Toidu-ostu ving

Anu
Abikokk
2009-04-03 14:57:01
Mooniseemneid müüakse vist küll pea igas poes. Ma olen ostnud nii Maksimast, Rimist kui ka Kaubamajast.
Tullia
Abikokk
2009-04-03 19:09:25
Nipitiri:
Tullia:
Ei oska seda küsimust mujale esitada. Kus müüakse Tartus mooniseemneid? Lihtsalt ei jõua terve linna toidupoode läbi kapata ühe asja pärast või peaksin ka neid Tallinnast tuua laskma :D
Hiljuti just ostsin, aga ei suuda meenutada, kust - võib-olla Oa tn ökopoes jäid näppu? Tegelikult olen ka suurtesse poodidesse korduvalt helistanud, et kindlaks teha, kas neil mingit konkreetset toodet on, ollakse suhteliselt vastutulelikud.
Aitäh! Vaatan Oa tänavale. Täna just käisin, aga siis ei tulnud pähegi. Mu nn kodu-Selveri on muidu väga mõnus, aga kõike sealt paraku kätte ei saa. Näiteks pole seal järjekindlalt Digestive küpsiseid. Näib, et pole isegi sortimendis.

Tullia jutukesed

Profa
Abikokk
2009-04-04 13:09:45
Mina ei tea endiselt Tallinnas peale Stockmanni kohta kust saaks Savoiardi küpsiseid. Olen kuulnud et mõnes muuski poes olla neid nähtud, aga isiklikult ei ole üheski selveris ega prismas ega rimis neid paraku näinud. Kes teab konkreetset poodi, andku aga lahkesti teada, vihkan eraldi kesklinna sõitmist küpsisepaki pärast.

Profa köögipool

Zoozi
Abikokk
2009-04-04 13:18:38
Ma eile ostsin Tallinna Kaubamajast.Aga ka Lasnamäe Prismast olen saanud.

Zoozi tegemised

Kroonijuveel
Kokaõpilane
2009-04-04 15:42:47
Savoiardi küpsiste saamiseks on sõbraliku abikäe ulatanud Juc, kelle blogis on elegantne kirjeldus, kuidas neid ise teha. Siirad tänud! Küpsetasin Juci näpunäidete järgi mõni aeg tagasi ja ausalt, ma ei lähe enam neid poest otsima, vaid teen ise, ülilihtne, soodne ja suussulav tulemus. Muidugi sulas suus ka Nami-Nami tiramisu, kus küpkad oma koha leidsid. Poes olen näinud neid Viimsi Kaubakeskuse delikatessipoes.
Sirliiz
Abikokk
2009-04-05 10:07:48
Zoozi:
Ma eile ostsin Tallinna Kaubamajast.Aga ka Lasnamäe Prismast olen saanud.
Just, lasnamäe Prismas on täiesti olemas, oletavasti siis ka mujal Prismades. Olin isegi üllatunud, kui neid esimest koeda seal nägin :)
Fre
Abikokk
2009-04-07 11:02:49
Ma saan jälle tegeleda oma meelisajaviitega - ving-ving. Pühad lähenevad, juba lubab kadu ja ikaldust. Käisin hommikul Rimis lootuses soetada enamus vajalikust pühadekraamist aga no kussa sellega. Ei, mune veel täitsa oli. Aga kohupiimast olid alles ainult lahjad variandid. Magustoidu jaoks ühe ostsin aga pasha jaoks tundus ikka kahtlane. Soetasin siis igaks juhuks rohkem vahukoort ;)
Netcat
Abikokk
2009-04-07 14:41:26
Mina vihastasin ennast eile seaks, kui läksin Linnu tee Rimisse spetsiaalselt ainult üht asja ostma - risotoriisi, mis neil on mitu aastat müügil olnud ühes ja samas kohas riiulil, ostan seda sealt üsna sageli - ja eile seda enam ei olnud, koguni sellist kohtagi enam polnud riiulil kus ta olla võiks. Lisaks sellele oli mul palutud tuua õunapüreed, mida ma ei leidnudki poest üles. Mooside ja magusate hoidiste juures seda ei olnd ja kuigi tegin poele 3 ringi peale, ei leidnudki üles lastetoitude osakonda (sh on tegu poega, kus ma mitu korda nädalas mitmendat aastat käin) Rimi konkurentsitult võidab ebaloogilise kaubapaigutuse kategoorias. Samuti ootamatute äkkdefitsiitide kategoorias. Aga jah, valgeid mune vähemalt eile seal veel oli. Kontrollige enne ostmist, et partiis ei oleks pragusid, mina pidin mitu karpi riiulile tagasi sokutama.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Fre
Abikokk
2009-04-07 22:55:50
Netcat:
Rimi konkurentsitult võidab ebaloogilise kaubapaigutuse kategoorias. Samuti ootamatute äkkdefitsiitide kategoorias.
Nõustun sajaprotsendiliselt. Nami suhtes offtopic aga kunagi olin hädas lasteshampooni leidmisega. Kõigepealt hakkas üks müüja otsima ja siis kutsus osakonnajuhataja ja nii me siis vantsisime kuni lõpuks leidsime mänguasjade juurest. Lastevärk noh. Lastetoidud on neil ka muide seal sektoris.... Siis veel otsisime lambipirne, seda teekonda ei mäleta aga puuviljade all nad vist ei olnud. See oli vahetult peale selle sadama juures asuva poe Rimistumist.
Tziiki
Abikokk
2009-04-08 08:43:11
nõustun siin viimati kõnelejatega...kosmeetilised vatipadjad ei ole mitte kosmeetika osakonnas, vaid hügieenisidemete ja wc-paberi juures ja puidust kokteilitikud hambapastade juures :D aga kaubavaliku poolest jällegi üks väga mõnus pood (vähemalt Tartu mõttes)

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

<< 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 >>