Poest prügikasti (ehk ebaõnnestunud ostud)

Fre
Abikokk
2013-03-24 17:57:24
Ma näiteks vihastan siin juba mitmendat päeva Lotte pildiga neljaviljahelveste peale, neil pole küll sisuliselt midagi viga aga iga kord kui pakist helbeid potti valada hiilib teine peotäis papist paki allservast välja ja lendleb töötasapinnale ja põrandale. Väga tüütu, ei tea kas peaks paki üle teipima või saab enne ikka otsa.
Pille
Nami-Nami peakokk
2013-03-24 22:05:48
Zapxpxau:
Jänkutooteid ei ole tarbinud, aga mõningaid Lotte omi küll. Näiteks kohukest, mahlajooki ja midagi veel, ei suuda meenutada. Need on olnud normaalsed, aga jah, on paar toodet, mis võiks olla paremad. Näiteks on Lotte brändiga üks jäätis, kus on taimerasvaglasuur kuigi jäätis on koorega tehtud.
Ja Lotte mahlajoogid (need nektarid, 200 ml kõrrega) on glükoosi-fruktoosisiirupiga :( Lastega peres lähevad kõiksugu kõrrejoogid aeg-ajalt hästi kaubaks, aga õnneks on kodumaised Naksitrallid.. Ja ikka õnnestus mul just eile leida mahlariiulilt kõrrejook, mis sisaldas mingeid värvaineid. MILLEKS on kõrrega joodavasse läbipaistmatus pakendis väikepaki sisse värvaineid pandud, ma ei mõista. Kas tõesti keegi kallab need esmalt klaasi sisse ümber, et siis kõrrega jooma hakata???

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Zapxpxau
Abikokk
2013-03-25 18:31:45
Pille:
Ja ikka õnnestus mul just eile leida mahlariiulilt kõrrejook, mis sisaldas mingeid värvaineid. MILLEKS on kõrrega joodavasse läbipaistmatus pakendis väikepaki sisse värvaineid pandud, ma ei mõista. Kas tõesti keegi kallab need esmalt klaasi sisse ümber, et siis kõrrega jooma hakata???
Sama lugu on nende joogijogurtitega plastpudelites, väiksemad ja natuke suuremad. Keegi ei vaata ju sinna sisse!

Zap*

Marju
Abikokk
2013-03-26 11:39:42
Fre:
Ma näiteks vihastan siin juba mitmendat päeva Lotte pildiga neljaviljahelveste peale, neil pole küll sisuliselt midagi viga aga iga kord kui pakist helbeid potti valada hiilib teine peotäis papist paki allservast välja ja lendleb töötasapinnale ja põrandale. Väga tüütu, ei tea kas peaks paki üle teipima või saab enne ikka otsa.
Mul juhtub sama Veski Mati aknaga pakenditega, kogu aeg pudiseb sealt akna vahelt laiali. Tüütu.
Pisi-Pisi
Abikokk
2013-03-31 19:39:53
Pille:
Ja ikka õnnestus mul just eile leida mahlariiulilt kõrrejook, mis sisaldas mingeid värvaineid. MILLEKS on kõrrega joodavasse läbipaistmatus pakendis väikepaki sisse värvaineid pandud, ma ei mõista. Kas tõesti keegi kallab need esmalt klaasi sisse ümber, et siis kõrrega jooma hakata???
Jah, on selliseid inimesi. Olen korra näinud last, kes ostis kõrrejoogi, valas selle topsi ümber ja siis hakkas topsist jooma. (Kõrvalt öeldi, et mu oma poeg olevat ka selline, sest lapsukese sõnade kohaselt joovad kõrrejooki ainult titad)

Pisi-Pisi on see, kes ülesoolamise hirmus soola lisamata unustab...

Tziiki
Abikokk
2013-04-12 12:19:56
vau uus sidruni pulgajäätis miskises laimiglasuuris...võeh...ei olnud hea see jäätis, ammugi mitte see glasuur...

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Fre
Abikokk
2013-04-15 02:07:40
Ostsin Veski Mati basmatiriisi (sattusin mingisse nõmedasse väikeselverisse kus minu lemmikriisi polnud). Seda riisi süües hakkas mulle tunduma, et vbl peaksin ennast näiteks Inglise kuningannaks pidama. Päris prügikasti ei läinud, sõime ise hädapärast kõhu täis ja ülejäägid läksid ehitusmehele, kes sööb kõike mis hamba all ei karju. See oli umbes nagu pudruriis või midagi, ilgelt tänkjas ja kleepuv.
Zapxpxau
Abikokk
2013-04-25 14:42:09
Kas keegi on viimasel ajal ostnud toda varem ka siin Nami-namis kiidetud Rannarootsi küülikupasteeti? Ma ostsin umbes nädal tagasi ja täna tegin lahti. Pasteedikihti katab seal õhuke rasvakiht, mille olen tavaliselt pealt ära riibunud ja maiasmokast kassile andnud. Seekord ei saanud mina küll aru, kus see rasvakiht seal lõpeb ja pasteet algab? Kõik oli ühtlaselt selline pekikarva helebeež (varem oli pasteedikiht pisut tumedam) ja väga rasvane. Tundus et söön pekipasteeti vms. Selline ebamäärane ollus. Nii hull ei ole, et ma seda ära ei sööks, aga uuesti küll ei osta. Järjekordne näide kus tehakse normaalne toode, süüakse turg sisse, nii öelda, ja siis müüakse samas pakendis mingit muud ebamäärast liuka. Ma ei ole küll varasemast ühtki pakendit alles hoidnud ega ole ka koostisaineid pähe õppinud, seega tea kas see muutus kajastub ka sildil.

Zap*

Pille
Nami-Nami peakokk
2013-04-26 22:49:16
Zapxpxau:
Järjekordne näide kus tehakse normaalne toode, süüakse turg sisse, nii öelda, ja siis müüakse samas pakendis mingit muud ebamäärast liuka. Ma ei ole küll varasemast ühtki pakendit alles hoidnud ega ole ka koostisaineid pähe õppinud, seega tea kas see muutus kajastub ka sildil.
Kui see nüüd tõesti nii on, siis oleks see hirmus kurb ja kahjuks Eestis üsna tüüpiline :( Kui koju jõuan, siis proovin meeles pidada ja ise ka uuesti korra osta..

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Merilin
Abikokk
2013-04-27 18:11:42
Zapxpxau:
Kas keegi on viimasel ajal ostnud toda varem ka siin Nami-namis kiidetud Rannarootsi küülikupasteeti? Ma ostsin umbes nädal tagasi ja täna tegin lahti. Pasteedikihti katab seal õhuke rasvakiht, mille olen tavaliselt pealt ära riibunud ja maiasmokast kassile andnud. Seekord ei saanud mina küll aru, kus see rasvakiht seal lõpeb ja pasteet algab? Kõik oli ühtlaselt selline pekikarva helebeež (varem oli pasteedikiht pisut tumedam) ja väga rasvane. Tundus et söön pekipasteeti vms. Selline ebamäärane ollus. Nii hull ei ole, et ma seda ära ei sööks, aga uuesti küll ei osta. Järjekordne näide kus tehakse normaalne toode, süüakse turg sisse, nii öelda, ja siis müüakse samas pakendis mingit muud ebamäärast liuka. Ma ei ole küll varasemast ühtki pakendit alles hoidnud ega ole ka koostisaineid pähe õppinud, seega tea kas see muutus kajastub ka sildil.
Kusjuures mina just täna hommikul sõin ja ei ole rasvakihti, aga ka pasteet ise ei ole rasvane (rasva koostises 10%, pasteedi kohta ikka väga vähe). Mis mind aga häirib, on see, et pasteedis on küülik ja siga pooleks ja vahel on see seamaitse liiga tugev ja pealetükkiv, aga mitte alati. Sojavalk võiks ka olemata olla, aga see on juba norimine. Või olen ma peast rase ja liiga tundlik maitsetele... sel korral just see seamaitse häiris, eelmise karbiga mitte.

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

<< 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 >>