Toidu-ostu ving

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-01-13 17:07:35
Fre:
Palun öelge kas keegi on kusagil Tallinna kaubandusvõrgus näinud (eelistatult konservitud) kikerherneid? Selveris pole, Rimis pole. Täitsa u-maja - mingi ikaldus? Vares sõi ära?
Konservitud kikerherneid on pealinnas nt NOPis, Stockmannis ja ilmselt ka Tallinna Kaubamajas, kuigi sinna satun ise harva ja seega kindlalt öelda ei saa..

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

JM
Abikokk
2009-01-13 17:17:38
Pille:
Fre:
Palun öelge kas keegi on kusagil Tallinna kaubandusvõrgus näinud (eelistatult konservitud) kikerherneid? Selveris pole, Rimis pole. Täitsa u-maja - mingi ikaldus? Vares sõi ära?
Konservitud kikerherneid on pealinnas nt NOPis, Stockmannis ja ilmselt ka Tallinna Kaubamajas, kuigi sinna satun ise harva ja seega kindlalt öelda ei saa..
Ma kuskil augustis otsisin ka meelt heites kikerherneid Selveritest ja kohtadest, Kaubamajas ja Stockmannis siis igatahes ei olnud. Lõpuks andsin alla vist ja ostsin tavalisi rohelisi herneid.

An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field (Niels Bohr)

Sirliiz
Abikokk
2009-01-13 19:23:43
Stockis peaks küll olema, ostsin ca nädal tagasi ja siis oli mitut sorti. Selveris ma ise ei ole kunagi näinud, viimasel ajal muidugi ei ole enam otsinud ka, loobusin :)
Fre
Abikokk
2009-01-13 20:47:26
Ma nüüd ostsin ajutiselt 2.5 kilose purgi kikerherneid Super Nettost. Seal ka väikeseid purke ei olnud aga ma kahtlustasin et 800 gr Stockmanni hindade juures on umbes sama mis 2.5 kg SuperNettos (53 eek). Veel teine teema vingu ooperist ka. Ostsin täna Ülemiste Rimist 3 Kadarbiku mahla, kodus vaatasin et tsheki peal on ka 3 korda 0,5 kr pandipakend. Kusjuures Kadarbiku pole 100 aastat juba pandipakend. Helistasin ja teavitasin, kohe kergem hakkas ;).
Profa
Abikokk
2009-01-14 09:25:16
Kui nüüd seda juttu ka mõnede suurte kettide ostujuhid loeksid ... Jubedalt on ära tüüdanud olukord, kui nii mõnegi asja järgi peab eraldi Stockmanni minema, kuna Stockmann on ülerahvastatud, pisike ja kallis pood. Juba ammu oleks aeg ka teistel kauplustel õppust võtta sortimendi laiendamise osas ja ma usun et ka pisut eksootilisem kaup ei jääks pikalt riiulile, hoopis paljud inimesed pääseksid eraldi Stockmannist käigust, mis sisaldab endas kesklinna sõitmist, parkimismajas vihastamist jne. Kunagi elasin Stockmannist 50m kaugusel ja kogu toit tuli kas sealt või keskturult. Elukohta vahetades oli alguses ikka imestus suur kui erinev võib olla kaubavalik poodides ja kas teised poed siis tõesti ei suuda natuke erilisemat kaupa sisse tuua, vaevalt see riiulile seisma jääks.

Profa köögipool

Fre
Abikokk
2009-01-14 11:02:57
Profa:
Kui nüüd seda juttu ka mõnede suurte kettide ostujuhid loeksid ... Jubedalt on ära tüüdanud olukord, kui nii mõnegi asja järgi peab eraldi Stockmanni minema, kuna Stockmann on ülerahvastatud, pisike ja kallis pood. Juba ammu oleks aeg ka teistel kauplustel õppust võtta sortimendi laiendamise osas ja ma usun et ka pisut eksootilisem kaup ei jääks pikalt riiulile, hoopis paljud inimesed pääseksid eraldi Stockmannist käigust, mis sisaldab endas kesklinna sõitmist, parkimismajas vihastamist jne.
Profa, jummala õige jutt, aga mulle tundub, et trend on tegelikult vastupidine, st aina hullemaks läheb. Kunagi aegade alguses oli Selver ka ntx selline pood, kust sai nii mõndagi vähemlevinumat/kallimat/vms. Pean silmas aega ca (vähemalt) 7-8 aastat tagasi. Nüüd tundub, et poodnikud lähevad sortimendi juhtimisel aina kindla peale välja - kolm meetrit kirde saia, kolm meetrit suhkrut, kolm meetrit doktorivorsti jne. Uus, laienenud Järve Selver on selles mõttes eriti totter, et riiulipinda nagu jaguks ju aga täidetud on see ikka sama vana jamaga.
Bunnygirl79
Abikokk
2009-01-14 14:14:11
Fre:
Otsisin ise ka paar nädalat tagasi kikerherneid taga, ainus koht, kust leidsin, oligi Stockmann, ei olnud Kaubamajas, Rimis ega teistes suurtes kettides. Kui häda väga kätte tuleb, siis selleks puhkuks on mul viimaselt Helsingi reisilt ostetud kott kuivatatud kikerherneid, nii igaks juhuks :).

http://bunnygirl79.blogspot.com

Marju
Abikokk
2009-01-14 14:48:17
Jah, kurb muidugi, aga samas kosutav lugeda teistegi kikerherneotsingutest :) Vahepeal nagu on mõnes poes, siis jälle pole. Otepäält pole lootustki saada, vahepeal tallinnas ühest rimist sain, siis jälle pold seal. Stockmannist olen enamasti saanud. Nüüd olid kikerherned lõunakeskuse toidupoes, loomulikult ostsin kohe 5 purki :) Ja sarnaselt Bunnygirlile on tagavaraks kuivatatud kikerherned kusagil kapis olemas. Kuigi ka nende varu on ohtlikult väikseks kahanenud.
Seenekas
Abikokk
2009-01-14 20:28:33
Kui keegi oskaks vihjata, kust saaks Tallinnas valget palsamiäädikat ja sellist, mis ei maksa üle saja krooni pisike pudel. Teiseks mis ja kus on Super Netto?
Fre
Abikokk
2009-01-14 20:49:14
Seenekas:
Teiseks mis ja kus on Super Netto?
See on Rimile kuuluv nö väikehulgimüügiladu. Varem teenindas ainult kaardikliente (pidi olema jur isikule väljastatud kaart), nüüdsest avatud kõigile. http://www.rimi.ee/index.php?menuID=531&ids=333|481. Asub Tallinnas Tammsaare teel. Mõnikord võib sealt leida huvitavaid asju ja kui mõni suurem üritus tulemas siis saab sealt niisuguses pooltööstuslikus pakendimõõdus tooteid.
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>