sa!
Alles eelmise nädala lõpus oli neid odavaid Vahine kaunasid Linnu tee Rimis.

Ullike
Abikokk
2009-09-21 19:39:12
Netcat:
Ullike:
Alles eelmise nädala lõpus oli neid odavaid Vahine kaunasid Linnu tee Rimis.
Autota inimesele linna teise mäe peal üsna kättesaamatus kauguses kahjuks:/

Netcat
Abikokk
2009-09-21 20:25:11
Igaks juhuks märgin, et neid oli seal ka täna mõned järel. Ja Tallinnas ühistransport toimib üsna hästi, seni veel. Aga eraldi bussipileti ostmise kulu need Vahine kaunad minu meelest siiski ei vääri :)

<< 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 >>