Tiitel: Abikokk
2011-04-20 16:00:45 |
URL peaks sellisel kujul (ilma tühikuteta!) olema: [url =http://www.flickr.com/photos/koopatibi/5637430358][img ]http://farm6.static.flickr.com/5105/5637430358_c2fd34fa7b_m.jpg[/img][/url] Aga link ise on vist vale? |
2011-04-01 19:28:07 |
Thredahlia:
Jah, ma tean, aga ma juba mainisin, et pelgalt tabletiga ma oma nõusid puhtaks ei saanud. Kuivanud nõud ei läinud puhtaks ning klaasidele jäid veeplekid. Soola ja loputusvahendi kogused on mul üsna minimaalseks timmitud, ei ole midagi üle doseeritud.
Geel on mul vist selline, mis sisaldabki puhtalt pesuvahendit. Ka see tundub idee poolest etem kui tabletid.Oot, kas ma olen asjast täiesti valesti aru saanud või mis? :) Kui on nn all-in-one või 3-in-1 või 5-in-1 jne tabletid või geel siis ju eraldi soola ja loputusvahendit enam ei kasutata... |
2011-04-01 14:46:52 |
Liisi:
Kui klaasidele jäävad hallid jutid, siis on loputusainet ilmselt liiga palju. Kui veeplekid, siis liiga vähe. Seda, kui palju masin loputusvahendit parasjagu kasutab, peaks igal masinal reguleerida saama.
Ise kasutan Calgonit Finishi soola, tablette ja loputusvahendit. Kui mul kunagi tabletid otsa saavad (mis arvutustele tuginedes juhtub ilmselt umbes poole aasta pärast - läksin soodushindadega pesuvahendeid varudes hoogu), siis proovin ilmselt pesugeeli ka kasutada. Küllap siis tuleb loputusvahendi doseerimiskogust suurendada, muu ehk ei muutuks.
Aga hetkel saan ma sool+tabletid+loputusvahend kombinatsiooniga nõud imepuhtaks, klaasid säravad ja mingeid jälgi peal ei ole. Proovisin esmalt ka spetsiaalse tabletiprogrammiga pesta, millega soola ja loputusvahendit eraldi ei lisata, ent sellega ei olnud tulemused nii head.Millist puhastusainet nõudepesumasinas kasutate? Ise olen seni kasutanud masinaga kaasa saadud Calgoni Finish All-in-one tablette. Peseb puhtaks küll, ainult klaasidele jäävad vahel hallid jutid. Loputusainena Somat (Brilliant vms). |
2010-11-22 13:50:11 |
Tartus leidub Hassi kõige suurema tõenäosusega Rimis, äkki on Tallinnas samuti? |
2010-11-19 13:35:17 |
Pille:
Jaa! Ma ise teen seda alati topeltkoguse, tuleb mõnus suuuur kook.
Kunagi, kui õige aeg käes on, proovin sama koogi sisse erinevaid jõuluhõngulisi asju ka panna.Too mahe porgandikook on üks maitsvamaid porgandikooke üldse imho |