Poest prügikasti (ehk ebaõnnestunud ostud)

Netcat
Abikokk
2012-06-13 23:39:47
Usun, et seal on kindlasti rohkem, kui 0,01% soola, mäletamistmööda isegi nähtavad soolaterad peal. Aga minu seniproovitud eksemplarid küll söödamatult soolased polnud, kuigi kindlasti see pole vähesoolane leib.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Kodumeeskokk
Kokaõpilane
2012-06-14 18:02:32
Nagu näha Pille postitusest ,siis kooliharidust saame küll aastaid aga matemaatikas oleme siiski nõrgad. Matemaatika järeleaitamistund protsentide osas. Ühes tervikus on 100% ja ühes kilos on 1000g. Seega: 1g soola 1000 g kohta on 0,1% 10 g soola 1000 g kohta on 1% Arvan ,et Vertigo pankendil on vale informatsioon ja selles on soola siiski 1%.Küsimus on selles ,kuidas soola lisatakse - kui sool lisatakse viimasel hetkel peaaegu valmis taignasse siis võib see jama juhtuda küll et üks koht soolasemaks jääb. Arvan et minu puhul oli selline õnnetus juhtunud.
Pille
Nami-Nami peakokk
2012-06-16 14:00:24
Tunnistan oma eksimust, Kodumeeskokk (ja matemaatika tavaolukorras mul nii nõrk siiski pole). Ma olen harjunud 100 grammi piires toitainete sisaldusega opereerima, Su 10 kg ajas mõtteniidi segadusse. Rahulikult maha istudes ja mõeldes sain ikka õige tulemuse. Aga ei ole vaja siis kohe ironiseerima hakata, eks. Ostsin eile spetsiaalselt seda kadakamarjadega leiba. Tulisoolasusest oli asi kaugel, nii et ilmselt oli siiski kehva segamistööga ja halva juhusega. Mitte, et see vabandatav oleks - ilmselt annavad paljud tarbijad uuele tootele siiski vaid ühe võimaluse ja Sinu puhul läks neil see võimalus neil luhta.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Netcat
Abikokk
2012-06-18 18:11:35
Samas kogu see diskussioon ajas mulle ilge kadakamarjaleivaisu peale, niiet üks tarbija teeb nüüd jälle ühe ostu rohkem...

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Pille
Nami-Nami peakokk
2012-06-18 21:59:45
Netcat:
Samas kogu see diskussioon ajas mulle ilge kadakamarjaleivaisu peale, niiet üks tarbija teeb nüüd jälle ühe ostu rohkem...
No tarbija hääletab ikka jalgadega. Ma pean tunnistama, et olin siin paar päeva natuke solvunud ja nt jalutasin ühest letist lihtsalt suure kaarega mööda nädalavahetusel. Edaspidi nii enam ei tee ;) Tahaks kiruda neid NoBananas tänaseid maasikaid. Oli maasikaisu ja kuigi nädalavahetusel olin lausa kahel korral ostnud neid hirmkalleid, ent maitsvaid, Mustika talu kasvuhoonemaasikaid, siis ostsin kaasa suure kastitäie maasikaid. Mul on rabarbrimoositegu pooleli - mõtlesin, et kõik, mis alles jääb, lähevad maasika-rabarbrimoosi sisse. Aga NII maitsetuid maasikaid pole ma veel tänavu ei NoBananas letist ega mujalt saanud. Isegi maasikalõhna polnud :( (Päritolu: Huelva, Hispaania, mustad puit-pappkarbid). KOhe üldse ei soovita ja nüüd vist enam ei osta ka. Täna saime ka koduaiast esimese maasika, aga ma olen nende söömise järjekorras alles kolmas (või isegi neljas), nii et esialgu ei jätku oma aia omadest :)

Kodumeeskokk
Kokaõpilane
2012-06-19 19:22:29
Vertigo leibsaiad või saileivad (leivalisel peab olema peale kantud rukkijahu sisaldus) saavad kindlasti teise võimaluse. Maitse oli ju hea( kui mõttes see liigne sool minema visata) ,kuigi jah , koostisosade markeering ei vastanud tegelikkusele. Ja vabandused Pille ees kui tundusin irooniline ...enam nii ei tee.
Pille
Nami-Nami peakokk
2012-06-22 14:39:58
Kodumeeskokk:
Vertigo leibsaiad või saileivad (leivalisel peab olema peale kantud rukkijahu sisaldus) saavad kindlasti teise võimaluse. Maitse oli ju hea( kui mõttes see liigne sool minema visata) ,kuigi jah , koostisosade markeering ei vastanud tegelikkusele.
Kodumeeskokk, tegin järelepärimise - rukkijahu sisaldus neis Vertigo leibades-leivalistes on 35%. Loodetavasti on nad sel korral komakohtadega vähemalt täppi pannud ;)

Tiina
Abikokk
2012-07-04 01:04:31
Ei soovita osta Selveri kaubamärgi rosinaid. Paksult seemneid täis :(

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Seenekas
Abikokk
2012-09-04 16:26:07
Fazeri lavašš sattus olema pehmelt öeldes JUBE. Tegin lavašsirulle ja hilisõhtul hommikusöögiks valmistatud rullid tundusid nagu toore ja liiga jahuse taignaga valmistatud olevat. Juhus?
Tikkk
Kokaõpilane
2012-10-30 13:23:06
Ostsin laupäeval Mustika Prismast sellist riisi ja süüa see küll kahjuks ei kõlba, väga tugev kopituse või hallituse lõhn on juures. Kirjutasin nii Haljase kui Prisma infomeilile ka, aga üllataval kombel pole mingit vastust saanud. Ma naiivselt eeldasin, et sellisele asjale reageeritakse koheselt vähemalt vabandusega, ehkki ma palusin neil see toode müügilt eemaldada.
<< 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 >>