Toidu-ostu ving

Dee
Abikokk
2009-01-15 01:06:06
Fre:
Palun öelge kas keegi on kusagil Tallinna kaubandusvõrgus näinud (eelistatult konservitud) kikerherneid? Selveris pole, Rimis pole. Täitsa u-maja - mingi ikaldus? Vares sõi ära?
Alati on neid olnud Laagri Maksimarketis (seal letis, kus on konservmais, -hernes ja muu selline). Tean kindlalt, sest ostan neid sealt hummuse ja chili con carne jaoks päris tihti. :)
Tullia
Abikokk
2009-01-15 10:24:05
Marju:
Jah, kurb muidugi, aga samas kosutav lugeda teistegi kikerherneotsingutest :) Vahepeal nagu on mõnes poes, siis jälle pole. Otepäält pole lootustki saada, vahepeal tallinnas ühest rimist sain, siis jälle pold seal. Stockmannist olen enamasti saanud. Nüüd olid kikerherned lõunakeskuse toidupoes, loomulikult ostsin kohe 5 purki :) Ja sarnaselt Bunnygirlile on tagavaraks kuivatatud kikerherned kusagil kapis olemas. Kuigi ka nende varu on ohtlikult väikseks kahanenud.
Kuivatatud variant on Tartus kogu aeg olemas Oa tn Ökopoes.

Tullia jutukesed

Netcat
Abikokk
2009-01-15 14:32:35
Selle aasta üllatus kipub olema, et Rakvere lihaveise hakkliha ei ole enam kusagil poodides kus teda varem oli (Prisma, Rimi). Üldse hakkliha valik on kohutavalt kokku kuivanud. Kristiine Prismas oli mõned päevad tagasi ainult ühte sorti hakkliha, mingi seapeki ja sojavalgu segu

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Seenekas
Abikokk
2009-01-15 18:25:39
Nojah ja nagu muu pakendatud kauba kogused on kokku kuivanud, saab nüüd ka hakkliha poolekilose pakendi asemel 400 grammises. Mind üsna pahandab see pakendite hulk, mis niiviisi koguneb. Mõned korrad, kui olen palunud kilo hakkliha tuua, olen saanud viis (!) kahesajagrammist pakki, sest lahtiselt ei ole ja suuremalt pakitud ka mitte. Pakendeid mahuliselt rohkem, kui toodet. Valikust ei tasu jah viimasel ajal eriti rääkida, meie lähimas poes on mingi uus liik "Perenaise hakkliha" ja sellega sortiment piirdub.
Merilin
Abikokk
2009-01-15 18:50:00
Seenekas:
Valikust ei tasu jah viimasel ajal eriti rääkida, meie lähimas poes on mingi uus liik "Perenaise hakkliha" ja sellega sortiment piirdub.
Vot-vot, see ongi see seapekk sojajama, soola ja "poole Mendelejevi tabeliga".... jubedus kuubis. Hakklihast on asi kaaaaugel!

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

Seenekas
Abikokk
2009-01-15 19:00:20
Ma olin sunnitud seda täna kasutama ja ega liha maitset nendes peedi-hakklihakotlettides just ei tunne. Edaspidi läheb nimekirja hakkliha lisamärkusega "mitte "perenaise"".
Netcat
Abikokk
2009-01-16 13:40:51
Offtopic, aga kas veel kellegi arust on jälgid sellised toidunimetused nagu "Perenaise hakkliha" ja "Külmutatud laste frikadellid"? Tuleb meelde kunagine Meelejahutaja nali "võtke päts tahket saia ja laske koos naisega läbi hakklihamasina"...

JM
Abikokk
2009-01-16 14:06:38
Netcat:
Offtopic, aga kas veel kellegi arust on jälgid sellised toidunimetused nagu "Perenaise hakkliha" ja "Külmutatud laste frikadellid"? Tuleb meelde kunagine Meelejahutaja nali "võtke päts tahket saia ja laske koos naisega läbi hakklihamasina"...
Mulle tuleb meelde üks munapakend kus peal pilt sellest, kuidas kanaema segab tibudele nende väikesest vennast omletti. Ja vist on Rakverel mingisugune sink, kus üks põrsas teisele nuga selga lööb. Aga noh, see on päris naljakas. Asjade poestleidmise kohta - ei te võida siinset Tsehhi stiilis p***isuhtumist maailma asjadesse - vabalt võib avastada siinse suurima supermarketi TESCO toiduosakonnast 16m tühja neljakorrust riiulit (kus tavaliselt munad käivad) kirjaga "M-suuruses mune täna ei ole". Ja alumisel riiulil on neli kaheteistkümnest pakki vutimune. Beat that.

An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field (Niels Bohr)

Marju
Abikokk
2009-01-16 14:37:50
JM:
Asjade poestleidmise kohta - ei te võida siinset Tsehhi stiilis p***isuhtumist maailma asjadesse - vabalt võib avastada siinse suurima supermarketi TESCO toiduosakonnast 16m tühja neljakorrust riiulit (kus tavaliselt munad käivad) kirjaga "M-suuruses mune täna ei ole". Ja alumisel riiulil on neli kaheteistkümnest pakki vutimune. Beat that.
Aga see on minu meelest tegelt väga teretulnud, et selle koha peal, kust tavaliselt no ütleme kikerherneid ostad, on silt, et kikerherned on kahjuks otsas. Mitte, et hinnasilt on, aga kraami kusagilt ei leia või et pole silti ka (aga sellega me oleme ju harjunud, et sildid ja toidud ei käi samas kohas, nii et otsid ennast täiesti masendusse seal riiuli ees).
Netcat
Abikokk
2009-01-16 15:55:08
Just, ja siis seisad seal ja mõistatad, kas tegu on ajutise ikaldusega või on sortimenti muudetud ja seda toodet ei tasugi sealt poest enam otsida. Mul kulus päris pikk aeg, enne kui kohale jõudis, et creme fraiche'i enam ikka ei tulegi ei Kaubamajas ega Stockmannis müügile.

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>