Tiitel: Kokaõpilane
2009-01-30 22:55:04 |
Koolimenüüst on meelde jäänud kaamelitatt ehk karamelli-piima-kissell ja kaamelikaka ehk kakao-piima-kissell. |
2009-01-30 22:45:25 |
Ma lõikasin ükskord mozzarella juustu ja toetasin näpuga noa seljale et lõikamist intensiivistada. Mu üllatus oli suur kui juustu asemel lõikasin sõrme,sest nuga oli valet pidi käes. Tegu oli väga vana praenoaga, mis oli aastate jooksul väga ära kulunud( lugematud teritamise korrad), kuid majapidamise kõige teravam lõikeriist(mitte et teised noad oleksid nürid olnud). Väga vastik ja sügav haav oli. |
2009-01-30 22:40:01 |
Vot see on seksikas :) |
2009-01-30 22:36:48 |
Mul ei tule hetkel midagi pähe, millega saaksin samavõrdsel tasemel kekutada. Ehk on asi minu miniatuurses köögis,kuhu nagunii mitte midagi üleliigset ei mahu, kui just külmkapi magnetid välja arvata( mis on igati praktiline kodukaunistus element ja ei maksnud ka üüratult palju). Hmmm siiski siiski. Nimelt põles läbi meie väga halvasti valgustatud köögis üks kahest pirnist. Et uut asmele saada, ostsime me oma 5 erinevat pirni vähemalt(kõik eri poodidest ja eri mudelid jne), kuid ükski ei sobi eelkäijat asendama. Ükskord võtsime vana pirni isegi poodi kaasa(wooow ), et teistega mõõtu võtta, kuid isegi siis suutsime mitte sobiva isendiga koju ilmuda. Pirnide valgustav osa oli õigest lühtrist natukene laiem ja ei mahtunud lambi sisse. Ma ei tea kuidas meil õnnestus õige asi hankida, kuid selleks läks väga kaua aega. Seega olen ma köögi valgustamise eesmärgil kulutanud üleliigset aega ja raha ning oman nüüd mitut eri liiki (mitte vajalikku) lambipirni. |
2009-01-29 21:38:30 |
Ma ka jubedalt tahaks ühte oma koju. Kui keegi poes mõnda odavat isendit kohtab või tahab enda vana ära ärida siis võib siia teada anda. |