Toidu-ostu ving

Netcat
Abikokk
2009-07-07 15:15:22
Võibolla peaks tegema omaette teema: Tallinna ketistumata väikepoed ja mida huvitavat sealt leida võib.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Seenekas
Abikokk
2009-07-07 16:30:21
Netcat:
Aga üldse on see üks veider pood... mis on mind võibolla häälestanud kõigi väikepoodide vihaseks vaenlaseks. Näiteks, räägitakse, et väikepoed kardavad väljasuremist. Seega, mida rohkem kundesid, seda parem, õige? Aga seal poes töötavad müüjad muutuvad seda õnnetumaks ja vihasemaks, mida rohkem kliente neil parajasti on... Suvitajate tipphooajal ei jõua nende nuttu ja hala keegi ära kuulata, kuigi seesama kontingent neid vee peal ju hoiabki...
Äh, Netcat, Sul on siis halvad kogemused küll. Halb muidugi. Aga pole vaja üldistada, poepidajad on sama erinevad kui muudki inimesed. Kes muidu vingub, teeb seda ka tööd tehes. Järelikult on nirud poepidajad. Meil siin on poed 2,5, 5, 5,5 ja 4,5 km kaugusel. Päris palju, eks. Kahte poodi peab sama omanik, hinnad on nagu nad on ja käsi südamele, ta püüab. Kui lähikonnas on suuremad üritused, on poes selleks ettevalmistused ja lisatööjõud. Kolmanda poe omanikud võtavad asja lõdvalt, sest see on lihtsalt kõrvaltegevus ja hinnad on hoopis kallid. Neljanda poe omanikuga tutvusin eile, kuna see on ainuke, mis lahti kella kümneni õhtul ja oli midagi vaja. Pood oli pool aastat suletud omaniku vahetuse tõttu ja jäin lobisema. Ilma igasuguse virinata rääkis ta mulle imelugusid, millist kadalippu tuli läbida, et üldse saada uue tegijana igasugu lube ja lepinguid tarnijatega. Valik oli üsna lahja, kuid asukoht on tal parim. Mina soovin neile kõigile edu ja avatud meelt ja et nad ikka päris välja ei sureks, sest kehv pesupulber versus üldse mitte pesupulbrit on ikka natuke parem variant. Mitte, et ma valiku puudumise üle teab mis õnnelik oleks ja seda õigustaks. Tahaks ju ka oma külapoest näiteks allergikutele mõeldud pesuvahendeid osta. PS.Linnas on väikepoodi pidada natuke lihtsam kui maal, sest tihtilugu elab juba väikepoega samas majas nö. külatäis inimesi.
Pille
Nami-Nami peakokk
2009-07-07 16:46:11
See pole isegi ving, lihtsalt midagi huumorivallast. Täna ei olnud kohalikus Co-Marketis suhkrut??? Ainult pruuni muscovadot ja suuretükilist, aga "tavalist" ei ühtegi. Ma kahtlustasin, et on teise kohta tõstetud, aga saalitöötaja teatas, et sai eile otsa jah :D

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Netcat
Abikokk
2009-07-08 14:10:45
Pille:
See pole isegi ving, lihtsalt midagi huumorivallast. Täna ei olnud kohalikus Co-Marketis suhkrut??? Ainult pruuni muscovadot ja suuretükilist, aga "tavalist" ei ühtegi. Ma kahtlustasin, et on teise kohta tõstetud, aga saalitöötaja teatas, et sai eile otsa jah :D
Soola, tikke ja püssirohtu ikka oli? Või on sõda juba alanud?

Anu
Abikokk
2009-07-09 16:09:20
Pille:
Üleeile käisime meespoolega pea kõik Tartu suuremad poed läbi, et suhkrut leida.. Lõpuks saime kohalikust nn külapoest.
Seenekas
Abikokk
2009-07-09 22:37:47
Maa piidin kaa täna oma kolkast linna sõitma ja ülatus-üllatus oligi suhkur kahes poes hoopis teises kohas, mitte et ma seda erali otsinud oleks, aga oli kahes kohas ennema ühe kindla asemel. Tikkude ja soola asukohta ei taibanud kontrollida. :)
Pille
Nami-Nami peakokk
2009-07-09 22:47:41
Netcat:
Pille:
Soola, tikke ja püssirohtu ikka oli? Või on sõda juba alanud?
Selleks korraks oli sõda läbi ja suhkur (lausa kahte sorti - peedisuhkur ja roosuhkur) täitsa olemas. Ma seepärast päris vinguda ei tahtnudki, sest ikka juhtub, et mõni asi otsa saab. Lihtsalt ei oodanud, et see juhtub sellise laiatarbekaubaga.. :D :D

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Netcat
Abikokk
2009-07-10 12:58:02
Moosikeeduhooaeg, mis parata.

Frieda
Abikokk
2009-07-24 16:54:19
See käib nüüd ka otsapidi turuteema alla, aga kuna esikohal on nurin, siiski esinen siiski siin teemas. Ostsin täna Tartu turult piruka jaoks mustikaid, paistsid teised igati värske väljanägemisega, aga kodus avastasin, et ei olnud nii värsked midagi, ilmselgelt oli kokku segatud värsked ja vanad marjad - osa olid ilusad terved ja karged, osa täiesti märjad ja lödised ja mõru maitsega. Olen ikka turuga seonduvasse üldiselt positiivselt suhtunud, aga sellised asjad panevad küll kõiki kahtlustama.

Söömine on ainus töö, mis toidab

Netcat
Abikokk
2009-08-04 16:46:02
Heh jah, ma ostsin kah Viljandist folgi ajal vaarikaid sedasi, et eriti ilusad eksemplarid olid karbis peale laotud ja hallitanud allpool. Ega keegi ju tegelikult ei kujuta ette, et turult on võimalik samal päeval korjatud marju osta? Või et turunik eelmisel päeval müümata jäänud portsu lihtsalt ära viskab?

<< 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 >>