Retsepti lisamiseks peate sisse logima!

Toidu-ostu ving

Spiidi
Abikokk
2009-05-31 14:02:06
Dee:
Arvake ära, mitu poodi ma eile õhtul läbi sõitsin, et mandlilaaste leida? Tervelt 5! Tripp koosnes siis Järve Selverist, Säästukast, Maximast, Comarketist ja Laagri Maksist. Viiendaks poeks oli Laagri Maksi, kus ka polnud müügil mandlilaaste seal, kus tavaliselt ehk siis pähklite ja puuviljade letis. Kirusin juba päris kõva häälega, aga õnneks jätkus mul oidu vaadata igaks juhuks maitseainete leti poole ja ülla-ülla, leidsingi laastud samast riiulist koos želatiini ja nonparellidega...
Oi, ma kardan, et sa oleks need juba Järvel samast letist leidnud :) Need on alati seal.

le D?ner

Dee
Abikokk
2009-05-31 16:46:36
No näed sa siis, mis välja tuleb. :D:D Ma olen Selveris alati ostnud sealt, kus on muudki pakendatud pähklid... Nojah, nüüd siis võin vaid enda kallal edasi vigiseda, sest Selveris ma tõesti ei osanud vaadata želatiini kõrvale. Järgmine kord nüüd tean, aitäh info eest, Spiidi! :)
Netcat
Abikokk
2009-06-01 15:48:34
Ehk on kellelegi abiks teada, et ka Rimis (vähemalt Linnu tee omas) on need seal koogikaunistuste ja küpsetusšokolaadide lähedal. Või vähemalt olid viimati. Aga need on alati need kallid laastud, kuigi kõige paremad. Odavamaid otsinuks minagi pähklisegude ja kuivatatud puuviljade lähedalt.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Merilin
Abikokk
2009-06-01 15:50:24
Minu meelest on ka nii, et ühe tootja mandlilaastud ja pähklipuru on koogikaunistutste juures ja teised koos pähklitega, enamuses poodides, millegipärast. Kui pähklite juures pole, siis tasub eelmainitud lett ka üle vaadata.

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

Maris
Abikokk
2009-06-02 11:39:50
Ma ei tea, kas panna oma ving üles siia või turu alla, aga ma olen taas kord nördinud, et turul, tavalisel turul, saad ikka petta. Ostan mina kaks punti karulauku ja siis kodus näen, et kimbu jämedamaks tegemiseks on punti pistetud juurde lihtsalt varsi, millel lehti pole. Kuri olen! Katsun küll omalt poolt turusõbralik olla ja igat kümmet senti tagasi ei nõua, aga omalt poolt tahaks, et jätku see petmine! :(
Netcat
Abikokk
2009-06-03 14:36:05
Selle vastu aitab ainult see, et sama tanta käest enam kunagi ei osta. Ja kui möödaminnes tuleb küsimust, miks ostad naabri, mitte tema käest, siis ütled - kuna te petsite mind.

Dee
Abikokk
2009-06-03 15:38:14
Maris:
Ma ei tea, kas panna oma ving üles siia või turu alla, aga ma olen taas kord nördinud, et turul, tavalisel turul, saad ikka petta. Ostan mina kaks punti karulauku ja siis kodus näen, et kimbu jämedamaks tegemiseks on punti pistetud juurde lihtsalt varsi, millel lehti pole. Kuri olen! Katsun küll omalt poolt turusõbralik olla ja igat kümmet senti tagasi ei nõua, aga omalt poolt tahaks, et jätku see petmine! :(
Vot see on uus "tase". Kui mul selline asi oleks juhutnud, oleksin vist väga solvunud olnud. :( Ma läheks ja ütleks, mis ma sellisest ärist arvan, kui tal seal parajasti mõni ostja on...
Frieda
Abikokk
2009-06-09 14:01:56
No ausõna, mul ajab harja punaseks, kui ma ei saa ühest kohast vajalikke asju ostetud. Põhimõttel "igast poest üks asi" linna mööda sõitmine ei kuulu mu lemmikajaviidete hulka, seepärast üritan enamasti lõuna ajal vajaliku ära osta, et ei peaks peale tööd aega raiskama. Ja tihti (liiga tihti, ma ütleks) see ei õnnestu. Kui kahest poest kõike ei saa, on see juba halb, üle kahe aga juba liig mis liig! Tige olen. Konkreetselt ajendet risotoriisi puudumisest kaubamaja toiduosakonnas (ja mitte esimest korda).

Söömine on ainus töö, mis toidab

Netcat
Abikokk
2009-06-09 15:54:08
Samast rubriigist: eile ei olnud Linnu tee Rimis vutimune ega sellerivarsi. Sellest, et ei rukola ega basiilik olnud ostukõlbuliku väljanägemisega enam ei tasugi rääkida, see on vaikimisi niiviisi. Veetesti raames heitsin pilgu peale veeriiulile ja ega seal Dolomia vett ka ei olnud. Üldse ainus klaaspudelis saada olev vesi oli Perrier. Mis puutub risotoriisi, siis selle on nad (alates sellest ajast, kui ma siinsamas selle kohta kaebasin) otsustavalt lihtsalt sortimendist maha võtnud - enam seda seal ei müüda ja kõik. Aga jah, ma olen juba harjunud, et on shoppamisenädalad ja on kokkamisenädalad. Mõlemat korraga ei jõua. Ah jaa, eriline nali - olen ennegi maininud, et sel Linnu tee Rimi ostujuhil on mingi kummaline kirg osade kaubaartiklite, nagu võltsjuustud, pelmeenid ja friikartulid vastu. Eile avastasin veel ühe - sprotid õlis. Neid oli kokku vist vähemalt 12 erinevat sorti, aga mitte ühtegi sprotipasteeti (no tuli nostalgiaisu peale, aga tee või tina, ei ole).

Frieda
Abikokk
2009-06-12 10:48:27
No ma kohe pean irisemist jätkama, ei ole ma endiselt saanud risotot teha, sest paistab, et Tartu linnas ei müüda enam mitte mingisugust risotoriisi. Muidugi pole ma kõiki poode läbi käinud, aga kui neljas erinevas poes ei ole, siis on selline väide juba peaaegu õigustatud. Ühes poes lugesin kokku vähemalt 5 erineva tootja 17 riisi, aga mida ei olnud - muidugi risotoriisi.

Söömine on ainus töö, mis toidab

<< 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 >>