Poest prügikasti (ehk ebaõnnestunud ostud)

Tziiki
Abikokk
2011-07-20 13:59:37
Fre:
Cido virsikunektar - jube ilma mingi maitseta magus ollus. Kusjuures ma ostsin mingi sooduspakkumise ajal seda terve kasti (tavaliselt ostangi mahla kastikaupa). Nüüd ei tea mis sellega peale hakata, ainult paar pakki on mitme kuu jooksul ära joodud. Kaks korda olen nüüd alt läinud Selveri sooduspakkumises olevate ebakvaliteetsete kirsskobartomatitega. Esimese paki tõi mulle vend kui ise haige olin ja süüdistasin ebaõnnes mehelikke poeskäimisharjumusi. Siis sain ise terveks ja plaks sama rehaga vastu kuppu. Tomatid on tumedas karbis ja mingi suur eestikeelne etikett ilutseb pealpool keset karpi, niiet seda kas sisu on mäda näeb ainult kodus.
keeda mahl kisselliks ajapikku või vii toidupanka

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Mann
Abikokk
2011-08-02 09:12:30
Kuna meil miski komarket on lähim pood, siis selgus, et kiirelt vaja vahukoort. a see pood on kuri ja vastik asutus, kes müüb vaid alma tooteid. juba paar nädalat tagasi olin kogemata võtnud alma vahukoore eton messi tarbeks, ja no ei kõlvanud too kassi saba alla ka teps mitte. ja kuna valikut polnud ja ka aega mitte, et mujale sõita, siis otsustasin veelkord proovida. sama lugu. vesiseks ja nõmedaks läheb hetkega teine. ja kui juba alma kirumine, siis ka nende 3,5% piim oli kergelt lahja maitsega võrreldes kasvõi tere omaga. nõmme turuputka piima ma ei hakka parem võrdluseks toomagi.
Seenekas
Abikokk
2011-08-02 09:40:04
Mulle maitsevad väga marineeritud pärlsibulad. Seega olin üsna õnnelik, kui avastasin Carrefour firma suures purgis sibulad ühest tee peale jäävast külapoest ja veel vägagi mõistliku hinnaga. Ilusad itaaliakeelsed kirjad peal ja puha. Kodus sain ikka väga suure pettumuse osaliseks. Need sibulad meenutavad tavapäraselt ostetavaid eri firmade pärlsibulaid ainult väljanägemise poolest. Pehmed, maitsetud ja suhkrut pole marinaadis vist grammigi, ainult hapu äädikas. :( Samas sama firma grillitud pommu purgis oli suurepärane.
Pulavik
Abikokk
2011-08-02 11:06:10
Mann:
Kuna meil miski komarket on lähim pood, siis selgus, et kiirelt vaja vahukoort. a see pood on kuri ja vastik asutus, kes müüb vaid alma tooteid. juba paar nädalat tagasi olin kogemata võtnud alma vahukoore eton messi tarbeks, ja no ei kõlvanud too kassi saba alla ka teps mitte. ja kuna valikut polnud ja ka aega mitte, et mujale sõita, siis otsustasin veelkord proovida. sama lugu. vesiseks ja nõmedaks läheb hetkega teine. ja kui juba alma kirumine, siis ka nende 3,5% piim oli kergelt lahja maitsega võrreldes kasvõi tere omaga. nõmme turuputka piima ma ei hakka parem võrdluseks toomagi.
Vot väga maitse asi, ma ei kannata üldse Tere piima (2,5% siis), isegi pakend avaneb halvasti. Mingi kahtlane lisamaitse on juures kuidagi. Alma vahukoorega pole mul veel probleemi olnud ka..
Netcat
Abikokk
2011-08-05 17:14:26
Mina ei ole aastaid Tere piimatooteid puutunud muidu kui hullema häda sunnil. Justnimelt selline maitse, nagu oleks tilgastanud. Isegi kui piimal endal ei ole, siis suhu jääb selline järelmaitse ikka. Alma piim sai väga kõrged hinded mingis OM maitsetestis, samaväärse talu toorpiimaga. Ja Tere jäi sinna päris madalale mäletamistmööda. Et väga raske on ette kujutada, kuidas saab Alma piim või vahukoor mingi toidu ära rikkuda. Ma ainult Alma kooresid (koori?) ostangi ja kui need peaks müügilt kaduma, siis see oleks mulle kulinaarne katastroof.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Enely
Abikokk
2011-08-06 12:35:18
Päris prügikasti küll ei viskaks aga pettnud olen ikkagi Kalevi rosinaküpsistes. Esiteks ootasin, et rosinaid on ikka rohkem sees ja teiseks kuna rosinaid oli nii vähe siis olid küpsised täiesti tavalise Kalevi küpsise maitsega....Esimene ja viimane kord kui neid küpsiseid ostsin.

Ega söömisel pole jõudu vaja, lased aga hammastel naks-naks käia

Profa
Abikokk
2011-08-30 21:00:37
Hapukoorepaki volditav plasthoidja. Piimapakihoidja on lahe ja praktiline, saanud veel mingi disainiauhinna jne. Hapukoorepakihoidja aga täiesti mõttetu, võtab palju ruumi ja koort völja pigistada ei ole normaalselt võimalik.

Profa köögipool

Kiilike
Abikokk
2011-08-30 23:21:45
Oh, ma tean et kingitud hobusesuhu ei vaadata .. aga siiski, sama oleks võinud ka ostetud pakiga juhtuda. Dansukkeri pärlsuhkur ei meenuta mul küll pärleid. 3/4 pakist on mingi valge puru mida kuidagi pärlsuhkruks nimetada ei saa ja siis on mingeid valgeid tükke(kandilised/piklikud/lapikud). Mu varasem pärlsuhkur oli ikka selline suht ümar suur tera. Kingitud paki üle olen jätkuvalt tänulik aga järgmine pakk tuleb ikka mõnelt teiselt tootjalt :(

kiilikese köögikatsetused

Narkolepsia
Abikokk
2011-08-31 00:39:45
Profa:
Hapukoorepaki volditav plasthoidja. Piimapakihoidja on lahe ja praktiline, saanud veel mingi disainiauhinna jne. Hapukoorepakihoidja aga täiesti mõttetu, võtab palju ruumi ja koort völja pigistada ei ole normaalselt võimalik.
Oi, kuidas ma nõustun! Sai ka ostetud vähem kui nädala eest ja... Noh, hapukoorehoidja vedeleb mul praegu köögilaual. Hapukoor saab jätkuvalt iseseisvalt hakkama seal külmkapis. No ja mujal ka.
Zapxpxau
Abikokk
2011-08-31 11:38:41
Meil on olnud kaks erinevat piimapakihoidjat, mõlemad läksid lõpuks prügikasti. Üks oli see Veiko Liisi disainitud voldikkann, mis sai disainiauhinna. Mõte võis ju hea olla, aga need augud haaramiseks ei sobi ja külmkapi uksetaskus jäid muud asjad kogu aeg nendesse aukudesse kinni ja siis veel, kui pakk on ikka alles täis, siis ei tohtinud kõvasti vajutada, aga kui juba üle poole tühi, vajus pakk seal sees lonti ja piim jooksis mõnikord paki ja hoidiku vahele. Lahendasime asja hoopis nii, et võtsime vana hea kilepakkidele mõeldud kannu ja lõikasime tollel sanga küljest ära. Parim variant siiani.

Zap*

<< 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 >>