Poest prügikasti (ehk ebaõnnestunud ostud)

Silx
Abikokk
2012-05-10 10:37:52
Kalevi (või noh ostavad Belgiast sisse) suhkruvaba šokolaad Waba ja Tume läks proovimisele.. No ma ei tea, kas oli asi näotult väikeses kakaosisalduses (53%) või kurjas suhkruasendajas.. aga maitseb nagu sööks odavat Balti jaama turult ostetud kahtlase päritoluga piimašokolaadi........ Aga no ma olen ka šokolaadide suhtes väga valiv ja pips.. :P Koostis: Kakaomass, magusaine (maltitool 44%), kakaovõi, emulgaator (sojaletsitiin), lõhna- ja maitseaine.

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

Zapxpxau
Abikokk
2012-05-10 18:45:41
Vähemalt on suurelt peal kirjas, et magusainega.

Zap*

Netcat
Abikokk
2012-05-10 19:01:04
Ma ei saa aru, miks peaks suhkruta šokolaadile üldse magusainet lisama siis. Lindti 99% on väga hea näiteks. Aga muidugi ei saa šokolaad maitseda normaalselt, kui 44% sellest moodustab maltitool.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Pille
Nami-Nami peakokk
2012-05-18 18:59:00
See ei üllata muidugi kedagi (ja kes käskis välismaa maasikaid osta, eks), aga ükskõik kui põhjalikult ma neid maasikakarpe seal poes ka ei uuri, koju jõudes avastan ikka, et kolmandik marju on sellised kahtlased või juba mädaplekilised :(

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Tziiki
Abikokk
2012-05-18 20:36:37
Pille:
See ei üllata muidugi kedagi (ja kes käskis välismaa maasikaid osta, eks), aga ükskõik kui põhjalikult ma neid maasikakarpe seal poes ka ei uuri, koju jõudes avastan ikka, et kolmandik marju on sellised kahtlased või juba mädaplekilised :(
minu meelest on nendega lausa nii, et poes vaatad, on ok-d, teed kodus karbi lahti, on ok-d ja hommikuks on cm pikkune hallituse kiht peal...minuga on seda juba mitu korda juhtunud :S

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Pille
Nami-Nami peakokk
2012-05-18 20:51:26
Tziiki:
Pille:
minu meelest on nendega lausa nii, et poes vaatad, on ok-d, teed kodus karbi lahti, on ok-d ja hommikuks on cm pikkune hallituse kiht peal...minuga on seda juba mitu korda juhtunud :S
No mul olid täna ostetud :/

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Zapxpxau
Abikokk
2012-05-19 13:04:23
Tegin mõni aeg tagasi kolm maasikakooki, tellimise peale, ega ma ise poleks neid ostnud. Ostsin kilo maasikaid, millest pooled viskasin lihtsalt minema. Karpi vaadates ei näe midagi, pealt on kõik ilus, aga kui hakkad marju välja võtma, siis just need kohad, kus marjad omavahel kokku puutuvad, on täiesti mädad. Ega maitset kah eriti pole neil.

Zap*

Eva
Abikokk
2012-05-19 17:16:55
Zapxpxau:
Tegin mõni aeg tagasi kolm maasikakooki, tellimise peale, ega ma ise poleks neid ostnud. Ostsin kilo maasikaid, millest pooled viskasin lihtsalt minema. Karpi vaadates ei näe midagi, pealt on kõik ilus, aga kui hakkad marju välja võtma, siis just need kohad, kus marjad omavahel kokku puutuvad, on täiesti mädad. Ega maitset kah eriti pole neil.
Olen tänavu päris palju neid välismaa maasikaid ostnud, just kookide küpsetamiseks. Minu soovitus on, et mitte osta kauplustest (sh need no-banana letid kaupluste ees). Ostke võimalusel turult, sealt saab värskemat kraami - üsna vähesed marjad on tulnud ära visata.

http://www.perenaine.ee/

Tiina
Abikokk
2012-05-19 17:25:18
Ma täna turult ostsin Kreeka päritolu maasikaid, lahtisi, pealtnäha kõik ilusad, kuid maitset pole ja pärast paaritunnist sõelal seismist juba kahtlane hallitusemaitse tikub ligi :( Ehh, peab ikka omad ära ootama.

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Annaliisa
Kokaõpilane
2012-05-19 21:12:52
Ma olen neid No Bananas maasikaid ostnud 2 kg kastiga kaks korda ja ei saa millegi üle kurta. Mõni plekiline muidugi oli, aga neid on alati ja kahe kilo peale oli neid väga-väga vähe. Samuti on nende maitse mõlemal korral olnud vaat et sama hea kui suvisel kodumaisel maasikal :)
<< 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 >>