Poest prügikasti (ehk ebaõnnestunud ostud)

Netcat
Abikokk
2011-03-07 14:47:47
Heleen:
Pille:
Mina vigisen ka. Käisin eile üle tüki aja Sadama RIMIS (Rimi ei satu üldse teele ette). Muuhulgas ostsin Hollandi päritolu kirsstomateid (tahtsin Mari-Liisi räimi teha, aga ei leidnud räimi). Kaks topsitäit ja kuigi väljast paistsid kenad, siis topse avades selgus, et _seest_ olid pooled mädanenud-hallitanud :( :( :(
Ostsin ka Rimist mingeid topsikus kirsstomateid ja olid samamoodi "kehvas seisus".
"Kehvas seisus" karbikirsstomat on pigem reegel, mitte erand. Ei tuleks mõttessegi osta seda ilma karpi igast kuuest küljest hoolikalt üle vaatamata. Kui kasvõi üks isend karbis on kortsuline, lekkiv, laikudega või hallitustupsuga, siis on tõenäoliselt kogu partii kahtlane. Varajane ohumärk on varre kinnituskoht, mida tuleb lähedalt põrnitseda isegi pealtnäha ilusate eksemplaride korral. Kui seal paistab midagi kergelt hallituselaadset, siis pane karp tagasi ja hiili minema.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Heleen
Abikokk
2011-03-07 17:42:04
Netcat:
Heleen:
Pille:
Mina vigisen ka. Käisin eile üle tüki aja Sadama RIMIS (Rimi ei satu üldse teele ette). Muuhulgas ostsin Hollandi päritolu kirsstomateid (tahtsin Mari-Liisi räimi teha, aga ei leidnud räimi). Kaks topsitäit ja kuigi väljast paistsid kenad, siis topse avades selgus, et _seest_ olid pooled mädanenud-hallitanud :( :( :(
Ostsin ka Rimist mingeid topsikus kirsstomateid ja olid samamoodi "kehvas seisus".
"Kehvas seisus" karbikirsstomat on pigem reegel, mitte erand. Ei tuleks mõttessegi osta seda ilma karpi igast kuuest küljest hoolikalt üle vaatamata. Kui kasvõi üks isend karbis on kortsuline, lekkiv, laikudega või hallitustupsuga, siis on tõenäoliselt kogu partii kahtlane. Varajane ohumärk on varre kinnituskoht, mida tuleb lähedalt põrnitseda isegi pealtnäha ilusate eksemplaride korral. Kui seal paistab midagi kergelt hallituselaadset, siis pane karp tagasi ja hiili minema.
Tõsi. Tavaliselt põrnitsengi aga tol korral oli tohutult kiire ning haarasin poest kõike, mis ette juhtus :( Igatsen suve, et saaks ilusaid, lõhnavaid ja megamaitsvaid Eesti tomateid!

Armastus käib kõhu kaudu :)

Tydrukbussis
Kokaõpilane
2011-03-20 15:12:55
Hagari kohupiimataskute maitse ja kvaliteet on kõvasti alla käinud. Kahtlustan, et vanasti ei olnud nende täidiseks kohupiim segatuna hüdrogeenitud taimset rasva sisaldava kooreasendajaga.
Netcat
Abikokk
2011-03-21 08:38:12
Tydrukbussis:
Hagari kohupiimataskute maitse ja kvaliteet on kõvasti alla käinud. Kahtlustan, et vanasti ei olnud nende täidiseks kohupiim segatuna hüdrogeenitud taimset rasva sisaldava kooreasendajaga.
Ei usu, et seal kunagi puhast kohupiima on olnud. Hagar on asendajatega kondiitritoodete sünonüüm praktiliselt.

Anu
Abikokk
2011-03-21 09:09:46
Vändra leiva must leib :( Nii tulisoolane oli. Ei teagi, kas olen nii ära harjunud sellega, et toidu sisse väga soola ei pane või mis seal oli.. Ostsin selleks, et saaks lapsele ka anda, aga lõpuks punnis mees sisse endale selle. Kurb.
Netcat
Abikokk
2011-03-30 18:18:00
Ma küll ei visanud seda otse prügikasti, vaid üritasin ära tarbida, aga suht jälk oli. Heinzi küüslaugukaste pudelis. Viimati oli selline meie laual vist küll 10 aastat tagasi ja kuidagi ei olnud meelde jäänud, et oleks söödamatu olnud. Kas on maitse nii arenenud või on toode halvemaks läinud, vot ei oska öelda.

Tziiki
Abikokk
2011-03-30 22:04:00
Netcat:
Ma küll ei visanud seda otse prügikasti, vaid üritasin ära tarbida, aga suht jälk oli. Heinzi küüslaugukaste pudelis. Viimati oli selline meie laual vist küll 10 aastat tagasi ja kuidagi ei olnud meelde jäänud, et oleks söödamatu olnud. Kas on maitse nii arenenud või on toode halvemaks läinud, vot ei oska öelda.
vanasti oli see küll mõnus, aga nüüd pole ammu ostnud...ei teagi-aga noh, ega see esimene kord poleks kui hea asi ära solgitakse. Ma vinguks ka-käisin esimest korda Solarises keskuses ja sealsest toidupoest ostsin Vertigo Caesari kastet...ja no pole suurem asi...

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Netcat
Abikokk
2011-03-31 10:34:54
Tziiki:
Ma vinguks ka-käisin esimest korda Solarises keskuses ja sealsest toidupoest ostsin Vertigo Caesari kastet...ja no pole suurem asi...
Oh õudust, ma just ka ostsin seda esimest korda mõni aeg tagasi, pole olnud veel juhust lahti teha. Seda (ja teisi Vertigo tooteid) on muidu nüüd ka Selveris, ei pea kuhugi erikohta minema Vertigo asjade järele. Kunagisest purgi-Caesarite arvustusest miskist ajakirjast on meelde jäänud, et eelkõige heideti Vertigo kastmele liigset vängust ette. Kõige kõrgemad punktid sai Wishbone kaste. Seda on ainult Stockmannis minuteada. Svanso Caesari kastet olen ka ühe korra ostnud, ega sel kah erilist seost ei olnud päris asjaga. Üldse, kui meenutama hakata, ei teagi, et ükski viimaste aastate jooksul proovitud pudelikaste oleks tarbitav tundunud aga võibolla ma olen liiga pepsiks läinud.

Seenekas
Abikokk
2011-03-31 11:02:14
Minu meelest on ka see Vertigo Caesari kaste pehmelt öeldes jube. Ega ise ei ostakski, ma pole ka sedasorti purgikastmete sõber, aga sõbrannal on see iga kord laual, kui külla satun...
Liisi
Abikokk
2011-04-10 20:54:58
Kalevi apelsinimaitselised marmelaadikommid on vastikud :o Nii kunstmaitsega.

Liisi Blogi

<< 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 >>