Tiramiiiisu Kokaõpilane 2011-04-11 22:12:04 |
Liisi:
Nad on justkui liiga lääged :/ Kalevi apelsinimaitselised marmelaadikommid on vastikud :o Nii kunstmaitsega. |
|
Tiina Abikokk 2011-04-12 20:20:29 |
Tiramiiiisu:
Ma sõin paki ära ja ei saand arugi. Maitset ei mäleta kah enam. :/ Liisi:
Nad on justkui liiga lääged :/Kalevi apelsinimaitselised marmelaadikommid on vastikud :o Nii kunstmaitsega. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Anu Abikokk 2011-04-13 08:46:57 |
Mulle need just meeldisid. :P | |
Netcat Abikokk 2011-04-13 15:53:46 |
Ma pole sel sajandil ühtegi Kalevi kommi saanud, mis meeldinud oleks. Õigupoolest ma küll ei ostagi neid, aga igast ettevõtmistel ja üritustel ja kolleegide poolt ikka pakutakse. Eriline õudus oli mõni aasta tagasi proovitud Kandle kompvek, mäletasin seda lapsepõlvest kui haruldast delikatessi, aga... ptüi. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Sissela Kokaõpilane 2011-04-17 14:31:26 |
Nüüd, kus nad enam transrasvu ei kasuta, on batoonikesed küll mu meelest jube heaks läinud. | |
Tziiki Abikokk 2011-04-17 17:37:36 |
Netcat:
mulle nende pistaatsia pralinee meeldib küll väga
ja eriline lemmik on Kalev :P Ma pole sel sajandil ühtegi Kalevi kommi saanud, mis meeldinud oleks. Õigupoolest ma küll ei ostagi neid, aga igast ettevõtmistel ja üritustel ja kolleegide poolt ikka pakutakse. Eriline õudus oli mõni aasta tagasi proovitud Kandle kompvek, mäletasin seda lapsepõlvest kui haruldast delikatessi, aga... ptüi. As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Akaatsia Abikokk 2011-04-22 05:58:15 |
Külmsuitsu kalmaar-no kuidagi ei suutnud suutäit alla neelata. | |
Liiseli Abikokk 2011-05-03 18:19:03 |
Sissela:
Minu meelest ka! Mmm, Kaseke :) Nüüd, kus nad enam transrasvu ei kasuta, on batoonikesed küll mu meelest jube heaks läinud. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-05-04 21:36:04 |
Linpeti pelmeenid (põdralihaga ja metssealihaga) on ainsad, mida ma söön. Nende suitsuvorstid meeldivad ka. Aga nende suvetoode sealihast vanakooli šašlõkivorstid ei meeldinud kohe üldse - vorstides on küll 85% sealiha, aga selle hulgas oli ka hulgaliselt ebameeldivaid suuri valkjaid kõvemaid tükke. Mina enam ei osta :( | |
Fre Abikokk 2011-07-20 13:32:26 |
Cido virsikunektar - jube ilma mingi maitseta magus ollus. Kusjuures ma ostsin mingi sooduspakkumise ajal seda terve kasti (tavaliselt ostangi mahla kastikaupa). Nüüd ei tea mis sellega peale hakata, ainult paar pakki on mitme kuu jooksul ära joodud. Kaks korda olen nüüd alt läinud Selveri sooduspakkumises olevate ebakvaliteetsete kirsskobartomatitega. Esimese paki tõi mulle vend kui ise haige olin ja süüdistasin ebaõnnes mehelikke poeskäimisharjumusi. Siis sain ise terveks ja plaks sama rehaga vastu kuppu. Tomatid on tumedas karbis ja mingi suur eestikeelne etikett ilutseb pealpool keset karpi, niiet seda kas sisu on mäda näeb ainult kodus. | |
<< < 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 > >> |