Silja Abikokk 2012-02-21 19:30:26 |
Äärmiselt negatiivne kogemus oli just Kalevi šokolaadiküpsistega. Ausaltöeldes ei olnud neil maitset aga ka lõhna- lõhn meenutas haisema läinud pesulappi... või solgilõhna. Rikkus veidi mu mangotorti põhjana... Õnneks kreem oli hea :) | |
Ragne Abikokk 2012-02-25 14:34:55 |
Kuna olen haige, siis mees ostis lohutuseks eile poest Balbiino classic šokolaaditükkidega jäätist. See oli maitselt täiesti vesine ning maitsetu - täielik pettumus. Mõtlesin, et olen ehk ära hellitatud ise-tehtud jäätisega, aga mehe arvates (kes ostab poejäätist ikka ka) oli samuti tegemist täieliku lurriga. | |
Zapxpxau Abikokk 2012-03-06 20:17:50 |
Kas keegi on viimasel ajal Actimeli ja Activia koostisainete nimekirja lugenud? Tundub, et koos selle jubeda "Smile" toote tulekuga on kogu nende toodang sõitmas otseteed põrgusse. Varasema piima asemel on kooritud piim ja vesi pluss kooritud piimapulber, marjapüree asemel pipetijagu mahlakontsentraati pluss toiduvärvid ja muu kräpp. Activias on mingi piima osakaal veel säilinud, aga nuh kauaks sedagi. Märkasin muutust paar nädalat tagasi, suvel vist oli veel ok. Maalehes olnud vihje piimapulbri pealetungist on vaikselt realiseerumas. Olen nõutu, millise tootega, mis ei ole veel ära mäkerdatud, seda asendada? | |
Netcat Abikokk 2012-03-07 10:01:05 |
Ainus Activia toode, mida ma olen viimastel aastatel ostnud, on olnud nende maitsestamata jogurt ja sellestki loobusin niipea, kui meil ilmusid müügile nn kreeka-tüüpi jogurtid. Ise nad lasid ka endale jalga sellega, et paraja 200ml suurusega topsi muutsid pisikesteks plokis olevateks topsideks, millega pole toidutegemisel eriti midagi peale hakata.
Mida maitsestatud jogurtid sisaldavad, pole mind eriti huvitanud päris pikka aega, üldiselt oletan, et "tilk mahla ja toiduvärvid" on pigem standard ja sellepärast neist loobusingi.
Kui tekib vastupandamatu tahtmine pudeldatud jogurtijooki juua, siis võtan Farmi, vähemalt kodumaine. Ja kui tekib tahtmine jogurti järele, millel juba on lisand sees, siis Mövenpicki topsijogurtid, eriti mango-vanilli oma. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Petu Abikokk 2012-03-07 23:35:48 |
Haarasin Selverist kaasa Saaremaa lihaveise böfstrooganovi.
Minul on böfstrooganovist veidi teine ettekujutus. Küll ma selle Saaremaa lihaveise ka pehmeks hautan pikapeale, aga nii see ei peaks käima, mu meelest. Vbl oli loll juhus. Enamasti nende firma tooted siiski töötavad. http://www.facebook.com/peeter.raudvere |
|
3liko Kokaõpilane 2012-03-17 14:05:04 |
Kas Säästu majonees ongi selline VESI? Täna ostsime, et salatit teha ja nagu vesi. Ühesõnaga salatiks ei kõlba.!! | |
Tiina Abikokk 2012-03-19 16:52:28 |
Ostsin Maximast punase tšillipipra, mis toidu sees ei olnud kuigivõrd tšilline. Sõrmed tegi pärast lõikamist kibedaks, aga kuuma toidu see oleks nagu õuna krõmpsutanud. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Netcat Abikokk 2012-03-23 16:21:00 |
Kuulus Sire sai, mida ajakirjanduses juba kõvasti taga pandud on. Maitseb tõesti jälgilt ja konsistents on ka jube,nii vedel justkui tahaks käes laiali laguneda, aga ta ei tee seda siiski, nagu lateksitükki hoiaks käes. Maitseb ka umbes nii nagu munapulbri segu lateksiga kuhu on lisaks veel saepuru segatud. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Tullia Abikokk 2012-03-23 23:02:42 |
Mees tõi poest Linnu talu kollaseid talumune. Kümnest munast kaks läksid prügikasti, kuna karbist väljavõtmisel läksid näpud lihtsalt läbi munakoore nagu läbi õhu. Ma olin nii hämmastunud! | |
Pille Nami-Nami peakokk 2012-03-24 08:20:52 |
Netcat:
Vot ma ka ostsin, kuulsin esmakordselt seoses Parima toiduaine valimisega (Potissepp rääkis Ringvaates). No ei meeldi. Nätske, veniv, vintske, kummine, nätsakas. Mul pole rohkem sõnu sõnavaras, aga üldse ei meeldi. Vaatame, kuidas kanad asjasse suhtuvad :P
Kuulus Sire sai, mida ajakirjanduses juba kõvasti taga pandud on. Maitseb tõesti jälgilt ja konsistents on ka jube,nii vedel justkui tahaks käes laiali laguneda, aga ta ei tee seda siiski, nagu lateksitükki hoiaks käes. Maitseb ka umbes nii nagu munapulbri segu lateksiga kuhu on lisaks veel saepuru segatud. |
|
<< < 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 > >> |