Poest prügikasti (ehk ebaõnnestunud ostud)

Netcat
Abikokk
2010-12-13 13:02:06
Redfox:
mai ütlegi Netcati kohta, aga mõned inimesed ostavad just kokku ükskõik mis kooke ükskõik mis koostisega, ja kui rahvas ostab siis tehaksegi. ja lõpuks teevad kõik sest marketingiinimesed ju hoiavad silma peale et mis "läheb hästi" .
Ma arvan küll, et sa ei saanud päris hästi poindile pihta. Ei usu, et keegi "ostaks kokku" torte, mis maksavad ca 300 krooni. Neid ostetakse ikka siis, kui on hea põhjus, näiteks mõne erilise inimese eriline tähtpäev. Ja mina soovisin vaid alandlikult teatada, et on põhjust täielikuks usalduse kaotuseks seni saastatootjatena mitte tuntud kohvikukondiitrite vastu. Et kui te aastat 10 või 5 tagasi saite mõnest kallist kohvikust head torti ja arvate, et nüüd pappi välja käies on võimalik osta sama kvaliteeti, siis ei kahjuks on nende tordid nüüd valmistatud samast jamast, millest odavad käkid Maxima letis, ainult hind on mitu korda kõrgem.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

jf
Kokaõpilane
2010-12-13 13:58:51
Ostsin pelmeene nimega Hea Isu (tegija firmat ei mäleta). Pole midagi nii maitsetut ammu söönud!
Zapxpxau
Abikokk
2010-12-13 14:22:57
Netcat:
Ja mina soovisin vaid alandlikult teatada, et on põhjust täielikuks usalduse kaotuseks seni saastatootjatena mitte tuntud kohvikukondiitrite vastu. Et kui te aastat 10 või 5 tagasi saite mõnest kallist kohvikust head torti ja arvate, et nüüd pappi välja käies on võimalik osta sama kvaliteeti, siis ei kahjuks on nende tordid nüüd valmistatud samast jamast, millest odavad käkid Maxima letis, ainult hind on mitu korda kõrgem.
Täitsa nõus. Nõme kui restoranis ja heas kohvikus ka seda taimerasva pakutakse, eriti kui koogilõik on 45-70 krooni! :mad:

Zap*

Dee
Abikokk
2010-12-24 17:59:56
Ostsin paar päeva tagasi Rakvere suitsulihaga verivorste ja kahjuks läksid need peale mõnda ampsu biojäätmesse. :S Liigsoolased, maitsetud. Jäigi vaid soola ja pipra maitse suhu. Maitse üle pigem kakeldakse, ma tean - aga meie perele olid need verivorstid vastunäidustatud ja me enam kunagi ei osta.
Mann
Abikokk
2010-12-25 07:08:09
Netcat:
Hiljuti oli siin kusagil jutuks, et üheski poes müüdavas tordis ei ole päris vahukoort. Mul oli natuke raske uskuda, et ka nendes, mis n-ö parematest kohvikutest pärinevad, ei ole. Siis alles paar päeva tagasi sattusin Kaubamajas Matilda pavlova peale. Ma pole kunagi seda poest ostnud, ja kohvikuski olen vist korra proovinud, suht alguses kui nad avasid, sest hiljem olen alati nende kirsikooki eelistanud. Tuli see dilemma meelde ja vaatasin pakendile lähemalt otsa. No muidugi, esimene komponent mis silma kargab, on kohe mingi taimerasvavahumöga. Ilmselt seesama möga on siis ka kohvikus müüdava koogi peal? Sellesama koogi peal, millele mõned inimesed oma sõnul püsti seistes aplodeerivad? Võiks vanduda, et siis, kui ma seal aastaid tagasi esimest korda istusin, oli ikka päris vahukoor. Maailm läheb hukka.
Matilda Pavloga on see lugu, et kohvikus müüdav on transrasvaga tehtud, kui tahad ilma, tuleb tellida ja öelda.
Zoozi
Abikokk
2010-12-25 20:14:53
Sadama turult ostetud Saaremaa marineeritud kõrvits. Viisakalt öeldes ei olnud kohe üldse meie maitse. Tegelikult nagu polnudki mingit maitset ning liiga pehmed olid ka, isegi võiks öelda, et lödid. Viskasime ära, hea et oli väike purk. :( Ma siin mõtlen praegu, et miks ma ise ei teinud???

