Fre
Abikokk 2009-04-10 12:06:58 |
Comarketitses on muidu mingid (pruunid?) purgiläätsed praegu kampaania korras, ma ei tea kas need sobivad. Punaseid läätsi olen ostnud Selverist ja viimati (vist) Prismast. | |
Kajakas
Abikokk 2009-04-10 12:22:55 |
mul on tegu just põhimõttelise kriisiga :D, et miks pole.
Aga praegu Mann andis Prismast reportaaži-korras teada, et täitsa on ikka olemas ja minu paanika alusetu :D
Lihtsalt Rimid on nagu nad on. Kikerherneid ei mõista nad samuti müüa, ehkki nende enda toiduajakiri pakkus hulgaliselt retsepte kikerhernestele proua söögisõltlane |
|
Fre
Abikokk 2009-04-10 17:14:20 |
Kajakas:
Kikerhernestega on ikka oluliselt hullem ikaldus - minuteada ainult Stockmann ja Super Netto ja siis veel mõned deli kohad..... Lihtsalt Rimid on nagu nad on. Kikerherneid ei mõista nad samuti müüa, ehkki nende enda toiduajakiri pakkus hulgaliselt retsepte kikerhernestele |
|
Kajakas
Abikokk 2009-04-10 18:03:14 |
Lihtsalt vahepeal oli Rimis igatsusu erinevaid läätsesid, eile nägin seal ainult üht õnnetut Risenta oma. Ja see millest räägin on Norde rimi :) proua söögisõltlane |
|
Sirliiz
Abikokk 2009-04-10 21:35:29 |
Ma kardan, et selle ikalduse põhjustraja on Rimi ise, Lasname omast ka täna ei leidnud. Prisma seevastu on eesrindlikum, siiani alati on olnud. Kuigi sinu kandis vist ühtegi Prismat teele ei satu. | |
Seenekas
Abikokk 2009-04-11 15:46:28 |
Minu kaks korda Rimis käimine on lõppenud nn. "isikliku teenindaja" võtmisega. Mitte palkamisega. Pistan oma nimekirja pihku ja siis tema toimetab, mina sbas sibamas. Päris naljakas. Aga need kaks korda on olnud ka piisavalt hiljutu ja siis kui poes pole tipptund. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-04-11 16:27:08 |
Nagu kaks tilka vett :(
Mulle täitsa meeldis Gruusia konjaki kasutamine köögis. Nii et kui see paar päeva tagasi otsa sai (seda tehes), haarasime poest samasuguse kaasa.
Aga võta näpust. Kui vasakpoolsel pudelil on kiidetud "Gruusia brändi. Valmistatud Ida-Gruusia parimatest viinamarjasortidest. Laagerdatud 9 aastat", siis parempoolsel on "Valmistatud Prantsusmaa parimatest viinamarjasortidest"...
|
|
Ussicke
Abikokk 2009-05-03 14:48:37 |
Piimavaba inimese nutt ja hala (omal viisil, forte): miks meie allergikud ja piimatalumatud on vähem olulised kui nt Soome kaaskannatajad? Ameerikamaast ei hakka siinkohal rääkimagi, aga just Soome, 80 km kaugusel üle lahe, meiega võrreldes nagu imedemaa. Googeldades ilmnes, et sääl on olemas kolme sorti sojapiimajuuste (Edam, Mozzarella ja Cheddar) ning lausa soja- ja riisipiimajäätist. Õrr. Aga oleme, ausõna, oleme õnnelikud, et meie sojatoodete vabrik kenasti tööle hakkas, sidruni-vaniljemaitselist tofukreemi müüakse jälle ja erineva maitsega tofupallikesi. Aitääh! Aga ma paluks nüüd juustu-hapukoort-kohupiima kah, siis oleks veel õnnelikum! | |
Profa
Abikokk 2009-05-03 21:23:45 |
Liviko kodulehelt - Gremi on valmistatud üheksa aastat laagerdunud Prantsusmaa brändist. Livikos toimub Gremi lõplik segamine, filtreerimine ja villimine. Segamisel kasutatakse tehnoloogiliselt töödeldud vett Kui nüüd neid kahte pudelisilti lugeda, siis ei tea Liviko ise kah, kustkohast nad tooraine toovad või mis jooki nad teevad, seepärast jah, köögis ok, joomiseks mööndustega :) | |
Dee
Abikokk 2009-05-31 13:34:41 |
Arvake ära, mitu poodi ma eile õhtul läbi sõitsin, et mandlilaaste leida? Tervelt 5! Tripp koosnes siis Järve Selverist, Säästukast, Maximast, Comarketist ja Laagri Maksist. Viiendaks poeks oli Laagri Maksi, kus ka polnud müügil mandlilaaste seal, kus tavaliselt ehk siis pähklite ja puuviljade letis. Kirusin juba päris kõva häälega, aga õnneks jätkus mul oidu vaadata igaks juhuks maitseainete leti poole ja ülla-ülla, leidsingi laastud samast riiulist koos želatiini ja nonparellidega... Oehh, sai ära vigisetud, aga no tõesti, eile oli ikka täitsa kopp ees sellest jahtimisest. Kell oli juba peaaegu kümme õhtul, kui Maksisse veel sisse jooksin. Hakkan nüüd nende raskelt kättevõideldud mandlilaastudega rabarbri-tosca kooki tegema. :D | |
| << < 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 > >> | ||