Marju Abikokk 2008-12-11 10:57:10 |
Pehme piparkook on küll maailma lihtsaim kook :) Ja kuidagi nii hea.. | |
Kiilike Abikokk 2008-12-11 15:33:00 |
Mina tegin paar päeva tagasi piparkookidest, keefirist ja astelpajumahlast külma kooki. Mõnus oli, aga astelpaju jäi domineerivaks. | |
Eva Abikokk 2008-12-11 22:17:14 |
Küsimus stolleni-tegijatele: millised on teie eelistused, milliseid kuivatatud puuvilju sinna sisse panete? Ühes retseptis soovitatakse mangot, teises rosinaid jne. | |
Kairi Kokaõpilane 2008-12-11 23:01:26 |
Qsti, mul on plaan kindlasti sinu imekauni koogi eeskujul laupäeval glöggi-juustukooki valmistada. Kui suurt koogivormi sa retseptis antud koguste puhul kasutad? | |
Leenilii Abikokk 2008-12-11 23:13:03 |
Eva:
Mina olen jäänud klassika juurde: rosinad (heledad ja tumedad koos) ning mandlid. Pähklitega on vast kindlam varieerida. Igasugu muude viljadega tuleb ka kindlasti hea, aga siis on see juba natuke mingi muu kook. Aga see on ainult puhtalt minu arvamus... Küsimus stolleni-tegijatele: millised on teie eelistused, milliseid kuivatatud puuvilju sinna sisse panete? Ühes retseptis soovitatakse mangot, teises rosinaid jne. |
|
Põrnikas Abikokk 2008-12-12 00:02:30 |
küpsetasin sellise natuke jõuluse banaanikeeksi. Lisasin oma lemmikbanaanikeeksitainale parajalt piparkoogimaitseianet ja hulgaliselt hakitud viigimarju. Tulemus super mõnus ja parajalt jõulune. aga kindlasti ühinen ka stolleni küpsetajate ridadega, lihtsalt kuidagi ei suuda otsustada, kas alustan Peter Reinharti täisteraversioonist või Richard Bertineti valgejahu-versioonist :) | |
Kiilike Abikokk 2008-12-12 09:56:06 |
Leenilii:
Minul täpselt sama arvamine :) Aga siis on eriti hea kui sukaad ja martsipan sees on - siis on täiuslik :P
Eva:
Mina olen jäänud klassika juurde: rosinad (heledad ja tumedad koos) ning mandlid. Pähklitega on vast kindlam varieerida. Igasugu muude viljadega tuleb ka kindlasti hea, aga siis on see juba natuke mingi muu kook. Aga see on ainult puhtalt minu arvamus...Küsimus stolleni-tegijatele: millised on teie eelistused, milliseid kuivatatud puuvilju sinna sisse panete? Ühes retseptis soovitatakse mangot, teises rosinaid jne. |
|
Qsti Abikokk 2008-12-12 11:08:10 |
Kairi:
Originaalretseptis on öeldud 24cm aga see pildilolev on tehtud 18cm vormi (mulle lihtsalt meeldib kõrgem tort rohkem aga vanemate juures olen teinud ka 24cm vormi) Qsti, mul on plaan kindlasti sinu imekauni koogi eeskujul laupäeval glöggi-juustukooki valmistada. Kui suurt koogivormi sa retseptis antud koguste puhul kasutad? |
|
Ristl Kokaõpilane 2008-12-12 13:40:32 |
Tegin paar päeva tagasi piparkoogimaitselisi muffineid kuivatatud puuviljadega (retsept raamatus "Väike piparkoogiraamat" ). Hea lihtne oli teha ja mees kiitis, et väga head olid. Mulle endale tundusid natuke lääged. Aga puuviljatükid olid mõnusad sees.
Pilte ei hakanud tegema, minu fotografeerimisoskuse juures - vahet pole, mis muffinitega tegemist, ikka näevad igavad välja. Ablas miisu. |
|
Hexy Abikokk 2008-12-12 14:20:16 |
see on küll väga põnev teema, kindlasti saab näha palju ilusaid pilte. ma püüan ka midagi valmis meisterdada kuigi hetkel nagu ei tundu selleks aega olevat. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |