Netcat
Abikokk 2008-12-30 13:47:28 |
Kuna mina sõitsin jõuludeks maale, siis jõuluostud olid juba nädalavahetusel ära tehtud ja õndsad 5 päeva järjest ei pidanud ma üldse poes käima.
Aga ikaldusest rääkides. Kohutav ikaldus oli eile Mustamäe Prismas. Spetsiaalselt läksin sinna, et noh suur pood ja Prismas ikka kõike on. Midagi seal ei olnud. Vahukoor - ainult tänase kuupäevaga. Kodumaist mozzarella riivjuustu - pole! Kaneelbasiilikut - pole! Punased sibulad - hallitanud! Tšillikaunu - pole, maitsestamata toorjuustu - pole! Mascarponet - pole! 80% võid pole, ainult taluvõided järel... õudne. Niiet ärge sinna parem aastavahetuse varusid ostma minge. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-12-30 14:00:07 |
See kuulub nüüd pigem rubriiki aastavahetuse-toidu-ostu-ving, aga nt keskpäeval oli Stockmannis suhteliselt ebameeldiv olla. Kohutavalt palju rahvast, pikad kassasabad jne. Ei leidnud nt tiramisu jaoks vajalikke savoiardi küpsiseid (kuigi varem neid seal lausa 2-3 sorti olnud, sh gluteenivabu). Ostsime osa asju sealt ära, siis sõitsime kodukülla Viimsi Marketisse. Sealt saime nii otsitud savoiardi küpsised kui ka muu vajaliku.. (Kohalikus lihapoes oli samuti saba - rahvas ostsis suitsutatud terveid põrsaid, ettevalmistet lamba kroonpraade jm head-paremat. Aga sain oma Memme pasteedi - võileivatordi jaoks - siiski paariminutilise ootamise järel kätte).. | |
Profa
Abikokk 2008-12-30 16:57:54 |
Pille:
Käisin täna ainult sellepärast Stockmannis, et Savoiardi küpsiseid osta ja kella kolme ajal olid täiesti olemas :) Muidu oli hullumaja, põgenesin kiiresti koos oma küpsistega.
Ei leidnud nt tiramisu jaoks vajalikke savoiardi küpsiseid (kuigi varem neid seal lausa 2-3 sorti olnud, sh gluteenivabu). |
|
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-12-30 17:03:09 |
Profa:
Ka Sina, Profa? (.... teed tiramisut :P) Ju nad tõid juurde, sest 12 ajal tõesti polnud..
Pille:
Käisin täna ainult sellepärast Stockmannis, et Savoiardi küpsiseid osta ja kella kolme ajal olid täiesti olemas :) Muidu oli hullumaja, põgenesin kiiresti koos oma küpsistega.Ei leidnud nt tiramisu jaoks vajalikke savoiardi küpsiseid (kuigi varem neid seal lausa 2-3 sorti olnud, sh gluteenivabu). |
|
Fre
Abikokk 2008-12-30 18:49:20 |
Ma vaatan, et igasugused kodulähedased ja nurgatagused poed koguvad hoolega plusspunkte. Ma ostsin igaks juhuks ükspäev Nõmme Comarketist ka 6 vahukoort, et oleks ikka kindel. Maitsestamata toorjuustu pole seal vist kunagi olnud, niiet seda komponenti nõudev kokandus jääb ära. Ja üldse, mulle meeldib elukoha lähedane elu - tundub et see hakkab pisitasa ilmet võtma ka meie riigis. | |
Profa
Abikokk 2008-12-30 22:24:22 |
Pille:
Ega ei teekski, magusasõber ma ei ole, aga paar päeva tagasi La Bottegas käies jättis muidu heade toitude kõrval sealne kook nii kahvatu mulje, et suure vihaga peab tegema :)
Profa:
Ka Sina, Profa? (.... teed tiramisut :P) Ju nad tõid juurde, sest 12 ajal tõesti polnud..Pille:
Käisin täna ainult sellepärast Stockmannis, et Savoiardi küpsiseid osta ja kella kolme ajal olid täiesti olemas :) Muidu oli hullumaja, põgenesin kiiresti koos oma küpsistega.Ei leidnud nt tiramisu jaoks vajalikke savoiardi küpsiseid (kuigi varem neid seal lausa 2-3 sorti olnud, sh gluteenivabu). |
|
Pulavik
Abikokk 2008-12-31 09:35:27 |
Ma ei tea nüüd mis vingu alla see kuulub, otseselt nagu ei tohiks aastavahetusega seoses olla, aga mine tea.. igatahes eile õhtul otsisin ma neljast erinevast suurest "hästivarustatud" poest (Haabersti Rimi, Rocca al Mare Prisma, Merimetsa Selver, Kristiine Prisma) rukkijahu, seda Veski-Mati oma. Ja no ei olnud mitte üheski.. no kuidas nad siis varuda ei oska, ma ei mõista. Täna lähen teisele otsinguringile.. | |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-12-31 09:49:10 |
Pulavik:
Ma muudan pealkirja ära - nüüd on see lihtsat toidu-ostu-vingu teema, kus saab kurta ja kaebelda kaupluste toiduvaliku ja varustatuse teemadel :)
Ühtlasi nihutan ta foorumis ülespoole, siis on paremini silme ees..
Ma ei tea nüüd mis vingu alla see kuulub, otseselt nagu ei tohiks aastavahetusega seoses olla, aga mine tea.. |
|
Vandiste
Abikokk 2008-12-31 14:51:54 |
Pulavik:
Pärnus sama jama - 4 suurt toidupoodi käisin läbi ja ei ole Veski-Mati rukkijahu. Isegi turul ei olnud enam Raiesmiku peenikest rukkijahu. Pered on tõesti palju ise leiba küpsetama hakanud või siis on rukkijahu varud juba läbi. Ma ei tea nüüd mis vingu alla see kuulub, otseselt nagu ei tohiks aastavahetusega seoses olla, aga mine tea.. igatahes eile õhtul otsisin ma neljast erinevast suurest "hästivarustatud" poest (Haabersti Rimi, Rocca al Mare Prisma, Merimetsa Selver, Kristiine Prisma) rukkijahu, seda Veski-Mati oma. Ja no ei olnud mitte üheski.. no kuidas nad siis varuda ei oska, ma ei mõista. Täna lähen teisele otsinguringile.. |
|
PilleRiin
Kokaõpilane 2009-01-02 15:02:52 |
uue aasta alguse ving: tulin täna tööle ja mõtlesin, et võtan Soo Rimi kulinaariast midagi kaasa, Kaubamaja-Stockmann ära tüüdanud. aga seal lihtsalt polnud midagi võtta! st grillist oleks saanud, aga sealt ei tahtnud. valmispakendatud toidu lett oli aga lage ja olemaolevad olid liiga suurte portsude kaupa (koju oleks parajad olnud, mitme peale). | |
| << < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> | ||