Netcat![]() Abikokk 2009-10-07 14:48:23 |
Seenekas:
Siis neil ju vedas, kui rotiliha oli vabalt saadaval. Arvatavasti said rotid siiski üsna ruttu otsa. Täiesti teemaväline, aga loen hetkel raamatut Leningradi blokaadist ja siis tunduvad mu enda ja siinsed probleemid lausa naljakad. Illustratiivne lause oleks "vabadel hetkedel jahtisime rotte, kes olid ilmselt arvanud, et kõigi linna kasside kadumine on pidu nende õuel, kuni nad taipasid, et prügi seast ei leia enam üldse toidupoolist". Loodan, et keegi ei pahandanud! Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Kairit![]() Abikokk 2009-10-07 17:30:49 |
Mina ostsin laupäeval Nõmme turult kurke (müüjaks kas Rapla talu või Rapla tooted või....miskit Raplaga seoses igatahes oli), ja esmaspäevase päeva jooksul hakkasid need mingit jõledat plöga välja ajama ja haisema. No ma pole sellist asja veel näinud. Kurgid ikka lähevad pehmeks ja kollakaks vananedes. Hämmastav?! | |
Ullike![]() Abikokk 2009-10-07 17:43:45 |
Kairit:
Külma saanud, mis muud.... Mina ostsin laupäeval Nõmme turult kurke (müüjaks kas Rapla talu või Rapla tooted või....miskit Raplaga seoses igatahes oli), ja esmaspäevase päeva jooksul hakkasid need mingit jõledat plöga välja ajama ja haisema. No ma pole sellist asja veel näinud. Kurgid ikka lähevad pehmeks ja kollakaks vananedes. Hämmastav?! Söömine on ainuke töö, mis toidab |
|
Seenekas![]() Abikokk 2009-10-07 18:16:16 |
Talvel ostetud mitmesuguste juurviljade, mis kauem, kui kohe söömiseks, ootama peavad, pahandavalt tavapärane. Praegu pole küll veel talv... | |
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2009-11-25 15:22:07 |
Ei teagi, kas peaks hädaldama siin või siis ebaõnnestumiste teemas, aga ilmselgelt ei saa mina ja mu seni palavalt armastatud Nopri piimatooted hetkel kohe üldse läbi. Kriis. Korduvalt testitud ja heakskiidetud sõrnikuretsept Nopri lahjast kohupiimast lihtsalt lagunesid laiali ja pannil oli midagi Kaiserschmarreni laadset. Ja nende muidu nii mõnus 20% hapukoor oli täna täiesti vedel :( Pille, kuri ja näljane | |
Kolhoositar![]() Kokaõpilane 2009-12-08 22:47:38 |
aga kust te ostate vabapidamisel kanamune? veebipoed tunduvad tülikad (telli, oota, maksa kohaletoimetamise eest..), stockmannis ja kaubamajas on ainult Kikerikii munad... aga kas on variant ka turult otse saada mõne talupidaja käest? või äkki käib mõni tuttav talumees oma kaupa linnas müütamas? Ostsin enne ise ühe talupidaja käest, kes ühes eesti väikelinnas oma muud talukaupa müüb ja arvasin kogu aeg, et söön rõõmsate kanade mune, kuni paar nädalat tagasi avastasin munadelt templi :S ja see polnud rõõmsate kanade tempel, kahjuks :( | |
Netcat![]() Abikokk 2009-12-09 07:54:21 |
Nõmme turuhoones on saadaval ja värvilisi propagandabuklette jagatakse ka juurde. Või noh, vähemalt jagati mõni aeg tagasi.
Aga mis siis Kikerikii munadel viga on? Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Tziiki![]() Abikokk 2009-12-09 08:25:20 |
jah...nende talunikega on selline kurb lugu, et hädaldavad küll, aga oma saadusi turustada ka ei taha/viitsi. Tartus on isegi turul enamasti suured tootjad (Saaremaa, Tallegg, VK jne). Nii hea meelega ostaks näiteks oma põllumeeste juurikaid.
Sügisel siin õnnestus ühe ürituse raames otse talunikult rukkijahu osta-ei mingit öko märki ega midagi, aga nii teraline ja mõnus jahu-paremat leiba pole veel senini küpsetanud!!! AGA...kui ma talunikult küsisin, et OK, ostan praegu 2kg, aga kui meeldib ja otsa saab, et kust siis juurde saab? ja sain vastuseks-et oi me ei müü tavaliselt-et no kui väga tahate, siis sõitke meile Põlvasse külla või oodake kevadist Hansalaata :O
hämmastav, mu meelest... As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Sirliiz![]() Abikokk 2009-12-09 09:37:35 |
Talunikel ei ole reeglina nii suuri koguseid võimalik pakkuda pidevalt, et püsiv müügipunkt ära tasuks. | |
Kolhoositar![]() Kokaõpilane 2009-12-11 10:36:50 |
Netcat:
Ilmselt polegi midagi viga, aga tahaks ju rohkem valikut :) Nõmme turuhoones on saadaval ja värvilisi propagandabuklette jagatakse ka juurde. Või noh, vähemalt jagati mõni aeg tagasi. Aga mis siis Kikerikii munadel viga on? |
|
<< < 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 > >> |