MB
Kokaõpilane 2009-01-06 13:27:24 |
Huvitav-huvitav, kas defitsiidi ajastu on naasmas?! No see on tavaline, et näiteks puu- ja juurviljaletist vajaliku saamine on enamasti õnnemäng. Tahad salveid aga võtta on vaid värsket rosmariini (mida vajasid eelmisel nädalal aga siis vaatas igalt poolt vastu salvei) jne. aga, et esmatarbe kaupu pole saada, see küll esmakordne kogemus. Osaks sai see mulle eile Sadama Rimis, kus puudusid kaerahelbed. Ostsin siis kiirhelbeid aga puder sai nendest küll jube kräpp. | |
JM
Abikokk 2009-01-08 13:19:48 |
Oeh, ma käisin ka aastavahetuse ajal Tallinnas, tegin teisel jaanuaril emale taksot. Tal oli kohe aasta algul miski sünnipäev, kus sõbrannad koos suppi tegid ja oli vaja tilli. Oli käinud läbi neli Selverit, ei midagi. Käisime veel kolmes-neljas poes, lõpuks saime Mööblimaja vastas asuvast CoMarketist. Vat kus lops.
Kusjuures ei oskagi midagi väga halba CoMarketi kohta öelda, teda siin eelmistes postides materdati, täiesti normaalne kodupood teine. Kõike muidugi ei ole, aga mina väga sageli väga konkreetse plaaniga poodi ei lähegi. Elagu väikesed poed, surm soome alkosabadega hüpermarketitele (jah, ma elasin vahepeal NordeCentrumi kõrval, nüüd on õnneks ka Narva maanteel CoMarket, juhei!)
Teine ilus kogemus oli aasta viimasel päeval Keskturu lähedal Maxima pood. Oli teine 22-ni lahti (no loomulikult oli meil vaja aasta viimastel tundidel leida mullivett, kaneeli ja tabascot). Kah vinge pood, tabascot ei olnud, allahinnatud jõuluehteid oli. Viinereid sai ka. Aga lahti oli! Äge! An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field (Niels Bohr) |
|
Blondie
Abikokk 2009-01-08 14:30:19 |
JM:
Minu meelest Maxima on selline koht, kuhu tasub minna siis, kui täpselt ei tea, mida süüa teha tahaks, sest seal müüakse igasuguseid vägagi huvitavaid toiduaineid, aga kui on juba mõni (mitte-kaukaasia) retsept silme ees terendamas, siis läheb ikka raskeks... näiteks kui pole purustatud tomateid või pestot ja terve poe peale on tervelt 1 paprika. Aga kokandusfanataasiateks on see küll tõesti põnev koht :) Teine ilus kogemus oli aasta viimasel päeval Keskturu lähedal Maxima pood. Oli teine 22-ni lahti (no loomulikult oli meil vaja aasta viimastel tundidel leida mullivett, kaneeli ja tabascot). Kah vinge pood, tabascot ei olnud, allahinnatud jõuluehteid oli. Viinereid sai ka. Aga lahti oli! Äge! |
|
Fre
Abikokk 2009-01-08 16:12:19 |
JM:
Ei ma olen ka selles mõttes Comarketi patrioot et saab lihtsalt vähese ajakuluga kodu lähedalt esmavajaliku kätte. Umbes nagu kabanossivaba Neste bensiinijaam. Kuna mu kodupood on ilmselt üks pisemaid comarketeid siis pean ainult täpselt teadma, mida sealt on mõtet oodata ja mida mitte. Kusjuures ei oskagi midagi väga halba CoMarketi kohta öelda, teda siin eelmistes postides materdati, täiesti normaalne kodupood teine. |
|
JM
Abikokk 2009-01-08 16:23:18 |
Blondie:
Kaukaasia köögis peaks mumeelest paprikat küll ja küll olema :) Aga jah, tean küll, mis sa mõtled. Aga seal oli ikka väga sürr valik punaseid kastmeid (no siis kui me tabascot otsisime), millest ma kuulnudki polnud. Minu meelest Maxima on selline koht, kuhu tasub minna siis, kui täpselt ei tea, mida süüa teha tahaks, sest seal müüakse igasuguseid vägagi huvitavaid toiduaineid, aga kui on juba mõni (mitte-kaukaasia) retsept silme ees terendamas, siis läheb ikka raskeks... näiteks kui pole purustatud tomateid või pestot ja terve poe peale on tervelt 1 paprika. Aga kokandusfanataasiateks on see küll tõesti põnev koht :) An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field (Niels Bohr) |
|
Merilin
Abikokk 2009-01-08 16:30:38 |
Blondie:
Niisama Maximad kipuvad olema hirmus kitsad, kaubapuudulikud ja inimesi täis, vähemalt minu maitsele.
