Poest prügikasti (ehk ebaõnnestunud ostud)

Tziiki
Abikokk
2012-05-20 14:08:16
Rimi kaubamärgiga Itaalia sorbett. Ostsin troopiliste puuviljade oma, no maitse on hea, aga suhkrut on selles nii palju, et pärast pidin tonni vett peale jooma, selline janu tekkis...

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Enely
Abikokk
2012-05-23 11:49:26
Prügikasti kohe kindlasti ei viskaks aga pettusin Premia eriti rammusas ploomijäätises. Ootasin ikka sellist tugevat, mõnusat ploomimaitset, aga ei olnudki :(, edaspidi jään teiste maitsete juurde.

Ega söömisel pole jõudu vaja, lased aga hammastel naks-naks käia

Netcat
Abikokk
2012-05-23 16:01:26
Ma ei suutnud ka pidada ja ostsin Prismast väikse karbi Hispaania maasikaid. Valisin hoolega ja mädanuid ega hallitanuid ei saanud. Maasika lõhn oli tugev. Aga maitse... ainus hea asi, et ei ostnud suuremat karpi.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Tiina
Abikokk
2012-05-27 20:19:37
Selverist ostetud Vertigo kadakaleib läks järgmisel päeval prügikasti, sest kuigi tähtaeg polnud läbi, oli hallitusemaitse juures. Silmaga nähtavat hallitust polnud, aga lisaks oli leib pealt selline ligane, ehk tundub, et kuumalt kotti ja kinni pandud.

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Pille
Nami-Nami peakokk
2012-05-27 20:30:58
Mul ei läinud küll prügikasti, aga vihastas ikka. Eile ostetud Alma kilepiimapakk (Kristjan poest tõi) tundus selline löss ja kaalule pannes selgus, et kaalus täpselt 904 grammi. Ühtegi auku pakis ei olnud, nii et ilmselgelt oli juba tehasest lahkudes 10% vähem piima sisse pandud, kui pakendil lubatud :(

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pille
Nami-Nami peakokk
2012-05-29 20:37:27
SASHA kirjutas: Mul on selle maasikavärginduse suhtes hirmus vandenõuteooria. Ostsin umbes kuu aega tagasi tordi jaoks mingist letist neid kreeka vms maasikaid just sellepärast, et maasikalõhn hõljus ümber leti, mõtlesin, et kui nii lõhnavad, on maitset ka. Tegin tordi valmis, tordi peal nad enam-vähem kannatasid olla, aga paljalt proovides maitsesid nagu talvised tomatid - ühesõnaga eikuidagi. Kuna tort tuli kogemata korraliku pulmatordi suurune, seisis see paar päeva külmikus ja märkasin huvitavat asjaolu, et kogu külmkapp lõhnas intensiivselt maasikate järele, kusjuures isegi mitte maasikate vaid maasikanätsu või maasikaseebi või... Sünteetiline maasikalõhn, noh. Seega ütleb mu sensatsiooniline teooria, et neid pritsitakse millegagi, et me neid ostaksime. Vot nii. TZIIKI kirjutas: Mulle väga maitseb lapijuust, kuna mu tavalist marki eile Rimis ei olnud, siis haarasin asenduseks Ahja juustu. Midagi nii halba pole ma elus söönud. Lihtsalt hapuks läinud piima maitse oli sellel (säilimise kuupäevani oli veel aega küll). isegi meespool, kes on muidu kõigesööja, ütles et see ei kõlba süüa ja nii ta prügikasti rändaski. KIRSIKE kirjutas: Mul oli eelmise nädala alguses (või üleeelmise?) sama asi :( No lihtsalt täitsa halb oli. Olen seda Ahja oma vahel harva enne ka ostnud ja pole nurisenud, seekord aga rändas prügikasti.

Enely100
Abikokk
2012-06-03 12:42:55
Meie pere ostab palju Valio Alma kohupiimakreeme. Siiani pole pretensioone olnud, aga nüüd on viimase 1,5 nädala jooksul sattunud 3 topsi riknenud kreemi. Parim enne kuupäevani on veel paar päeva, aga 2 hallitasid ja kolmas oli kibedaks läinud.
Kodumeeskokk
Kokaõpilane
2012-06-11 12:39:47
Ostsin prooviks Vertigo "Kadakamarja leiba". Koostises vaatas vastu uskumatu 0,01% soola( 1g 10kilo kohta!!!). Paraku oli leib ise nii tulisoolane et pidime selle prügikasti saatma...
Köögikatake
Abikokk
2012-06-12 02:04:13
Läti lühike kurk seest pruunide täppidega ja maitse selline imelik hapu, enam ei osta päris kindlasti kohe.

Tee seda, mida armastad ja armasta seda, mida teed.

Pille
Nami-Nami peakokk
2012-06-12 10:51:34
Kodumeeskokk:
Ostsin prooviks Vertigo "Kadakamarja leiba". Koostises vaatas vastu uskumatu 0,01% soola( 1g 10kilo kohta!!!). Paraku oli leib ise nii tulisoolane et pidime selle prügikasti saatma...
Ma olen seda proovinud, ei mäleta, et oleks padusoolane olnud ja see 0.01% ei tohiks ju ka nii soolane olla (kas 0,01% ei tähenda ikka 10 g kilo kohta?). Ju oli kokk armunud või käsi vääratas (see tõstatab muidugi kvaliteedikontrolli küsimuse jms).

<< 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 >>