Poest prügikasti (ehk ebaõnnestunud ostud)

Blondie
Abikokk
2012-03-24 12:05:26
Laplanta kaneelipakist tuli välja nõrgalt kaneelilõhnaline pruun liiv. Mõtlesin, et nii tavaliste maitseainete puhul pole vahet, kelle toode, aga no... viskasin 2 pakki otse minema.
Annuzhka
Kokaõpilane
2012-04-09 21:31:57
Ma tahan ka kaevata. Laupäeval olstsin Põlva Selverist Suitsutare, http://www.luha.ee/suitsutare toote savvu küleliha, peekoniviilud ja olin üsnagi pettunud. Kahest pakist ühes olnud viiludest olid pealmine ja alumine nn läbikasvanud lõigud, aga keskmistel polnud kriipsugi liha. Pürgikasto päris ei läinud, küll aga kassile.

It´s all about seasoning!

Netcat
Abikokk
2012-04-10 12:10:40
Eelmisel reedel ostetud kreeka jogurt (väikeses sinise kaanega topsis), Järve Selverist, osutus pühapäevasel avamisel hallitanuks. Kaas oli terve, tähtaeg värske ja jogurt kenasti külmas hoitud kogu aeg. Ükskord varem viskasin ka seda topsitäie minema, kui polnud hallitanud, aga lihtsalt maitses kuidagi imelikult. Edaspidi ilmselt väldin seda toodet.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Liiseli
Abikokk
2012-04-10 18:48:20
Laheotsa keedupeedid (vaakumpakendis) olid täiesti maitsetud. Või noh, mullamaitselised.
Silja
Abikokk
2012-04-11 07:54:56
Liiseli:
Laheotsa keedupeedid (vaakumpakendis) olid täiesti maitsetud. Või noh, mullamaitselised.
Testitud ja nõus 200%. (See eest Kadarbiku aurutatud peet on hea ja magus)

Lavendlimesi.blogspot.com

Netcat
Abikokk
2012-04-12 11:36:25
Nõmme Comarketis on nüüd päris huvitav moosivalik. Mulle väga meeldib nii kirsi- kui ploomimoos, ja sattudes kahevahele, kumba võtta, tundus täiusliku variandina hoopis mõlema segu, mida polnud kunagi varem näinud. Viga oli. Liiga lääge ja pole tal õieti iseloomulikku kirsi- ega ploomimoosi maitset.

Pille
Nami-Nami peakokk
2012-04-12 11:39:44
Netcat:
Nõmme Comarketis on nüüd päris huvitav moosivalik. Mulle väga meeldib nii kirsi- kui ploomimoos, ja sattudes kahevahele, kumba võtta, tundus täiusliku variandina hoopis mõlema segu, mida polnud kunagi varem näinud. Viga oli. Liiga lääge ja pole tal õieti iseloomulikku kirsi- ega ploomimoosi maitset.
Kelle moosid, Netcat?

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Netcat
Abikokk
2012-04-12 12:53:09
Pille:
Netcat:
Kelle moosid, Netcat?
Nägin nüüd neid poes uuesti - saadaval ka Kaubamajas ja Solarises. Schwartau moosid on need.

Petu
Abikokk
2012-04-19 21:17:01
Netcat:
Kuulus Sire sai, mida ajakirjanduses juba kõvasti taga pandud on. Maitseb tõesti jälgilt ja konsistents on ka jube,nii vedel justkui tahaks käes laiali laguneda, aga ta ei tee seda siiski, nagu lateksitükki hoiaks käes. Maitseb ka umbes nii nagu munapulbri segu lateksiga kuhu on lisaks veel saepuru segatud.
neetud, peaks ikka meelde ka jätma, mis siit teemast loetud on. Ma just asusin ennast selle saia peale välja elama, aga siis igaks juhuks ketrasin tagasi, et äkki keegi juba on seda teinud. Mina võrdleksin kontsistentsi veidi niiske nõudepesukäsnaga ja kui tüki hammustasin, siis oli selline tunne, nagu mingit kaltsu näriks. Ma ei julgenud seda partidele ka viia. Äkki tulevad veel kallale pärast maitsmist.

http://www.facebook.com/peeter.raudvere

Annuzhka
Kokaõpilane
2012-04-19 21:23:25
Petu:
Netcat:
Kuulus Sire sai, mida ajakirjanduses juba kõvasti taga pandud on. Maitseb tõesti jälgilt ja konsistents on ka jube,nii vedel justkui tahaks käes laiali laguneda, aga ta ei tee seda siiski, nagu lateksitükki hoiaks käes. Maitseb ka umbes nii nagu munapulbri segu lateksiga kuhu on lisaks veel saepuru segatud.
neetud, peaks ikka meelde ka jätma, mis siit teemast loetud on. Ma just asusin ennast selle saia peale välja elama, aga siis igaks juhuks ketrasin tagasi, et äkki keegi juba on seda teinud. Mina võrdleksin kontsistentsi veidi niiske nõudepesukäsnaga ja kui tüki hammustasin, siis oli selline tunne, nagu mingit kaltsu näriks. Ma ei julgenud seda partidele ka viia. Äkki tulevad veel kallale pärast maitsmist.
Täiesti lõpp :D:D Need kirjeldused on nii head. Väike huumorinurgake. Vabandan, et nii teemaväliselt siin, aga ma kohe pidin.

It´s all about seasoning!

<< 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 >>