Leenilii Abikokk 2008-12-09 23:16:05 |
Kardemon: kas sul keldrit ka pole? Ja aknad on ka plastaknad? (puuakende puhul saab kahekordsete aknede vahele panna). Ma ei tea, minul on hetkel sahvris +2 kraadi ja ma küll ei karda, et nendega midagi juhtub. Külmkapi puhul kardaks pigem niiskust kui külma. | |
Qsti Abikokk 2008-12-09 23:47:42 |
Leenilii:
Aknavahel võib ju väga külmaks minna!?
Külmkapi-niiskuse vastu on suurepärased abimehed mini-grip kotid. (puuakende puhul saab kahekordsete aknede vahele panna). Ma ei tea, minul on hetkel sahvris +2 kraadi ja ma küll ei karda, et nendega midagi juhtub. Külmkapi puhul kardaks pigem niiskust kui külma. |
|
Pillepv Kokaõpilane 2008-12-10 13:47:40 |
Kiilike:
Kiilike: Tõin sellise taignarulli Baseli jõuluturult :) Nii et minu teada, kuskilt ei saa. Enne-jõulusel ajal olen põhimõtteliselt nõus paariks päevaks seda ka Eesti piires laenama, et kui keski tahab katsetada.
Eile tegin piparkoogitaigna ülejääkidest munavalgevahust beseesid - täiesti ebaõnnestunult. St mulle meeldib nätske besee küll, aga seekord ei tulnud välja. Kas oled Springerle küpsiste jaoks pildivormid/kujundid Eestist ostnud või mujalt toonud? |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-12-10 13:53:17 |
Pillepv:
Ma kopeerin siia veebist paar pilti sellest 'tainarullist', et teistele ka aimu anda, millest Kiilike ja Pillepv latravad :D
Kiilike:
Kiilike: Tõin sellise taignarulli Baseli jõuluturult :) Nii et minu teada, kuskilt ei saa. Enne-jõulusel ajal olen põhimõtteliselt nõus paariks päevaks seda ka Eesti piires laenama, et kui keski tahab katsetada.Kas oled Springerle küpsiste jaoks pildivormid/kujundid Eestist ostnud või mujalt toonud? |
|
Kiilike Abikokk 2008-12-10 15:21:38 |
Pillepv:
Mul on olemas mõned vormid aga kas ma olen need vanematekodust ära toonud või mitte, see vajab nüüd täpsustamist :)
Hea kui keegi vana hea asja meelde tuletab. Oleks vaid aega teha.
Kiilike:
Kiilike: Tõin sellise taignarulli Baseli jõuluturult :) Nii et minu teada, kuskilt ei saa. Enne-jõulusel ajal olen põhimõtteliselt nõus paariks päevaks seda ka Eesti piires laenama, et kui keski tahab katsetada.Kas oled Springerle küpsiste jaoks pildivormid/kujundid Eestist ostnud või mujalt toonud? |
|
Gegegerda Abikokk 2008-12-10 17:10:44 |
Peaks ka stolleniteo ette võtma, sest ega jõuludeni ei olegi enam nii palju aega jäänud... www.gegegerda.blogspot.com |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-12-10 17:13:36 |
Kuna minu arust kuuluvad kõiksugu tsitruselised ja punased marjad ka jõulude juurde, siis siin kaks viimast apelsiniga küpsetist, mis mõlemad sobiksid kenasti jõululauale. Esmalt selline üsna vähemagus kodujuustukook ja siis lihtne apelsinikeeks kuivatatud jõhvikatega: | |
Riinyke Kokaõpilane 2008-12-10 17:50:12 |
Neid taignarulle saab lasta poistel tööõpetuse tunnis meisterdada. Mina annan oma tuttavatele tellimuse sisse :) Huvitav, et ise sellise vidina valmistamise peale pole tulnud. Keegi pole patrioot tühja kõhuga. |
|
Zoozi Abikokk 2008-12-10 21:10:53 |
Võtan ka osa - lumehelbetort | |
Täpik Abikokk 2008-12-11 09:41:28 |
Tänane Huvitaja ERR Vikerraadios räägib stollenist ja annab ka retsepti vt ka kodulehte. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |