Zapxpxau Abikokk 2013-04-30 19:42:50 |
Ma olen seda varem tihti söönud, aga talvel tuli väike paus. See võib olla pettekujutlus, aga kas ennem polnud jäneseliha 43% või sinnakanti? Ma ise loodan, et on lihtsalt halb juhus ja sain potikaape vms ja proovin näiteks kuu aja pärast veel korra. Kui siis ka jama on, sõitku seenele :) | |
Merilin Abikokk 2013-04-30 19:54:16 |
Zapxpxau:
Äkki tõesti mingi liinilõpp vms tehnoloogiline apsakas?
Ma järgmisel korral jälgin spetsiaalselt :)
PS! Jäneseliha pole see pasteet mu teada küll kunagi sisaldanud :)
Praegu on seal küülikut 39% ja siga 32% + veel mingi mikrokogus seapekki.
Ja sry, koduleht rasva väidab siiski 17,4g/100g, mida ka pole üldse palju, aga mulle on palju väiksem number millegipärast meelde jäänud... Ma olen seda varem tihti söönud, aga talvel tuli väike paus. See võib olla pettekujutlus, aga kas ennem polnud jäneseliha 43% või sinnakanti? Ma ise loodan, et on lihtsalt halb juhus ja sain potikaape vms ja proovin näiteks kuu aja pärast veel korra. Kui siis ka jama on, sõitku seenele :) Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Zapxpxau Abikokk 2013-05-01 19:08:01 |
Muuseas tuli mul meelde kõige jubedam asi, mis ma poest ostnud olen. Ja see on dessert. Nimelt NaturGreen Almendra mandlidessert, ilmselt vegan toode. Uhhh mis jube jube asi, see läks prügikasti, ükski inimene siin majas ei olnud nõus seda sööma. Kuidas on võimalik mandlitest midagi nii jälki teha.. Müüakse mahepoodides. | |
Liiseli Abikokk 2013-05-29 16:10:30 |
Ostsin Home & Gourmet poest Bristot Rainforest kohvioad. Täielik pettumus - ei mingit maitset, ei mingit aroomi :( Ja seda 20-eurose kilohinna juures! | |
Pille Nami-Nami peakokk 2013-06-12 13:38:41 |
Lätlaste filotainas. Õigemini küll suutsin banitsa valmis teha, aga lehed rebenesid, olid üksteise külge kleepinud (servadest lihtsalt ühtne mass). Endal süüd ei näe, sest tõstsin kohe poest tulles sügavkülma ja nüüd ca 2 tundi varem külmkappi sulama. Võib-olla peaks hoopis süüdistama vahejaama ehk kauplust, aga ühegi Kreeka filotainaga pole sellist jama juhtunud. Kahjuks ei müüda kohalikus poes enam Kreeka omi, kuna lätlaste hind nii palju soodsam :( (Baltic Filo Ltd, www.i-filo.com, kollane pakend). | |
Netcat Abikokk 2013-07-11 18:42:10 |
Tziiki:
Noo, mulle see just meeldis. Hea hapu.
Aga ise tahaks laita üht uutsorti läti või leedu (ei saanudki tootjast päris aru) päritolu liitrist jäätist. Mingi Supercow, bla bla, väga kirju kujundus, plastkarbis. Kirsijäätis, mis on siinkandis päris haruldane, niiet kirsisõbrana ei saanud muidugi ostmata jätta.
Väga mage, lääge ja mingit eriliselt arusaadavat kirsi maitset pole. Karbi ühest otsast tuli välja kaks tervet kirssi, mis olid küll väga aromaatsed ja maitsvad, aga kahjuks rohkem kirsse karbis polnudki. vau uus sidruni pulgajäätis miskises laimiglasuuris...võeh...ei olnud hea see jäätis, ammugi mitte see glasuur... Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2013-08-29 19:00:17 |
Ma viskasin äsja prügikasti kaks kilo RIMI suhkrut :( Asi polnudki niivõrd RIMI suhkrus, kuivõrd Eesti And hapukurkides, mille pakend lekkis. Kurgid olid väga maitsvad (ja pakend lustakas), aga suhkrukotid olid läbi vettinud ja ma ei suutnud välja mõelda ühtegi retsepti, kus mul läheks hapukurgimaitselist suhkrut vaja. Ok, kurkide marineerimisel oleks ehk veel loosi läinud, aga alõtšamoosi jaoks pean nüüd uue suhkru järele minema.. | |
Silx Abikokk 2013-08-30 12:50:24 |
Pille:
Mingit chutneyt äkki annaks sellest teha? :D aga valus juhus :D
Tuletas meelde, kuidas talvel sai Pätsis vastlakukleid osta: pandi kahte karpi. Olime emaga kahekesi ja teel autosse andsin ühe karbi tema kätte ja ütlesin veel ka, et kui üks meist kukub, siis teise omad jäävad alles. Niisiis auto juures tegin ukse lahti, panin oma karbi autosse ja keerasin ringi, et emalt teist võtta ja suutsin siiski teda nii müksata, et karo tagurpidi hange lendas :D Ma viskasin äsja prügikasti kaks kilo RIMI suhkrut :( Asi polnudki niivõrd RIMI suhkrus, kuivõrd Eesti And hapukurkides, mille pakend lekkis. Kurgid olid väga maitsvad (ja pakend lustakas), aga suhkrukotid olid läbi vettinud ja ma ei suutnud välja mõelda ühtegi retsepti, kus mul läheks hapukurgimaitselist suhkrut vaja. Ok, kurkide marineerimisel oleks ehk veel loosi läinud, aga alõtšamoosi jaoks pean nüüd uue suhkru järele minema.. Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Sasha Abikokk 2013-08-30 23:34:30 |
Intsu talu tomatid. Neist oli just mingi artikkel, et poed ei telli ja jagati tasuta. Aga kas ainult mulle tundub, et sel aastal on need kuidagi nii kehva kvaliteediga? Maitsetud ja ostetud tomatil on järgmiseks päevaks hallitusetäpid peal. Rõõmustasin, kui need jälle müügile ilmusid, aga nüüd olen loobunud ostmast. | |
Tziiki Abikokk 2013-10-21 16:12:42 |
rannamõisa pakitud kanakoivad-täiesti sulelised...võeh...ära just ei visanud, aga enam küll ei osta! As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
<< < 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 > >> |