Kroonijuveel

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2011-09-08 16:12:57
Tore! Hoian Sadama turule ja turu emale pöialt ja jõudu vastu pidada! Olgugi et suvel sai ka ise mitu korda tühjade lettide juurest nõutult ära mindud, siis minu usk on siiras, et Sadama turg jääb.
2009-12-15 14:45:04
Miks just KitchenAid - võlub ajalugu, disain, funktsionaalsus. Plastvidinate puudumine masina küljes. Tegelikult on mul teine lemmik ka: Cuisinart. Nende vahel mul võitlus käis/käib ja kööki olengi leidnud parimad esindajad mõlemilt margilt. Kaks-kolm aastat tagasi polnud KA Eestis väga levinud, peibutas harulduse ja kättesaamatuse hõng. Kokkuvõtteks ikkagi disain - KA mikser on nii täiuslikult kujundatud. Nii mikser kui blender on väga hästi ja kerge vaevaga puhastatavad - see on ka meeldiv üllatus.
2009-12-10 12:02:13
KA punase Artisaniga on tulekul kolmandad jõulud ja nagu eelnevates teemades läbi käinud: iga makstud senti väärt!! KA on nädalas vähemalt korra kasutuses. Viimane leid on "makaroni augupuurimismasin" ehk vidin, millega saab erikujulisi makarone, spagette, rigatonisid teha. Imetlesin seda elukohajärgses HDB poes, aga Ameerika-reisil ei suutnud vastu panna ja tõin sealt ära. Ausalt - ma olen lausa kord nädalas nüüd ise fusillisid, rigatonisid vms teinud! Võtsin aega ka (tegelt näljane abikaas võttis), koos segamise, pressimise, kastme tegemisega kulub 55 minutit. Mu silmad on nüüd näinud ka Cuisinarti Standmixerit ja rahu saabus südamesse - KA on palju ilusam! Eks ma veidi kiiksuga ole, tähtsam on mikser ja overlockõmblusmasin, kui espressomasin :). Tänud Erxile ja Frele, jagate palju kasulikku infot, mida ma ise olen pidanud ilmast kokku korjama. Nüüd pean välja mõtlema, mis vidinat mul HDBst vaja on, sest retseptiraamat kutsub...
2009-08-14 10:00:31
Tigu! See on lihtsalt imeline! Lõvinaisi on lisaks Tigu seltskonnale ka kaugelt ihalejate seas ja nii oligi sünnipäevapuhulise kohtumispaiga valik lihtne - Tigu. Juba maja ees tuli hea ja mõnus tunne, sest aimus Manni sealviibimine ;). Eelroaks võetud tiigerkrevetid, beebikaheksajalad ja melon olid võrratud. Pearoad: huntahven ja kuldmerikoger - aus toit! Ja siis tuli magustoidu kord... Kui olime esimesed suutäied võtnud (3 pavlovat + 1 šokolaadikook), siis üks meist ütles kuldsed sõnad: kas tõuseme nüüd püsti ja sööme seistes edasi? Ja Picpoul! Meeldis väga sõbralik ja kiire teenindus. Ma väga loodan, et Tigu ei pahandanud, et me end sinna unustasime ka pärast ametlikku sulgemisaega... Kroonijuveeli lemmikkoht Ribe kõrval :)
2009-04-04 15:42:47
Savoiardi küpsiste saamiseks on sõbraliku abikäe ulatanud Juc, kelle blogis on elegantne kirjeldus, kuidas neid ise teha. Siirad tänud! Küpsetasin Juci näpunäidete järgi mõni aeg tagasi ja ausalt, ma ei lähe enam neid poest otsima, vaid teen ise, ülilihtne, soodne ja suussulav tulemus. Muidugi sulas suus ka Nami-Nami tiramisu, kus küpkad oma koha leidsid. Poes olen näinud neid Viimsi Kaubakeskuse delikatessipoes.