Eva Abikokk 2010-10-29 18:11:18 |
Netcat:
Vahukoor see igatahes ei ole...
Assoo, misasi see seal Matilda pavlova peal siis on, mida Kaubamajas müüakse? Kah taimerasv? |
|
Netcat Abikokk 2010-10-29 19:51:25 |
Eva:
Tähendab need tootjad, kes kirjutavad pakendile, et vahukoor (mitte vahukreem!) lihtsalt valetavad ja neile võib kõigile tarbijakaitse valimatult peale lasta? Netcat:
Vahukoor see igatahes ei ole...Assoo, misasi see seal Matilda pavlova peal siis on, mida Kaubamajas müüakse? Kah taimerasv? Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Netcat Abikokk 2010-10-29 19:59:34 |
Võtame näiteks sellise asja, nagu Pere Leiva Kuldkroon:
"Kolmekihiline biskviittort keedukreemi, vahukoore ja maasikatega. Kaunistatud vahukoore, šokolaadi ja biskviidiga. " Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Fre Abikokk 2010-10-29 20:06:44 |
Netcat:
Netcat, ma arvan et elu on tänapäeval nii ebakindel et magustoit oleks ehk targem puutumata jätta, kui just pole ise seda teinud ;) Võtame näiteks sellise asja, nagu Pere Leiva Kuldkroon: "Kolmekihiline biskviittort keedukreemi, vahukoore ja maasikatega. Kaunistatud vahukoore, šokolaadi ja biskviidiga. " |
|
Netcat Abikokk 2010-10-30 15:09:46 |
No, ma teengi ise. Poest pole torti ligi 4 aastat enam ostnud. Aga kohvikus käies ikka ju vahel võtaks kooki. Seega, ei taha hästi uskuda, et Matilda, Komeet jne viskavad oma vahukoorega koogid minema peale 6ndat tundi, kui need otsa pole veel saanud... Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Netcat Abikokk 2010-11-02 22:46:58 |
Et see aserite granaatõunamahl on saada ka väikses kõrrega pakis on juba väga vana uudis, aga viimasel nädalavahel nägin Stockis ka nende aiva ja feihoamahla samasuguses väikepakis. Olen neid suuremaid pakke pikemat aega piilunud, pole julgenud proovida, et kahju ka kui ei maitse ja raisku läheb. Seega väga teretulnud nähtus. Nüüd ma igastahes tean, et feihoamahl mulle kahtlemata ei meeldi. Ei suutnud väikse pakigagi hakkama saada, läks joonelt kraanist alla. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Tiina Abikokk 2010-11-02 23:00:13 |
Netcat:
Põnev! Feihoa meile lapsega kohapeal küll väga maitses, peab mahla ka ära proovima. Et see aserite granaatõunamahl on saada ka väikses kõrrega pakis on juba väga vana uudis, aga viimasel nädalavahel nägin Stockis ka nende aiva ja feihoamahla samasuguses väikepakis. Olen neid suuremaid pakke pikemat aega piilunud, pole julgenud proovida, et kahju ka kui ei maitse ja raisku läheb. Seega väga teretulnud nähtus. Nüüd ma igastahes tean, et feihoamahl mulle kahtlemata ei meeldi. Ei suutnud väikse pakigagi hakkama saada, läks joonelt kraanist alla. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Edith Abikokk 2010-11-05 11:39:15 |
salvesti pitsakate. olen pettunud, varem oli oluliselt parem. nüüd on lihtsalt järjekordne paprika-sibul tomatikastmes kõikvõimalike paksendajate maitse ka üle käimas.
minu mälus oli enne tegemist väikesteks kuubikuteks lõigatud suhteliselt paksu ja palju seeni sisaldava massiga mida oli hea lisada toitudele ja kasutada pizzale. selles eile ostetu koostises ma küll mingeid seeni ei tuvasta. ühesõnaga allakäik on ilmne Kuidas teha ... ja miks? Sest ma saan |
|
Netcat Abikokk 2010-11-05 13:03:22 |
Edith:
Väike päring läbi archive.org'i näitab, et vanasti oli Salvesti tootenimekirjas nii "pizzakate" kui "pizzakate hakkliha ja šampinjonidega". Küllap ostsid siis varem seda viimast.
Praegu nende kodulehel on ainult tavaline pizzakate ja selle koostis on samasugune kui 4 aastat tagasi:
sibul, porgand, joogivesi, tomatipasta, paprika, soolakurk, tomat, taimeõli, suhkur, keedusool (max 1,5%), paksendajad guarkummi, jaanileivapuujahu ja ksantaankummi, maitseained. salvesti pitsakate. olen pettunud, varem oli oluliselt parem. nüüd on lihtsalt järjekordne paprika-sibul tomatikastmes kõikvõimalike paksendajate maitse ka üle käimas. minu mälus oli enne tegemist väikesteks kuubikuteks lõigatud suhteliselt paksu ja palju seeni sisaldava massiga mida oli hea lisada toitudele ja kasutada pizzale. selles eile ostetu koostises ma küll mingeid seeni ei tuvasta. ühesõnaga allakäik on ilmne Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Fre Abikokk 2010-11-06 21:11:31 |
Ostsin mingit hakkliha Selverist, ei olnud Rakvere, aga mingi teine sealt kõrvalt, a la Maks ja Moorits. Karp läks kiirelt prügisse, enam ei saa kontrollida ka kuigi täiega tahaks. Tegu oli tavalise 50+50 sigaloom segahakklihaga. Vaatasin juba praadides et ajas hullult rasva välja aga ei pööranud eriti tähelepanu. Nüüd läks hakkliha lasanje sisse ja tulemus oli täiesti masendav, rõve rasv kobrutas pinnal. Kasutasin pool rulli köögipaberit selle kokkukorjamiseks aga söök ise ikka üleni rasvast tilkuv. Ma olen nii vihane!!!!!!! Oh muidugi võiks ju ise hakkliha teha aga lihtsalt pole iga asja jaoks ju aega endal..... | |
<< < 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 > >> |