Zapxpxau Abikokk 2012-01-08 13:21:22 |
Peab ütlema, et ma ei ole just väga rahul M&S anšoovisefileedega õlis. Hoidsin ka neid külmkapis, aga see selleks. Igatahes on need fileed vägagi sitked tegelased ja ei muutu üldse selliseks pudrusarnaseks massiks nagu Jamie saates vms. Maitse on täitsa kobe, aga igavesed roopunnid kah. Tegin täidetud mune ja kuna lahtist kilukarpi silmapiiril ei terendanud, võtsin anšoovisefileesid. Üritasin neid kahvliga pudruks muljuda, aga lisaks sellele, et need ei tahtnud muljutud saada, tekkis sinna kahvli ümber selline roogudest karvapall. Sain siis tükk aega roogusid noppida, need rood ei olnud pehmed. | |
Liisi Abikokk 2012-01-08 16:12:15 |
Mina olen viimasel ajal alt läinud Rannamõisa jahutatud kanafileega :( Kuigi kuupäevani on paar päeva aega, on filee külmakpis seistes halvaks läinud. Täna viskasin ära tänase kuupäevaga täiesti kohutavalt haisema läinud kanafilee. | |
Netcat Abikokk 2012-01-08 21:59:05 |
Liisi:
Külmkapiga on ikka kõik korras?
Jõuludeks vanemate juurde minnes avastasin, et külmkapi jaheosas oli üle 10 soojakraadi... Mina olen viimasel ajal alt läinud Rannamõisa jahutatud kanafileega :( Kuigi kuupäevani on paar päeva aega, on filee külmakpis seistes halvaks läinud. Täna viskasin ära tänase kuupäevaga täiesti kohutavalt haisema läinud kanafilee. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Tiina Abikokk 2012-01-08 22:36:42 |
Netcat:
Sama siin :) Ema kurtis, et küll see kohvikoor on viimasel ajal vilets, läheb nii ruttu halvaks. Selgus, et kapis oli +12. Lõpuks ostsime uue külmkapi. Liisi:
Jõuludeks vanemate juurde minnes avastasin, et külmkapi jaheosas oli üle 10 soojakraadi...Mina olen viimasel ajal alt läinud Rannamõisa jahutatud kanafileega :( Kuigi kuupäevani on paar päeva aega, on filee külmakpis seistes halvaks läinud. Täna viskasin ära tänase kuupäevaga täiesti kohutavalt haisema läinud kanafilee. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Fre Abikokk 2012-01-09 10:27:46 |
Millega seda külmkapi sisemust üldse kraadima peaks? Ja mis on õige temperatuur? Ma kahtlustan ka et minuoma viskab villast. | |
Profa Abikokk 2012-01-09 10:43:45 |
Fre:
Õige temperatuur on +4 tavalises ja -18 sügavas
Prügikasti on korduvalt lennanud aga Eesti Pagari Õnne sepik - läheb kahe päevaga hallitama, muudatused koostises?
Millega seda külmkapi sisemust üldse kraadima peaks? Ja mis on õige temperatuur? Ma kahtlustan ka et minuoma viskab villast. |
|
Netcat Abikokk 2012-01-09 13:02:27 |
Fre:
Müüakse sellist riista nagu külmikutermomeeter. Millega seda külmkapi sisemust üldse kraadima peaks? Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Tiina Abikokk 2012-01-09 19:48:13 |
Profa:
Meil remondimees rääkis +6 ja -20-st. Mõõtsime tavalise lauatermomeetriga (küll mitte sügavkülma). Fre:
Õige temperatuur on +4 tavalises ja -18 sügavasMillega seda külmkapi sisemust üldse kraadima peaks? Ja mis on õige temperatuur? Ma kahtlustan ka et minuoma viskab villast. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Liisi Abikokk 2012-01-09 21:04:39 |
Netcat:
Kraadisin ja jahekapi temperatuur oli 7 kraadi. Keerasin igaks juhuks madalamaks 4 kraadi peale. Ehk siis oligi liiga soe kapp :/
Liisi:
Jõuludeks vanemate juurde minnes avastasin, et külmkapi jaheosas oli üle 10 soojakraadi...Mina olen viimasel ajal alt läinud Rannamõisa jahutatud kanafileega :( Kuigi kuupäevani on paar päeva aega, on filee külmakpis seistes halvaks läinud. Täna viskasin ära tänase kuupäevaga täiesti kohutavalt haisema läinud kanafilee. |
|
Eva Abikokk 2012-01-10 09:28:20 |
Ideaalne temperatuur toidu säilitamiseks on vahemik 2 - 4 kraadi C. Sügavkülmas -18C või madalamal. Hügieeninõuete kohaselt on ohtlik temperatuurivahemik toidu säilitamiseks +5 kuni 63 kraadi C - siis toimub mikroobide kiire paljunemine. | |
<< < 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 > >> |