|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-01-16 16:04:26 |
Netcat:
No näed. Oleks ma seda eelmisel nädalal teadnud, siis poleks ma nõutult seal Stockmanni riiuli ees edasi-tagasi jalutanud ja seda otsinud. Õnneks ajas Valio 20% hapukoor selle lasanje tegemisel asja kenasti ära :)
Mul kulus päris pikk aeg, enne kui kohale jõudis, et creme fraiche'i enam ikka ei tulegi ei Kaubamajas ega Stockmannis müügile. |
|
Netcat
Abikokk 2009-01-16 16:17:01 |
Pille:
Minumeelest ei ole seda ligi aasta, no vähemalt pool aastat, enam näha olnud mitte üheski Tallinna poes (vanasti oli Selveri ketis ja seega ka Kaubamajas, ning Stockis). Kaubamajale ma isegi kirjutasin sügisel ja nurisesin, miks seda pole. Mingit vastust ei tulnud.
Võibolla peaksid sina proovima Stockmannis viriseda, Kikerikii munad ju võeti seal tänu sinu pingutustele sortimenti :) Netcat:
No näed. Oleks ma seda eelmisel nädalal teadnud, siis poleks ma nõutult seal Stockmanni riiuli ees edasi-tagasi jalutanud ja seda otsinud. Õnneks ajas Valio 20% hapukoor selle lasanje tegemisel asja kenasti ära :)Mul kulus päris pikk aeg, enne kui kohale jõudis, et creme fraiche'i enam ikka ei tulegi ei Kaubamajas ega Stockmannis müügile. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-01-16 16:28:11 |
Netcat:
Mina vaevalt mingit rolli mängisin, kuigi müüjatele käisin ilmselt pinda küll :)
Võibolla peaksid sina proovima Stockmannis viriseda, Kikerikii munad ju võeti seal tänu sinu pingutustele sortimenti :) |
|
Cashmir
Abikokk 2009-03-18 15:21:28 |
Muide.. kas keegi teab, kus saaks Eestis kastanimett osta? | |
Fre
Abikokk 2009-03-18 19:31:35 |
Kaudne ving - sattusin loengut pidama ja auditooriumis olid Selveri ja Prisma esindajad. Ei saand mitte oma ametlikku rolli jääda, kuna turundusalane teema sobis, siis lülitusin korraks kliendirolli ja pärisin nõudlikult et mis pagan selle sortimendiga siis viimasel ajal toimub - et mitte midagi pole mitte kusagil.... Ise arvasin, et põhjuseks on see, et inimesed ei osta imelikke/huvitavaid asju seoses majanduslangusega. Aga peapõhjus sortimendi kitsendamisele pidi hoopis olema tööjõu pealt kokku hoidmine - maksimaalselt palju kaupu pannakse välja nii, et ei peaks päeva jooksul juurde tooma. Niisiis ongi marketites kilomeeter Kirde saia ja teine odavamat vetsupaberit. Ja oma kikerherneid ja niisama Kikerikiid otsige ikka Stockmannist, enne kui nad ka kõik riiulite "face positionid" nii täidavad, et miski päeva jooksul otsa ei saaks. | |
Juc
Abikokk 2009-03-18 21:00:19 |
Minu toiduostuving tuleneb ka sellest, et mitte midagi (peale selle vaese Kirde saia, mis on meil siin teenimatult saanud igava toidu sünonüümiks :)) pole saada. Aga kuna resideerun mõnda aega Tartus, siis pean tunnistama, et siin on olukord kohe eriti nukker. Kirjutan sellest varsti veidi ka oma blogis, aga põhimõtteliselt on lood nii, et tahan midagi süüa teha (kusjuures ei mingit imet, tavalist toitu) ja pean selleks kõik Tartu poed läbi käima - Rimi, Kaups, Selver, maxima jne. Ja siis pean ikka lõpuks mõned asjad asendama. Nii läheb igasugune isu süüa teha ära :( http://jucjaco.blogspot.com/ |
|
Netcat
Abikokk 2009-03-19 00:40:37 |
Siis sa võid proovida teistpidi, nagu mina nii sageli teen - tuiata poolteist tundi poes ringi, et saada täielik ülevaade, mis seal täna on, mida ei ole, mis on värske jne, välja mõelda 10 erinevat varianti, mida saadaolevast teha võiks, otsustada 10 korda ringi, mida siis ikkagi tahaks, kahevahel olles osta igaks juhuks igasuguseid asju summa eest millega oleks saanud vabalt hoopis restos süüa, seista pool tundi kassasabas ja lõpuks koju jõudes snarfida kannatamatusest nahka külm juustuvõileib ja väsinult voodisse vajuda.
Hale, tean, a no kui rubriigi nimi oli ving siis tuleb vinguda.
Mulle tegelikult meeldib toitu poes jahtida ja mulle meeldib ka süüa teha, aga mõlemat korraga samal õhtul peale väsitavat tööpäeva teha tundub alati natukene liig. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Kärt
Abikokk 2009-03-19 11:25:33 |
Toiduriiulite vahel tuiates õhtuseid söögiplaane välja mõeldes võib vaeseks ja näljaseks jääda. Mina vähemalt. Sest seal ei tule mul tavaliselt kunagi mingit maitsvat ja huvitavat mõtet, sest ma ei salli õhtuti toidupoes inimmassi sees toidukraami eest võitlemist ja kui ma samal ajal pean lähenema loominguliselt oma toidukavale, siis üks võidab teise. Ja lõpuks ostan kokku mingit mõttetut kraami hirmsa raha eest, räntsatan kodus diivanile ja saadan kõik kuradile. Ja nagu Netcat, söön paar juustuvõikut. | |
Spiidi
Abikokk 2009-03-19 11:27:42 |
Netcat:
Väga tuttav tunne :D
Siis sa võid proovida teistpidi, nagu mina nii sageli teen - tuiata poolteist tundi poes ringi, et saada täielik ülevaade, mis seal täna on, mida ei ole, mis on värske jne, välja mõelda 10 erinevat varianti, mida saadaolevast teha võiks, otsustada 10 korda ringi, mida siis ikkagi tahaks, kahevahel olles osta igaks juhuks igasuguseid asju summa eest millega oleks saanud vabalt hoopis restos süüa, seista pool tundi kassasabas ja lõpuks koju jõudes snarfida kannatamatusest nahka külm juustuvõileib ja väsinult voodisse vajuda. |
|
Netcat
Abikokk 2009-03-20 18:43:32 |
Üks meestuttav ütles selle peale täna, et no näed, sul polegi peale leiva ja juustu midagi tarvis, väga lihtne ju. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
| << < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 > >> | ||