Netcat
Abikokk 2009-04-08 14:02:40 |
Tziiki:
Võibolla Tartu mõttes on, aga Linnu tee Rimi ostujuhil on küll põhjendamatu kirg pelmeenide, külmutatud pitsade ja friikartulite suhtes. Nende valik on meetritega mõõdetav, samas mitmed teised produktid mida mujal leidub, on puudu.
Nende valmistoitu ma parem ei kommenteeri. Siiski, tudish-piip kampaania raames oli müügil spetsiaalne tudish-piip magustoit, mis tundus koosnevat peamiselt briljantrohelisest ja võibolla isegi helendas pimedas. Igaks juhuks ei läinud sellele nii lähedale, et oleks näinud koostist lugeda.
Aga noh, vähemalt võib nende kiituseks öelda, et talv läbi sai sealt normaalses küpsusastmes mangosid, niiet aitäh sellegi eest. aga kaubavaliku poolest jällegi üks väga mõnus pood (vähemalt Tartu mõttes) Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-04-08 14:18:49 |
Fre:
:D :D :D Meie satume Rimisse harva. Aga hiljuti otsisime kaua-kaua Sadama Rimist mett. Suhkruletis polnud. Siirupite juures ka mitte. Moosipurkide juurest ei leidnud ka.
Ahaaa - tuli jalutada terve pikk tee tagasi ja leida mesi - puu- ja köögiviljade juurest :)
Netcat:
Nõustun sajaprotsendiliselt.Rimi konkurentsitult võidab ebaloogilise kaubapaigutuse kategoorias. |
|
Marju
Abikokk 2009-04-08 14:43:56 |
Hee, ma võin ka Rimi paigutuse üle viriseda :) Umbes kolmel korral (no rumaluke ei õpi ju) olen küpsiseid otsinud mööda poodi. Enamasti on küpsised seal muude maiustuste juures kassade pool, Linnu tee Rimis on nad saiade juures. Ei saaks öelda, et loogikat pole (ka eelmised šampooni ja mee jm näited), aga mingi veidi isemoodi loogika ja kindlasti teistest poodidest erinev. | |
Seenekas
Abikokk 2009-04-08 21:05:28 |
Kui kaubapaigutusest rääkida, siis Rimid ei jää mu teele, aga Maksimarketis on ka mõned lõbusad asjad. Kuna poes käime harva, siis pika nimekirjaga. Mees siis kirjutanud mingi nussalaadse, küll teise nimega, magusa purgiasja üles. Ma ei leidnudki! Nussa oli küll täiesti loogilises kohas, helistasin lõpuks talle, et kas muu analoog ei sobiks ja selgus, et see pidi olema ketšupi vastas mädarõika riiulis. Hea küll, kui nii siis nii. Aga miks on kõik mädarõikad reas ja siis eesti oma, sealjuures kõige kallim, juurviljaletis ja inglise sinep, mida paar korda spetsiaalselt mujalt ostmas käisin pole sinepite juures, vaid või ja voimixi vahel? | |
Netcat
Abikokk 2009-04-09 09:47:36 |
No see on sama hea küsimus nagu see, miks Prismas on (või olid, pole aastaid kontrollinud) ühe firma dipikastmed piimatoodete külmikus ja teise omad majoneeside juures võiriiulil.
Ilmselt keegi arvab, et nii on ostjal huvitavam. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Merilin
Abikokk 2009-04-09 10:55:13 |
Netcat:
Erinev säilitustemperatuur? No see on sama hea küsimus nagu see, miks Prismas on (või olid, pole aastaid kontrollinud) ühe firma dipikastmed piimatoodete külmikus ja teise omad majoneeside juures võiriiulil. Ilmselt keegi arvab, et nii on ostjal huvitavam. Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Zapxpxau
Abikokk 2009-04-09 13:07:05 |
Muuseas toiduainete pidev ringipaigutamine ja asjade segadust tekitavad asukohad, mis sunnivad inimesi ikka ja jälle poes sihitult ringi tiirutama, on ammu tuntud "müüginipid". Mõte siis selles, et kui klient (eriti lastega ostjad) piisavalt kaua ringi uitavad, satub nende korvi poole rohkem planeerimata oste. Silmad juhuslikult midagi huvitavat jne. | |
Netcat
Abikokk 2009-04-10 11:26:41 |
Zapxpxau:
Ei tea, kas keegi tõesti pole neile turundusjuhtidele öelnud, et paljudes inimestes tekitab see hoopis soovi edaspidi sellise paigutusega poode igal võimalusel vältida? Muuseas toiduainete pidev ringipaigutamine ja asjade segadust tekitavad asukohad, mis sunnivad inimesi ikka ja jälle poes sihitult ringi tiirutama, on ammu tuntud "müüginipid". Mõte siis selles, et kui klient (eriti lastega ostjad) piisavalt kaua ringi uitavad, satub nende korvi poole rohkem planeerimata oste. Silmad juhuslikult midagi huvitavat jne. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Kajakas
Abikokk 2009-04-10 11:32:15 |
kuulge läätse-jama on.
No ei leia enam neid normaalse hinnaga läätsesid. Rimides ei ole, ei osata ka öelda, et miks.
Kaubamajas mingit kallist ökoläätse oli, aga ma ei jõvva sellist osta?
kas kusagil mujal poes olete viimasel nädalal näinud? proua söögisõltlane |
|
Mann
Abikokk 2009-04-10 11:35:58 |
millist läätse tahad. ma just endal nägin kapis mitut pakki. ma võin ühe sealt sulle anda. rohelised olid. | |
| << < 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 > >> | ||