Zoozi tegemised

Silx
Abikokk
2010-12-25 21:29:25
Marwel Mereroog õrnsoolaheeringas pidi mind neljapäeval kasukat tehes ära tapma.. Nimelt avasin paki, õngitsesin tüki kala välja.. hingasin.. ja siis mõistsin, et hingamine oli loll tegu. krdi loll. Igatahes oli tunne, et pakki oli end keegi ära mõrvanud ja siis seal pisut aega otsutanud laagerada.. Asja hullem pool oli see, et avasin ka teise paki (teisest poest ostetud, paar päeva varem, aga sama KEHTIVA parim ennega)... Sama lugu... Viisime ühe paki poodi tagasi (vahepeal oli küll mure, et kui läbi kolme kilekoti miskit end autosse sealt poetab, siis vist tuleb uus auto muretseda), seal ei hakatud mingeid küsimusi esitama, vaid haarati kotinurgast võimalikult kaugelt hoituna see plahvatusohtlik pamp enda kätte ja viidi kuhugi kaugele kaugele.. Aroom on mul ikka ninas...............

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-12-27 09:40:33
Prügikasti otseselt ei lennanud, aga eile Stockmannist ostetud Vertigo õuna-toskakoogikesed (21 kr tükk), mis seda hinda kohe kindlasti väärt ei olnud - üsna kuivad ja maitsetud. Enam kohe kindlasti ei ostaks..

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Silja
Abikokk
2011-01-04 16:24:20
Kuna jõulude ajal sai näost sisse aetud palju siga ja muud raskemat kraami siis mõtlesin jaanuaris teha lahjema kuu. No ja nagu tellitult sai Tartu Prismast jahutatud broilerit 29.90 kilohinnaga. Kuupäev oli veel nädalake jäänud ja võtsin eile kohe kaks- et no erinevaid roogi kohe järjest vorpida (kooskokkamiseks kanakarrisid oleks olnud nii tore teha... nuuks). Alustada tahtsin kana-klimbisupist. Pistsin broileri potti ja soola-paipart-loorberi ka sekka... Keetsin kena 40-60 minutit ja... Kui ma siis ükskord hakkasin seda kana noppima ja avasin siis eraldus sealt väga ebameeldiv rohu(meditsiinilise) hais. Ja maitse oli ka ikka väga tugevalt antibiootikumilaadne. Noh noppisin edasi mõeldes et äkki ma kujutan ette seda- aga kööki ilmus mees kes noolis kana rinnaliha- ja siis küsib et mis rõve maitse see ka on. Sel hetkel sai mul juba enamus kana potti supi sisse nopitud. Ja siis ta võttis selle rümba kausist ja murdis sealt koiba ja nuusutas sealt vahelt- andis siis mulle nuuskida ja sel hetkel tegi mu keha ööks :) Supp jäi söömata. Kirjutasin Talleggi ja Veterinaar- ja toiduametisse. Talleggist laekus hommikuks kiri, et nad saatsid kirja edasi kvaliteedikontrollile. Kaks korda helistati VETist. Ja homme hommikul tullakse võetakse mu kanad peale ja viiakse laborisse... Eks ma siis kirjutan jätkuloo kui msikit selgub. Ausalt pole eriline kaebleja kunagi olnud. Aga eilne broilerisaaga vihastas mu väga välja ja võttis kana iseu mõneks ajaks...

Lavendlimesi.blogspot.com

Netcat
Abikokk
2011-01-04 19:05:37
Äkki oli sinu kana Saksamaalt? http://www.tarbija24.ee/?id=366759

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

<< 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 >>