Fre
Abikokk 2009-03-21 11:34:45 |
Ammu südamel olnud ving... Nimelt olen ma alati (suhteliselt) lugu pidanud Stockmanni kulinaariast (võrreldes teiste supermarketitega) ja samuti on mulle meeldinud nende kohapeal küpsetatud leivad ja saiad. Ühel kenal päeval nägin, kuidas kaks töötajat võtsid leti taga kilekottidest välja külmutatud baguette'e (kuidas seda e.k. üldse öeldakse, käänamisest rääkimata) ja ladusid ahjuplaadile. Needsamad sügavkülmalettides müüdavad ca 10 eek tuuris maksvad saiad mida on küüslauguvõiga ja ürdivõiga. Pean tunnistama et ostan neid saiu aegajalt isegi, koostist ei soovita nõrganärvilistel lugeda. Aga mulle oli tõeliselt ebameeldiv üllatus, et poe baguette ongi seesama külmutatud toode, mitte midagi enamat. | |
Spiidi
Abikokk 2009-03-21 12:15:45 |
Fre:
Mulle meeldib Stockmannis see, et seal on saia letis saiade/leibade koostis ka kirjas.
Ammu südamel olnud ving... Nimelt olen ma alati (suhteliselt) lugu pidanud Stockmanni kulinaariast (võrreldes teiste supermarketitega) ja samuti on mulle meeldinud nende kohapeal küpsetatud leivad ja saiad. Ühel kenal päeval nägin, kuidas kaks töötajat võtsid leti taga kilekottidest välja külmutatud baguette'e (kuidas seda e.k. üldse öeldakse, käänamisest rääkimata) ja ladusid ahjuplaadile. Needsamad sügavkülmalettides müüdavad ca 10 eek tuuris maksvad saiad mida on küüslauguvõiga ja ürdivõiga. Pean tunnistama et ostan neid saiu aegajalt isegi, koostist ei soovita nõrganärvilistel lugeda. Aga mulle oli tõeliselt ebameeldiv üllatus, et poe baguette ongi seesama külmutatud toode, mitte midagi enamat. |
|
Netcat
Abikokk 2009-03-21 14:18:28 |
Fre:
Kaalujälgijatel ei soovita tõesti lugeda... Peale seda kui avastasin, et üks siuke julk annab peaaegu 600 kcal soovin, et ei oleks ise ka lugenud...
Aga mis ses koostises muidu nii vapustavat on? Tõin sügavkülmikust ühe välja (Cristella, Baguette with garlic butter):
Nisujahu, joogivesi, pärm, keedusool, küpsetusained (paksendaja: guarkummi, nisulinnasejahu, emulgaatoris: rasvhapete mono- ja diglütseriidid, sojaletsitiin, viinamarjasuhkur, rukkitäisterajahu, nisujahu, nisukleepvalk, vadakupulber)
Küüslauguvõie 15%: või 76% (kui see on tõesti päris või, siis on see baguette üks naturaalsemaid tooteid saialetis üldse), küüslauk, sibul, petersell, paksendaja: guarkummi, maitseained, sidrunhape, soja, nisu, looduslik küüslauguaroom, beetakaroteen, taimne õli.
Maitse üle muidugi ei vaielda, aga minumeelest on see saiapulk, kuigi rammus, märksa tervislikum kui 100% margariini baasil valminud pirukad-saiad-koogikesed või valmistainad Ammu südamel olnud ving... Nimelt olen ma alati (suhteliselt) lugu pidanud Stockmanni kulinaariast (võrreldes teiste supermarketitega) ja samuti on mulle meeldinud nende kohapeal küpsetatud leivad ja saiad. Ühel kenal päeval nägin, kuidas kaks töötajat võtsid leti taga kilekottidest välja külmutatud baguette'e (kuidas seda e.k. üldse öeldakse, käänamisest rääkimata) ja ladusid ahjuplaadile. Needsamad sügavkülmalettides müüdavad ca 10 eek tuuris maksvad saiad mida on küüslauguvõiga ja ürdivõiga. Pean tunnistama et ostan neid saiu aegajalt isegi, koostist ei soovita nõrganärvilistel lugeda. Aga mulle oli tõeliselt ebameeldiv üllatus, et poe baguette ongi seesama külmutatud toode, mitte midagi enamat. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Netcat
Abikokk 2009-03-31 15:42:50 |
Tuletan namikatele meelde, et homsest algavad Stockmannis hullud päevad.
Nõrganärvilistel, peenetundelistel ja üldse, oma aega küünarnukitundest enam hindavatel toidushoppajatel tasuks sel ajal Stocki toiduosakonda vältida (nagu ma omast kurvast kogemusest mäletan). Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Fre
Abikokk 2009-04-01 22:55:17 |
Netcat:
Mul see koostis ei olnudki nii täpselt meeles, vabandust kui sellega mööda panin. Aga vapustas mind siiski rohkem see, et poest nö värskeid küpsetisi ostes saan tegelikult sama toote mida võiksin ise vabalt ahjus üles soojendada. Aga mis ses koostises muidu nii vapustavat on? |
|
Netcat
Abikokk 2009-04-02 13:52:38 |
Selge see, et nad seal kohapeal ise tainast kokku ei sega :)
Pood on pood ja pagaritöökoda on ikka midagi muud...
Aga ka ainult "n-ö" värsked küpsetised on väga teretulnud sellele, kes soovib neid kohe tarbida. Kodune ahi ei ole igal suvalisel hetkel ju käepärast... Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Täpik
Abikokk 2009-04-03 10:38:28 |
Kiunun ka veidike. Ei saa aru, miks tartlane peaks Otepää lihatööstuse toodangu ostmiseks Tallinnase Prismasse või Stock-i minema? Kas on keelatud peale palamuse talledae, midagi muud müüa? Otepää lammas on hää ja mõistliku hinnaga. Sama lootusetu on šokolaadinööpe (küpsetistesse) Tartust leida. Rimis oli midagi, aga muidu mitte... Äkki mõni tähtis loeb ja võtab miskit ette? :) | |
Tullia
Abikokk 2009-04-03 12:00:38 |
Ei oska seda küsimust mujale esitada. Kus müüakse Tartus mooniseemneid? Lihtsalt ei jõua terve linna toidupoode läbi kapata ühe asja pärast või peaksin ka neid Tallinnast tuua laskma :D | |
Nipitiri
Abikokk 2009-04-03 14:11:01 |
Tullia:
Hiljuti just ostsin, aga ei suuda meenutada, kust - võib-olla Oa tn ökopoes jäid näppu? Tegelikult olen ka suurtesse poodidesse korduvalt helistanud, et kindlaks teha, kas neil mingit konkreetset toodet on, ollakse suhteliselt vastutulelikud. Ei oska seda küsimust mujale esitada. Kus müüakse Tartus mooniseemneid? Lihtsalt ei jõua terve linna toidupoode läbi kapata ühe asja pärast või peaksin ka neid Tallinnast tuua laskma :D |
|
Põrnikas
Abikokk 2009-04-03 14:17:44 |
Tullia:
ammu pole ostnud, aga viimased sain Kaubamajast. Ei oska seda küsimust mujale esitada. Kus müüakse Tartus mooniseemneid? Lihtsalt ei jõua terve linna toidupoode läbi kapata ühe asja pärast või peaksin ka neid Tallinnast tuua laskma :D |
|
| << < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 > >> | ||