Aga Pärnu kolme iksiga asutus on küll tore (ja avar). Kaup muidugi erinev, aga hoopis erineva põhjuse reetis mulle töökaaslane. Maximas on muudest poodidest hoopis teistsugune veinivalik - tasub üle vaadata. JM:
Minu meelest Maxima on selline koht, kuhu tasub minna siis, kui täpselt ei tea, mida süüa teha tahaks, sest seal müüakse igasuguseid vägagi huvitavaid toiduaineid, aga kui on juba mõni (mitte-kaukaasia) retsept silme ees terendamas, siis läheb ikka raskeks... näiteks kui pole purustatud tomateid või pestot ja terve poe peale on tervelt 1 paprika. Aga kokandusfanataasiateks on see küll tõesti põnev koht :)Teine ilus kogemus oli aasta viimasel päeval Keskturu lähedal Maxima pood. Oli teine 22-ni lahti (no loomulikult oli meil vaja aasta viimastel tundidel leida mullivett, kaneeli ja tabascot). Kah vinge pood, tabascot ei olnud, allahinnatud jõuluehteid oli. Viinereid sai ka. Aga lahti oli! Äge! Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Anu
Abikokk 2009-01-08 17:29:38 |
Tartus Võru tänava Maxximas on küll alati kõike olnud.. Ka tabascot.. | |
Dee
Abikokk 2009-01-08 22:37:14 |
Maxima üllatab vahel jah. Leidsin sealt näiteks ükskord metsikut riisi (ehk siis seda, millel mustad kestad ümber). Suur pakk maksis 40 krooni ligi... Kahjuks nüüd enam seal näinud pole, tean, et saab ka Stokist ja ühest hulgilaost, aga hind on seal hoopis teine. | |
Rallikas
Kokaõpilane 2009-01-08 23:31:17 |
Meie kodulähedasest Co- Marketist on meie pere saanud mitmel korral väga jubedaid üllatusi toidu sees, seega seda poodi igal võimalusel väldin. Viimane sürpriis oli vaglad näkileivapakis, mõni aeg tagasi kooreliköör paksude tükkidena jne... Aga ilmselt on see probleem paljudes vähe külastatavates poodides- kaup jääb kauaaegseks säilitamiseks sobimatutele riiulitele pikaks ajaks. | |
Fre
Abikokk 2009-01-13 16:50:41 |
Ma olen nüüd ka sel aastal 2 korda poes käinud. Varem olin haige ja sõltusin meespoole toidutarnetest. Ta vaeseke pidi käima igasuguste nimekirjadega, mis sisaldasid asju, mille olemasolust (saati siis asukohast) tal aimugi polnud. Mõnegi asja mitteleidmise panin tema kogenematuse arvele, aga eile Selveris oli päris masendav pilt. Hästi palju tühje riiuleid. Siis vahelduseks mitmeid meetreid sama toodet. Ja tõesti, mõnda asja lihtsalt pole. Palun öelge kas keegi on kusagil Tallinna kaubandusvõrgus näinud (eelistatult konservitud) kikerherneid? Selveris pole, Rimis pole. Täitsa u-maja - mingi ikaldus? Vares sõi ära? | |
| << < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> | ||