Marju![]() Abikokk 2008-12-03 01:23:58 |
Vau, Kardemon, kui ilus! Kui seda kannatust ainult jätkuks, võiks ju ka proovida... | |
Fre![]() Abikokk 2008-12-03 11:25:51 |
Muidu kui keegi veel jahvatatud nelki otsib, siis mina nägin nt Prismas (Rocca al Mare) - ei mäletagi kas oli vist Meira oma. Vist ikka oli, ma just vaatasin et seal ilus valik Meira asju. | |
Ingrid![]() Kokaõpilane 2008-12-04 12:05:27 |
Ma ei saa aru, kas ma tegin midagi valesti või mis. Mu tainas on hirmsamal kombel võine alguses ja jääb rulli klge kinni, ja kui sinna jahu juurde mätsin, siis muutub muredaks. Jälgisin sõna sõnalt Jõulupiparkookide retsepti (va siirupi, mis tegin ise) :( Maitse on super muidu. | |
Marju![]() Abikokk 2008-12-04 12:09:08 |
Ingrid:
Jah, mulle tundus ka veidi võine. Hästi külmalt oli ok rullida ja ma ei teinud piparooke vaid juustukooki ja sinna sobis imehästi. Ja kuna laps ütles ka, et "täpselt nagu piparkoogitainas", siis pidasin esimest katsetust vägagi õnnestunuks. Plaanin veel teha. Ma ei saa aru, kas ma tegin midagi valesti või mis. Mu tainas on hirmsamal kombel võine alguses ja jääb rulli klge kinni, ja kui sinna jahu juurde mätsin, siis muutub muredaks. Jälgisin sõna sõnalt Jõulupiparkookide retsepti (va siirupi, mis tegin ise) :( Maitse on super muidu. |
|
Kardemon![]() Abikokk 2008-12-04 22:48:10 |
Marju:
tänud, Marju! kindlasti tasub proovimist! lihtsalt varuda aega! sest ühe asja tegemiseks võib planeeritust rohkem aega kuluda... vähemalt mul oli nii. aga kaunistama jääb kodu kauemaks kui piparkoogid niisama :) Vau, Kardemon, kui ilus! Kui seda kannatust ainult jätkuks, võiks ju ka proovida... http://kardemon.blogspot.com |
|
Ragne![]() Abikokk 2008-12-04 23:54:10 |
sel nädalavahetus ka plaanis nami-namis oleva piparkoogi retsepti järgi piparkooke teha. Tahaks veel pehmet plaadi piparkooki ka teha. Nii, et nädalavahetus tõotab tulla piparkoogine :) | |
Tiugu![]() Kokaõpilane 2008-12-05 20:57:10 |
lisan ka oma iga-aastase piparkookide valmistamise taigna- selle järgi on superlihtne valmistada: PIPARKOOGITAIGEN Sellest retseptist tuleb üle 4kg taigent. Täiskogus Pool kogust 300g suhkrut kõrvetada 150g Lisada aeglaselt 0,5l kuuma vett 250ml Sinna lisada 1kg suhkrut 0,5kg Keeta 10min Tõsta tulelt Lisa 500g taluvõid 250g Sinna sisse 2 pakki piparkoogimaitseainet Siis lisa 300g hapukoort(mitte väga kuuma taignasse) 150g 6 lahtiklopitud munakollast 3tk 4tl küpsetuspulbrit 2tl 2kg jahu 1kg Olen tavaliselt teinud siis nii et 1 pakk meira maitseainet ja 1 pakk santa maria- jääb päris õigesti barlanksi :) Aga piparkoogid tulevad sellest niiii head!!! | |
Kiilike![]() Abikokk 2008-12-05 21:13:23 |
piparkooke olen küpsetanud sel aastal juba natuke aga nüüd sain maha piparkoogimajaga. Oi kui mõnus oli vaadata laste silmis olnud rõõmu!
![]() |
|
Gegegerda![]() Abikokk 2008-12-05 22:17:21 |
Nii ilus, Kiilike!
Kas Sa kleebid osakesed kokku suhkruglasuuri või suhkrusiirupiga? www.gegegerda.blogspot.com |
|
Kiilike![]() Abikokk 2008-12-05 23:00:54 |
Gegegerda:
Tähh, esimese kohta on rahuldav :)
Suhkrusiirupiga.
Aga minu kogemus oli, et piparkook tahtis sulama/lagunema hakata kui hetkeks liiga kauaks jäi siirupisse - vajaliku serva pistsin suhkrusiirupisse.
Nii ilus, Kiilike! Kas Sa kleebid osakesed kokku suhkruglasuuri või suhkrusiirupiga? |
|
<< < 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 > >> |